Jaký jogurt dát mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
4.5.13 15:29

ovocný jogurt v 8. měsíci

Ahoj holky, myslíte, že je moc velké zlo, když jsem malému dala tento jogurt : http://www.mlekarna-valmez.cz/…gurt-merunka ? obsahuje: mléko, ochucující složka 15% - cukr, merunky, aroma. dále pak mléčná bílkovina a jogurtová kultura. obsah tuku 2,5%. zkoušela jsem bílé jogurty -hollandia, olma, activia i sladka a nic. jako neco pojedl ale pak mi to odmital. pridala jsem ovoce, detske susenky, nic… tak jsem si rekla, ze zkusim tento a smakoval. ale mam v planu mu to michat půl na půl s bilym az bude vice prevazovat bily… kojim uz jen rano a vecer, tak at do nej nejake to „mleko“ dostanu. a prijde mi to lepsi nez do toho michat kupovane presnidavky, nektere obsahuji vetsi zlo nez samotny tento jogurt:-)nebo je to spatne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 15:34

@evulkanov no tenhle kupujeme - ale ten normální červenej.. Složení je celkem ok, ale raději ten červenej klasickej, tenhle má snížený obsah tuku.. A to mimina nepotřebují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 15:35

Ten co myslím já je mezi těma smetanovýma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.5.13 15:35

@gabriela82 jaky klasicky? pak maji jen smetanove a ty maji 7 % tuku a to je zas moc + ta smetana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.5.13 15:38

@evulkanov jaké zlo obsahují přesnídávky :think:?
Nestačilo by namíchat třeba domácí marmeládu, sladké ovoce nebo lehce dosladit třeba glukopurem?
Jinak pokud ti nevadí cukr a aroma, tak na tom nic závadného neshledávám :nevim: My je taky kupujeme (pro sebe), syn jí bílé neochucené.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
4.5.13 15:39

@evulkanov ten jsem myslela :mrgreen: Choceňák je taky smetanový.. Smetana a vyšší obsah tuku nevadí.. Naopak složením je ještě „čistší“ tím myslím, že je tam daleko méně přidaných věcí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.5.13 15:40
@evulkanov píše:
@gabriela82 jaky klasicky? pak maji jen smetanove a ty maji 7 % tuku a to je zas moc + ta smetana..

Pokud není vyloženě bumbrdlíček, tam nám ho doktorka odsouhlasila (čas od času), na denní jídlo to není, ale třeba 1× týdně na přilepšenou se nic nestane.
Co je špatného na smetaně? :think:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
4.5.13 15:40

Přesnídávky žádné zlo neobsahují, jen některé neobsahují moc ovoce, ale zlé opravdu nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.5.13 15:42

@Billi no pry smetana az od 1 roku, vsude ctu, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.5.13 15:43
@gabriela82 píše:
Přesnídávky žádné zlo neobsahují, jen některé neobsahují moc ovoce, ale zlé opravdu nejsou..

Taky si právě myslím, proto jsem se divila. Dá se sehnat i 100% ovoce, nebo v Rossmannu a DM jsou (podle mě) hodně dobré přesnídávky s vysokým podílem ovoce…

• Citovat
  • Upravit
Billi
4.5.13 15:43

@evulkanov nepleteš si to s tvarohem :think:?
Jinak takové pidimnožství, co je v jogurtu, nebude na závadu.

• Citovat
  • Upravit
1803
4.5.13 15:44

@gabriela82 ten chocensky vyzkousim.. me prave dr. rikala, at zkousim jen bile jogurty, ne smetanove, obsah tuku kolem 3 %.. tak jsem z toho paf proste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 15:44

@evulkanov a nepleteš si to s tvarohem? Smetana je sice tučná, ale jinak ok :nevim: Malá mi jí jenom smetanový jogurty, je teda starší a pěkná vybíravka.. Po Hollandii pravidelně blije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.5.13 15:45

No pry smetanu ne do roka, at neni tloustik. prospiva nam dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.5.13 15:45

Tak zrovna Choceňák bílý je i pro mě jediný snesitelný jogurt.. Je prostě dobrej i bílej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí