Jaký jogurt dát mimi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ovocný jogurt v 8. měsíci
Ahoj holky, myslíte, že je moc velké zlo, když jsem malému dala tento jogurt : http://www.mlekarna-valmez.cz/…gurt-merunka ? obsahuje: mléko, ochucující složka 15% - cukr, merunky, aroma. dále pak mléčná bílkovina a jogurtová kultura. obsah tuku 2,5%. zkoušela jsem bílé jogurty -hollandia, olma, activia i sladka a nic. jako neco pojedl ale pak mi to odmital. pridala jsem ovoce, detske susenky, nic… tak jsem si rekla, ze zkusim tento a smakoval. ale mam v planu mu to michat půl na půl s bilym az bude vice prevazovat bily… kojim uz jen rano a vecer, tak at do nej nejake to „mleko“ dostanu. a prijde mi to lepsi nez do toho michat kupovane presnidavky, nektere obsahuji vetsi zlo nez samotny tento jogurt:-)nebo je to spatne???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov no tenhle kupujeme - ale ten normální červenej.. Složení je celkem ok, ale raději ten červenej klasickej, tenhle má snížený obsah tuku.. A to mimina nepotřebují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 jaky klasicky? pak maji jen smetanove a ty maji 7 % tuku a to je zas moc + ta smetana..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov jaké zlo obsahují přesnídávky
?
Nestačilo by namíchat třeba domácí marmeládu, sladké ovoce nebo lehce dosladit třeba glukopurem?
Jinak pokud ti nevadí cukr a aroma, tak na tom nic závadného neshledávám
My je taky kupujeme (pro sebe), syn jí bílé neochucené.
- Citovat
- Upravit
@evulkanov ten jsem myslela
Choceňák je taky smetanový.. Smetana a vyšší obsah tuku nevadí.. Naopak složením je ještě „čistší“ tím myslím, že je tam daleko méně přidaných věcí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov píše:
@gabriela82 jaky klasicky? pak maji jen smetanove a ty maji 7 % tuku a to je zas moc + ta smetana..
Pokud není vyloženě bumbrdlíček, tam nám ho doktorka odsouhlasila (čas od času), na denní jídlo to není, ale třeba 1× týdně na přilepšenou se nic nestane.
Co je špatného na smetaně? ![]()
- Citovat
- Upravit
Přesnídávky žádné zlo neobsahují, jen některé neobsahují moc ovoce, ale zlé opravdu nejsou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 píše:
Přesnídávky žádné zlo neobsahují, jen některé neobsahují moc ovoce, ale zlé opravdu nejsou..
Taky si právě myslím, proto jsem se divila. Dá se sehnat i 100% ovoce, nebo v Rossmannu a DM jsou (podle mě) hodně dobré přesnídávky s vysokým podílem ovoce…
- Citovat
- Upravit
@evulkanov nepleteš si to s tvarohem
?
Jinak takové pidimnožství, co je v jogurtu, nebude na závadu.
- Citovat
- Upravit
@gabriela82 ten chocensky vyzkousim.. me prave dr. rikala, at zkousim jen bile jogurty, ne smetanove, obsah tuku kolem 3 %.. tak jsem z toho paf proste…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov a nepleteš si to s tvarohem? Smetana je sice tučná, ale jinak ok
Malá mi jí jenom smetanový jogurty, je teda starší a pěkná vybíravka.. Po Hollandii pravidelně blije..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pry smetanu ne do roka, at neni tloustik. prospiva nam dobre..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna Choceňák bílý je i pro mě jediný snesitelný jogurt.. Je prostě dobrej i bílej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit