Jaký jogurt dát mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
10.9.18 15:39
@Romilda píše:
Můžu dát dvouletému dítěti ovocný Skyr? Vím, že má vyšší obsah bílkovin, ale dítě v tomto věku už to dokáže strávit, nebo mám s tím raději ještě počkat?

Já bych klidně dala. Ale ne každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22928
13.11.18 21:42

@bail já myslím, že jsem ho viděla v Albertu, takový černý kelímek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22928
13.11.18 22:52

@Laisy uz jsem ho mela jednou v ruce,ale tak nejak mam odpor,ta kozina mi smrdi,nebo takhle jednou mi to nekdo pripravil tak dobre,ze jsem to necitila,ale pak jsem si dala v recku kozi syr a hruza,ta pachuť se nedala prejiszst,od te doby se toho bojím..
Ale asi je vyzkousim,ten jogurt me laka :think: a jsem zvedava jsk to pojede detem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
13.11.18 22:57

@Romilda Pokud chceš svému dítěti skutečně prospět, zapomeň na jogurty, kor v zimě. Pokud chceš vědět víc, zkus si prostudovat pohled na jogurty z hlediska tradiční čínské medicíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
22.10.20 22:02

Já jsem koupila ten vanilkovo čokoládový :) jinak si myslím, že to záleží na tom, jak je dítě staré a co všechno už papá.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
24.10.20 11:29

Nevím co je pro tebe mimi a hlavně na co je zvyklé :) co měl syn 1,5 tak jsem mu jednou v týdnu začala dávat bobíka a ten se osvědčil moc. Dávám ho na střídačku s bílým jogurtem a naštěstí mi baští i ten.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
25.10.20 11:22

@DrahusN Jaké příchutě mu dáváš nebo je jedno s kterou začnu?

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
25.10.20 11:36

Děkuji moc za doporučení, zkusím se podívat na internet, co se doporučuje a jestli bych o něm našla víc informací.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko