Jaký jogurt dát mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
30.3.11 23:46

No my doma pijem ryzove mleko a sojove, ale docetka jsem se, ze se ryzove nema davat detem az do 4 let, protoze obsahuje arsenic.
Je to vse tak slozite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
31.3.11 06:58

Na trhu je od Nestlé jogurtová svačinka,která je vhodná od 6 měsíců,speciálně upravená pro tak malé dítě, s různými příchutěmi.Tak malému dítěti bych ještě Holandii nedávala,až tak od těch 8 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
10141
31.3.11 09:37
Petranda píše:
Ahoj Alice,
rada bych dala malenu soyovy jogurt, bude mu pristi tyden 10 mesicu. Je momentalne velice zahleneny, ja mam s mlecnymi vyrobky problemy a tak bych chtela zkusit soyu.

V Anglii se rika, ze soyove mleko az po jednom roce, ale co ten jogurt?
Maly mi ted nechce vubec jest, byl tyden nemocny a jeste neni 100%, ma moct rad jogurty a tak se snazim prijit na to, co bych mu mohla dat, aby to snedl.

dekuji za nazory a odpovedi:)

https://www.emimino.cz/…bo-ne-51393/
https://www.emimino.cz/…ogurt-19979/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
31.3.11 10:11

Ahojky,já Karolínce dávám buď bílou Holandii a nebo Choceňský.Ten buď bílý a nebo jahodový.Problém s tím žádný nemá a otevřený v lednici-ten rodinný nám vydrží sotva 2 dny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
31.3.11 10:12

Ta Nestlé jogurtová nic moc chuťově teda,malá mi to nejí :poblion: Radši si dá obyč. bílej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
31.3.11 15:24

ahoj holky, nedočítám vše, jen přispěji doporučením své Mudry. prý můžeme dávat od 7. měsíce a doporučila mi bílou aktivii. prý hlavně aby byl jogurt „živý“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
31.3.11 15:27
Jana F píše:
ahoj holky, nedočítám vše, jen přispěji doporučením své Mudry. prý můžeme dávat od 7. měsíce a doporučila mi bílou aktivii. prý hlavně aby byl jogurt „živý“.

Karolí měla po Activii průjem a moc jí nejel :lol: mlsná po mamince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
31.3.11 20:35

A to dáváte každý den stejný jogurt?Nepřejí se jim to?To abych si udělala pořádnou zásobu Holandii a Chočenských :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
1.4.11 16:45

My střídáme jen tyhle dva a v pohodě už skoro měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.4.11 14:39

Ahoj,

Ja mam taky s melcnymi vyrobky problem a Nicolas kdyz nakoji bezlaktozove mleko ktere piju i pred na lacno spanim ja tak ma v noci prdiky. Ctu tady od holek, ze pry kdyz je podezreni s alergie na mleko ma se pockat s jogurty do roku, mate s timto nekdo zkusenosti. Tu soju bych nedala je to alergen a nam na to test Mudr. nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
18.12.12 18:19

Ahoj máme 7,5m chlapečka, dávám jogurty Hollandii, ale bílý moc nechce.Dnes jsem koupila borůvku a jahodu, můžou ty ovocné tak malé děti??Prý je to nejlepší jogurt. Pribiňáka zvrací, pak dávám ještě bílou sladkou activii, tu má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
20.2.13 07:33

Taky jsme četla, že Holandia je dobrej živé kultury a tičný a bílý musí být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
20.2.13 07:34

Taky jsme četla, že Holandia je dobrej živé kultury a tičný a bílý musí být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.2.13 20:37

Ahoj, jogurt jsem dávala až od ukončeného 8.měsíce, dávala jsem bílou Activii bud samotnou, nebo s trochou ovocné Hami přesnídávky. Pokud musíš přestat kojit, mléčné dávky ti zatím pokryje umělé mléko, já jsem na radu dětské doktorky dávala Nutrilon, ten má mít chut nejpodobnější mateřskému mléku. Odstavovala jsem na roce a Nutrilon pily obě děti až do 3 let. S jogurtem bych na 6měsících ještě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
21.2.13 07:28

Jj i mně říkala od8m věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie