Jaký kočárek Canillo Camarelo nebo Raf-pol Alu Way

255
23.1.18 20:49

Jaký kočárek Canillo Camarelo nebo Raf-pol Alu Way

Ahoj holky prosím o radu váhám mezi těmito dvěma kočárky Canillo Camarelo a Raf-pol Alu way. Máte zkušenosti Případně poraďte jiné značky. U ubojího bych koupila asi bez autosedačky a tu dokoupila lepší. Mám akorát problém, že chci barevný kočárek, konkrétně mám právě vyhlídlou mint barvu. Díky za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
23.1.18 21:11

O Camarele som nepocula snad nic pekne :( ale poradit moc neviem, kde bude vyuzivany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
23.1.18 21:20

Bydlíme na vesnici takže asi i les a polní cesty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
27.1.18 21:20

Ač nejsem pro PL kočárky protože jsou těžké a neskladně (a to uplně všechny) tak mohu doporučit Tako a je jedno jaký model. Tady je třeba Junama Colors… myslím že i barevně by mohla sedět ;) Jinýho poláka než Tako bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.18 17:44

My máme kočárek Raf-pol alu way, tento kočárek doporučuji jen v případě že rodiče dítěte jsou vysocí 165cm a víc, jinak přes kočárek neuvidí, (pro ty dlouhány co budou mít i pravděpodobně dlouhé dítě je prostorná korbička) každopadně je to vana a nejde složit takže to chce prostorný kufr, za mě: super jsou gelová kola, pokud přemýšlíte o trojkombinaci tak s tou autosedačkou nevím, my jsme dlouzí a malý taky ve třech měsících ma 70cm a 8,1kg a je v té autosedačce akorát, nevím jestli v ní vydržíme než začne sedět. pokud budete objednavat přes internet nedoporucuji stranky http://kocarkydeniska.mimishop.cz/ tam jsme ho obejdnavali mi protože trojonbinace vyšla nejlevneji, a jeste fusak, kočar s modlením přišel asi za 5 měsícu a fusak do dneska nikde a ani peníze, jeste maj jeden e-shop, ale nevím nazev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.18 17:46

@Pavla087 kočarek Raf-pol není těžky, víceméně je to cele z plastu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
15.2.18 20:26

@Karolína94 tak z plastu konstrukce není, je úplně normální jako ostatní PL kočárky… A 14 kg není těžký? Dovol abych se zasmála :lol:
Nicméně si stojím za svým předchozím příspěvkem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.18 20:46

@Pavla087 dobrá, no má kovovou konstrukci, zbytek plast a pak látka a matrace, bylo to myšleno že asi člověk nebude nosit celý kočárek, ale při rozložení (korby a konstrukce) a přemístění do kufru. Každý máme svůj názor, každopádně jsem se chtěla podělit o ten svůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
16.2.18 09:13

Neberu ti tvůj názor, ale nepiš že je lehký. Lehké kočárky jsou do 10 kg. 2 takové mi doma parkují a věř, že je to velký rozdíl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.10.18 13:13

Tak za sebe můžu říct že tenhle kočárek nebrat, už po druhé ho mám na reklamaci, od začátku hrozne vrže :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
11.10.18 21:31

@NoName88 tak ho namaž :mrgreen: normálně všechny kočárky vržou, takže to ani není na reklamaci. Stačí koupit Silkal 93 a prostříkat veškeré pohyblivé části kočárku. Kočárek před tím omyj. A máš po :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.10.18 07:26

@Pavla087 mam kocar 7m a teda nic nevrze, zas tak normlne to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
12.10.18 08:21

@p0pokatepetl můj muž je servisák kočárků i já s nimi pracuji. Takže o nich také něco málo vím. Ale vrzání není na reklamaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
12.10.18 15:21

Ale ono to vrze v miste, kde neni co mazat a vrze od prvního dne… A to by mi rekli pri prvni reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
13.10.18 14:16
@NoName88 píše:
Bydlíme na vesnici takže asi i les a polní cesty…

na takový terén si nejvíce maminky chválí Roan Marita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4