Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, myslíte, že je tahle barva vhodná pro chlapečka?
Děkuji
Myslim, ze tomu diteti je to jedno, ale je fakt, ze je to spis pro holku.Ta korbicka mi ale prijde mala…
@Babs18 píše:
Myslim, ze tomu diteti je to jedno, ale je fakt, ze je to spis pro holku.Ta korbicka mi ale prijde mala…
Korbička je 37× 77 cm.
Taky mi prijde spis pro holku. Ale je to vcelku jedno. Mam dva kluky, cervenej fusak, sedooranzovej kocar. Maji spousty cerveneho, zluteho, oranzoveho obleceni.
At bude ditko v jakemkoliv kocaru a v jakemkoliv obleceni, stejne se najde nekdo, kdo bude na kluka rikat, jaka je to k rasna holcicka a naopak.
@Babs18 píše:
Sakra, myslela jsem si to ![]()
@emmicka106 taky mi prijde spis pro holku a s tou velikosti, to bych neresila stejne tam dite nebudes vozit do 3 let
kolik bude mimcu pristi zimu?
@Ivana 85 píše:
@emmicka106 taky mi prijde spis pro holku a s tou velikosti, to bych neresila stejne tam dite nebudes vozit do 3 letkolik bude mimcu pristi zimu?
Rok a půl, to už ho tam určo vozit nebudu ![]()
Ja v tom problem nevidim. Kocarek vnimam tak, ze si matka vybira podle svych predstav a potreb.
Ten je spíše pro holčičku
pro kluka můžeš mít šedý, modrý, hnědý
a u tech dalších fotek spíš ten šedý ![]()
@emmicka106 líbí se mi oba dva..více asi ten zelený..šeď je taková nudná, ale zase se dá dobře kombinovat s jinýma barvama ( fusak, ozdoby atd )
na mě to má malý košík, ale jestli sis vybrala tenhle kočár, a už řešíš jen barvy, tak za mě ten zelený nebo mentolový nebo co to je