Barva kočárku vhodná pro chlapečka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27753
11.5.18 12:05

Kočárek mi přijde holčičí, počkej po porodu a manžel pak snadno koupí kočárek a i deku v požadované barvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
11.5.18 12:10

Mně to přijde spíš jako pro holčičku. Na druhou stranu já mám červený kočár, vozila jsem v tom holku a budu i kluka, ale je to taková Ferrari barva… Každopádně já jsem z toho barevného pausalizovani už poněkud otrávená, když nemám dceru oblečenou od hlavy k patě v růžové, ale má třeba šedé tričko, modré teplacky a sedo růžové botičky, prijdeme na hriště a slyším „hele přišel chlapeček“ :roll: (Má ještě krátké vlásky, na culicek to není). Nechápu, proč holka=růžová, kluk=modra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
11.5.18 12:11
@Elisaaa píše:
Maminky, prosim moc prosim o radu. Uz dva dny nespim :-D mame pro nase miminko vybrany kocarek bugabo fox v bordo barve. Byla to laskaje na prvni pohled :srdce:. Myslim si, ze jeji vhodny jakna pro holcicku, tak chlapecka-cely vnutrek boudy je tmavy. ALE. Nasla jsem po dlouhem hledani konecne zimni deku s berankem, u ktere mam na vyber z bile, sede a bordo barvy. Priteli se nejvice libi ta bordo, coz mne asi take, bude se tam i nejvice hodit, jen nevim, jestli uz to jeste s tou dekou nebude moc holcickovske? Nechceme vedet, co cekame, tak je vyber tezky :nevim:. Moc Vam dekuji za nazory :-)

Me prijde barva vic pro holcicku ale je moc hezka takze bych to asi neresila pokud se ti libi.deku bych vybrala az po porodu. posles mi prosim odkaz do zpravy treba kde si objevila tu deku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
11.5.18 12:14

Barvu kočárku beru podle potřeb a přání matky. Jasně, pro chlapečka bych nepořizovala „kokinově růžovou“, ale brala bych v potaz, že další dítě může být druhého pohlaví. Pokud se Ti to líbí, tak za mě v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.5.18 12:31

Prosim te, hlavne se vyspi :mrgreen: Holcickovske mi to prijde uz ted, ani ne ta bordo korba, ale ta priserna strecha…no ale ja asi nejsem objektivni, bugaboo jsem zdedila a horsi kocar neznam :mrgreen: takze putoval dal.
Nicmene k dotazu - vzala bych bilou nebo bordo, sediva se tam nehodi a podle me je to u tech dvou uz jedno, na vyzoru to moc nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
11.5.18 12:47

Já bych v takovém kočáře očekávala holku nebo mladšího sourozence holky. Ale je to úplně fuk. Já toto až tak neřeším, jako růžovou bych klukům nedala, ale já ji nesnáším, takže bych ji dost možná nedala ani holce. Když se někomu narodí mladší dítě opačného pohlaví, než první, přece taky nekupuje novej kočár kvůli barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
11.5.18 13:03
@Elisaaa píše:
Maminky, prosim moc prosim o radu. Uz dva dny nespim :-D mame pro nase miminko vybrany kocarek bugabo fox v bordo barve. Byla to laskaje na prvni pohled :srdce:. Myslim si, ze jeji vhodny jakna pro holcicku, tak chlapecka-cely vnutrek boudy je tmavy. ALE. Nasla jsem po dlouhem hledani konecne zimni deku s berankem, u ktere mam na vyber z bile, sede a bordo barvy. Priteli se nejvice libi ta bordo, coz mne asi take, bude se tam i nejvice hodit, jen nevim, jestli uz to jeste s tou dekou nebude moc holcickovske? Nechceme vedet, co cekame, tak je vyber tezky :nevim:. Moc Vam dekuji za nazory :-)

Me to prijde hodne holcici. A pockala bych az po porodu s koupi kocarku. Vsak za tech 5 dni ho muze koupit pritel. Nebo pak, az prijdete domu. Vsak hned prvni den ho nebudete vozit v kocarku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
11.5.18 13:04

@Elisaaa, vždyť je to jedno, líbit se musí tobě, růžový není tak co… :hug: Já mám pro kluka mamas&papas urbo2 mullbery, kupovala jsem ho a již byl na světě, líbil se mi… vůbec mi nepřijde víc holčičí… Fusaky mám černý, sedocerny a červený, deku zlenomodrobilou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
11.5.18 13:37

Vis, kolik chlapů dnes nosi růžové košile (a nejsou to gayové)? :lol: Oproti tomu je tenhle kočárek barevne uplne v pohodě i pro případného chlapecka. Pokud se Ti libi, směle do něj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.5.18 13:41
@Agneth píše:
Vis, kolik chlapů dnes nosi růžové košile (a nejsou to gayové)? :lol: Oproti tomu je tenhle kočárek barevne uplne v pohodě i pro případného chlapecka. Pokud se Ti libi, směle do něj. ;)
Že jo? Spousta dospělých chlapů nosí růžová trika, košile, kravaty a chudák malé děcko nemůže mít ani tmavě červený kočár.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.5.18 13:41

Dítěti to je jedno a ostatním vlastně může taky :D vínová není růžová :) a z těch dalších se mi líbí šedý :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.5.18 13:42

Prijde mi takovy spis holcici, ale pokud se libi tobe, tak bych to neresila ;) a deku do bordo bych ja nebrala, klidne sedivou. Je neutralni a nevidim duvod, proc by se nehodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
11.5.18 18:58

Přijde mi to pro kluka úplně v pohodě. Pořiď, co se líbí tobě a hlavně se vykašli na to, co tomu bude říkat okolí. Kočár je krásný, to stačí. Já jsem měla krásnou zimní soupravičku v růžové barvě a bylo mi líto ji nevyužít, takže ji měl syn první zimu do kočárku a jak mu to slušelo. :D Lidi mi říkali - jé, my jsme mysleli, že máš kluka. A já na to, že však taky ano. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí