Jaký koupit a jak nanášet make-up?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
28.1.11 14:21

Tak já nedám dopustit na značku Max Factor,vyhovuje mi celá kosmetika,používám tenhle make-up,je super,nejlepší co jsem měla…
 http://www.fann.cz/…makeup/tvare

Koukám,že hodně lidí používá Dermacol,já na něm nic moc nevidím,ale každému vyhovuje něco jiného,nesnáším ale Miss Sporty,She,Rimel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.2.11 08:29

Ahoj,
nečítala som všetky príspevky, takže je možné, že sa opakujem.
Záleží, aký typ pleti máš, suchú, mastnú, zmiešanú, citlivú..okrem toho výrobcovia už vačšinou uvádzajú či sa odtieň hodí pre pleť s podtónom do ružova, žlta alebo béžova…a k tomu je treba prisposobit make up, lebo nechces aby ti kryl len nedostatky, ale aj pleť vyživil a ochránil a nevyzeral neprirodzene :poblion: Ja som vyskúšala skoro všetky „drogériové“ produkty, asi najviac z nich som bola spokojná s loreal infaliable, ale až do tej chvíle, kým som na istej diskusii nenarazila na make up Estee Lauder Double wear light (používam najvetlejší odtieň= intensity 1, nanášam ho na pletovou vodou vyčistenú pleť, potom dám bázu dermacol a samotný make up rozotieram krúživými pohybmi pomocou kabuki štetca. Výsledok je ten, že nikto z okolia ani netuší, že mám make up na sebe, je veľmi ľahký a oku neviditeľný, nedrolí sa,nelesknem sa..a pritom kryje nedostatky (pravda, na kruhy pod očami používam korektor NYX žltý). Na koniec make up zafixujem transparentným pudrom a je to. Tento make up je sice drahší, ale rozhodne to je dobrá investícia, mne vydrží 4 mesiace.AK máš zmiešanú pleť tak doporučujem make up od CLinique superbalanced, ale nevýhoda je tá, že u nás nie sú dostupné najsvetlejšie odtiene, ale na leto je super odtieň natural. Tak veľa šťastia pri výbere :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
1.2.11 09:02

ahoj,

taky koukám kolika holkám vyhovuje Dermacol.
Já mám celý život problém s mastnější pletí, teď po dvou dětech už je to trochu lepší, ale za svůj život jsem vyzkoušela fakt kde co. Od makeupů z lékárny, přes makeupy z drogerií až po ty dražší.

Po zkušenostech mi jednoznačně nejvíc vyhovují makeupy Lancome. Jsou sice dražší, ale na druhou stranu vydrží hodně dlouho(většinou půl roku) a taky si vždycky počkám na nějakou alespoň 20 % slevu, tak to tak nebolí. Mám hodně světlou pleť a jejich odstíny mi sedí.Make up si dávám každý den, je to minutka a cítím se líp.
Namažu si obličej krémem a na to dám pár teček makeupu, který pak rozetřu.
Tím že je kvalitní nendělá hrudky nebo masku.

Můj favorit je tenhle:
http://www.azizakosmetika.cz/…ure-30ml-1oz

tak hodně štěstí při výběru 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.2.11 13:03

tak já mám ted yves rocher přímo tento a nemohu si ho vynachválit, ale je pravda, že jsem dostala vzorek od dermacolu a též nebyl špatný.
Podkladovou bázi jsem dala snad jen parkrát a nadšená jsem z toho nebyla…nevypadalo to dobře, možná špatná značka, takže dám jen pletový krém a na něj make-up
 http://www.yves-rocher.cz/…chybnou_plet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.2.11 13:09

Taky mám yves rocher , a mám od nich i podkladovou bázi a pudr a jsem velmi spokojená.Zvlášt s tou bází.ale tuhle značku nemají všude .Co já vím tak drogerie TETA to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.2.11 13:14

pudr já nepoužívám ani má kosmetička mi ho nedoporučila.. na čele mám 2 hluboké mimické vrásky a když si dám pudr krásně se tím zvýrazní
ale mám od yves-rocher i stíny a drží jak přibité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast