Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak já nedám dopustit na značku Max Factor,vyhovuje mi celá kosmetika,používám tenhle make-up,je super,nejlepší co jsem měla…
http://www.fann.cz/…makeup/tvare
Koukám,že hodně lidí používá Dermacol,já na něm nic moc nevidím,ale každému vyhovuje něco jiného,nesnáším ale Miss Sporty,She,Rimel…
Ahoj,
nečítala som všetky príspevky, takže je možné, že sa opakujem.
Záleží, aký typ pleti máš, suchú, mastnú, zmiešanú, citlivú..okrem toho výrobcovia už vačšinou uvádzajú či sa odtieň hodí pre pleť s podtónom do ružova, žlta alebo béžova…a k tomu je treba prisposobit make up, lebo nechces aby ti kryl len nedostatky, ale aj pleť vyživil a ochránil a nevyzeral neprirodzene
Ja som vyskúšala skoro všetky „drogériové“ produkty, asi najviac z nich som bola spokojná s loreal infaliable, ale až do tej chvíle, kým som na istej diskusii nenarazila na make up Estee Lauder Double wear light (používam najvetlejší odtieň= intensity 1, nanášam ho na pletovou vodou vyčistenú pleť, potom dám bázu dermacol a samotný make up rozotieram krúživými pohybmi pomocou kabuki štetca. Výsledok je ten, že nikto z okolia ani netuší, že mám make up na sebe, je veľmi ľahký a oku neviditeľný, nedrolí sa,nelesknem sa..a pritom kryje nedostatky (pravda, na kruhy pod očami používam korektor NYX žltý). Na koniec make up zafixujem transparentným pudrom a je to. Tento make up je sice drahší, ale rozhodne to je dobrá investícia, mne vydrží 4 mesiace.AK máš zmiešanú pleť tak doporučujem make up od CLinique superbalanced, ale nevýhoda je tá, že u nás nie sú dostupné najsvetlejšie odtiene, ale na leto je super odtieň natural. Tak veľa šťastia pri výbere ![]()
ahoj,
taky koukám kolika holkám vyhovuje Dermacol.
Já mám celý život problém s mastnější pletí, teď po dvou dětech už je to trochu lepší, ale za svůj život jsem vyzkoušela fakt kde co. Od makeupů z lékárny, přes makeupy z drogerií až po ty dražší.
Po zkušenostech mi jednoznačně nejvíc vyhovují makeupy Lancome. Jsou sice dražší, ale na druhou stranu vydrží hodně dlouho(většinou půl roku) a taky si vždycky počkám na nějakou alespoň 20 % slevu, tak to tak nebolí. Mám hodně světlou pleť a jejich odstíny mi sedí.Make up si dávám každý den, je to minutka a cítím se líp.
Namažu si obličej krémem a na to dám pár teček makeupu, který pak rozetřu.
Tím že je kvalitní nendělá hrudky nebo masku.
Můj favorit je tenhle:
http://www.azizakosmetika.cz/…ure-30ml-1oz
tak hodně štěstí při výběru ![]()
tak já mám ted yves rocher přímo tento a nemohu si ho vynachválit, ale je pravda, že jsem dostala vzorek od dermacolu a též nebyl špatný.
Podkladovou bázi jsem dala snad jen parkrát a nadšená jsem z toho nebyla…nevypadalo to dobře, možná špatná značka, takže dám jen pletový krém a na něj make-up
http://www.yves-rocher.cz/…chybnou_plet
Taky mám yves rocher , a mám od nich i podkladovou bázi a pudr a jsem velmi spokojená.Zvlášt s tou bází.ale tuhle značku nemají všude .Co já vím tak drogerie TETA to má.
pudr já nepoužívám ani má kosmetička mi ho nedoporučila.. na čele mám 2 hluboké mimické vrásky a když si dám pudr krásně se tím zvýrazní
ale mám od yves-rocher i stíny a drží jak přibité