Jaký máte názor na kurzy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Zvonielka Díky, ale mě spíš šlo o to, kdybych jednou měnila povolání a měla tenhle nějaký kurz, jestli se na to bere zřetel ze strany potencionálního zaměstnavatele. Zatím nemám v plánu zaměstnání měnit, ale jsem momentálně na rodičovské a mám,,čas,, a prostor si ve volné chvíli dělat kurz. Teď je to spíš takový papír pouze pro mě a pro rozšíření mých obzorů.@g.sandova děkuju! Na to vychovatelství mrknu. Kde shánět kurzy, máš nějaký tip a nejlépe online?
Pokud to mas pro rozsireni obzoru, tak bych spis vybrala kurz souvisejici se stavajicim zamestnanim. Pripadne pribuznym oborem, nebo se zdokonalovala v pocitacich(vc socialnich siti) S kurzem bez praxe (v jinem oboru, napr.jak sis vybrala skolstvi), jsi vzdy mene ohodnocena a pri pohovoru mene atraktivni. Ale min.ve skolach, ktere navstevuji moje deti, tak tam vystudovaneho ucitele abys pohledal, vsichni funguji na nejakem kurzu, pedagogickem minimu atd…Ono doma s ditetem je vzdy lakave zacit pracovat s detmi a zmenit obor, ale stret s realitou(hlavne financni a psychickym naporem ve tride), muze byt zklamani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Zvonielka Díky, ale mě spíš šlo o to, kdybych jednou měnila povolání a měla tenhle nějaký kurz, jestli se na to bere zřetel ze strany potencionálního zaměstnavatele. Zatím nemám v plánu zaměstnání měnit, ale jsem momentálně na rodičovské a mám,,čas,, a prostor si ve volné chvíli dělat kurz. Teď je to spíš takový papír pouze pro mě a pro rozšíření mých obzorů.@g.sandova děkuju! Na to vychovatelství mrknu. Kde shánět kurzy, máš nějaký tip a nejlépe online?
Mrkni na VŠ Palestra, tam se dalo on line během covidu, dvakrát do roka určitě otevírají. Jinak v ranči celoživotního vzdělávání při veřejných VŠ.
Tys psala, že máš maturitu, viď?
Na těch veřejných to bývá dviusemrstralni, někdy trisemestralni.
VŠ PALESTRA je nejkratší, tudíž nejvýhodnější.
Myslíš, Ze ta VOŠ nebo VŠ by fakt nešla?
Nebo druhá maturita na peďaku? Tím bys měla kvalifikaci i pro MŠ a družinu samozřejmě také.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit