Jaký rotoped si pořídit?

1307
18.1.13 21:28

Jaký rotoped si pořídit?

Holky, které s tím máte zkušest, můžete mi prosím poradit dobrý a přitom levný rotoped? rozhodla jsem se konečně začít hýbat a po přečtení několika diskuzí jsem se nadchla právě pro rotoped. měl by být stabilní, tichý a ať nevrže, no a taky co nejlevnější. díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
AnetKarla
18.1.13 22:21

Já jsem nebyla spokojená s žádným rotopedem, pro mne je mnohem lepší Orbitrek, ale i u těhle strojů je poznat kvalita a zboží za pár stovek. Mám Kettlera za 8 tisíc a spokojenost veliká…

• Citovat
  • Upravit
10369
18.1.13 22:45
@Spenata píše:
Holky, které s tím máte zkušest, můžete mi prosím poradit dobrý a přitom levný rotoped? rozhodla jsem se konečně začít hýbat a po přečtení několika diskuzí jsem se nadchla právě pro rotoped. měl by být stabilní, tichý a ať nevrže, no a taky co nejlevnější. díky za tipy :kytka:

Co nejlevnější, u nás se z něj stal super domácí sluha :mrgreen: Doma mě to prostě nebaví, není nad to vyjet na kole :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.13 14:18

Tak já teda taky souhlasím, že přes léto je lepší vyrazit ven! :-) Každopádně přes zimu jezdím… mám doma teď tento rotoped a jsem spokojená! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková