Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@pikola píše:
Behat. Pomalu.
teda kromě běhání
, protože to já prostě neumím a taky bych potřebovala spíš něco na doma, když mimi usne.
@Retea jillian.. v pohodě zvádneš doma a má kurzy buď hubnutí, nebo formování.. a nebo taky programy kde i hubneš i formuješ…
Za sebe doporučuju spinning, zumbu, břišní tance, aerobic, step aerobik, heat, běh, rychlejší chůze atd., je důležité si hlídat tepovku, aby jsi spalovala hlavně tuky a ne cukry
Kalanetika a pilates jsou spíš na formování těla, takže bych to střídala s aerobní aktivitou - např. 2× týdně spinning a 1× týdně pilates.
@martina.se píše:
@Retea jillian.. v pohodě zvádneš doma a má kurzy buď hubnutí, nebo formování.. a nebo taky programy kde i hubneš i formuješ…
aha…já teda podle Jill cvičím a dobrý, tělo se mi zformovalo, ale nehubnu
@pikola píše:
Ja mela rada Cindy, nebylo to tak vrazedny jako Jillian
Jill jsem taky cvičila a nepřišlo mi to nějak náročný, člověk se při tom zapotí a zároveň zformuje postavu ![]()
@MUFICE píše:
Za sebe doporučuju spinning, zumbu, břišní tance, aerobic, step aerobik, heat, běh, rychlejší chůze atd., je důležité si hlídat tepovku, aby jsi spalovala hlavně tuky a ne cukryKalanetika a pilates jsou spíš na formování těla, takže bych to střídala s aerobní aktivitou - např. 2× týdně spinning a 1× týdně pilates.
snad ten aerobic bych mohla doma, jinak asi nic
@martina.se me hrozne stvala tim povzbuzovanim
ja proste kdyz to cviceni druhy den boli, tak uz to nedavam
ja jsem stejne hubla jidlem a ne poskakovanim ![]()
@pikola já skrz jídlo nehubnu vůbec.. ale tohle mi zabírá.. to povzbuzování nějak nevnímám.. nehorší byl druhý a třetí den.. Dneska je to sedmý a už nic nebolí, teším se na další level.. a uvidíme výsledky… na jaře začnu zase běhat a jezdit na bruslích, ale teď třá natrénovat, ať pak nezhynu ![]()
@Retea záleží, který její program zvolíš. Má přímo hubnoucí, formovací a kombinované…
Ahoj holky, zajímá mě, jaké cvičení je dobré na hubnutí a jaké na formování postavy. Kdysi jsem cvičila kalanetiku, ale nějak mi přijde, že už mi tak nezabírá. A taky spíš potřebuju zhubnout, než formovat.