Qeridoo - máte někdo zkušenost?

887
17.1.13 11:05

Qeridoo - máte někdo zkušenost?

Narazili jsme na internetu na vozíky Qeridoo nebo Blue Bird za podezřele dobré ceny. Jsou dováženy z německa a prodává je jeden manželský pár z Kladna. Máte s těmito vozíky někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4751
17.1.13 12:18

Máme Qeridoo, od loňského dubna, a super, má odpružení, je lehký, jsem moc spokojená. Vozila jsem malou v autosedačce od 6 měsíců. Jen je nedostatečná ta síťka na bordel, ale to myslím není u žádného vozíku. Tak jsem tam došila takovou jemňoučkou síťovinu.
Akorát my ho máme přímo z německa, od výrobce. Takže cena ještě lepší, 200 eur, včetně druhého nástavce na připojení a předního malého otočného kolečka :palec:.Teď myslím zdražili, ale ne o moc. Bydlíme přímo na hranicích, nechala jsem si ho poslat k neteři do německa do sousedního městečka, po německu je to bez poštovného, peníze jsem složila na poštovní bance v německu hotově, s poplatkem 5 eur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irena M.
19.1.13 15:40

Blue Bird

Ahoj, máme od nich vozík Blue Bird, kupovali jsme jej před 2 roky…naprostá spokojenost.
Byli jsme si pro něj přímo v Kladně, byl nám předveden, v klidu jsme si vše prohlédli.

Kámoška má od nich též vozík a taky spokojenost, to je má zkušenost :lol:

• Citovat
  • Upravit
1902
8.3.13 20:51

@evinax Nevíte náhodou (nebo ostatní uživatelé), jestli má Qeridoo nebo Blue Bird ruční brzdu? Chtěla bych vozík hlavně na in-line brusle, případně použít jako kočárek do terénu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
8.3.13 21:10

Qerido má ruční brzdu, Blue Bird nevím. Vloni jsem to jen zkusila, pak jsem byla na operaci s kolenem, takže jsem brusle nevytáhla. Letos se na to chystám. Tak víc zkušeností nemám, jen že tam je a zkušebně funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
9.3.13 06:46

Ted je o nej nejaky zajem, zrovna jsem na qeridoo dostala dotaz v SZ
psala jsem toto, tak to jen zkopnu:

Nic se na nem nerozbilo, vsecvhny suchace drzi, funguje dobre
jezdime povetsinou bez tech chranicu kol a dost casto i bez zadniho madla
jo ta rucni brzda na predni kolo moc nebrzdi, protoze vozik je tak vyvazen nad zadnim kolem, ze se to zabrzdene predni dost snadno nadzvedne a pak je jedno, ze je blokle – ale tuhne nemoc musi mit zakonite vsechny vozejky. Brzdime tim paskem vzadu, vetsinou ale netreba, vozik pridelany na kolo ti nikam neujede.
my mame ten pro dve deti, nevim, jestli se dela jiny
uplne nejvic mi na nem vadi, ze ma hodne kolmou operku zad, takze kdyz dite usne, hlava mu dost visi dopredu dolu. resime to ruznym obkladanim dekami, kdyz vezem jen jedno, tak jsme si udelali z molitanu takovou jako kdyz autosedacku, aby byl vic nasikmo a mel podle hlavy usi.
proti tomu takovej chariot je jak postel, uplne nasikmo, pro deti velmi pohodlny
to je asi nejzasadnejsi vytka
potom ze trebas chariot ma vetracky na stranach, takze kdyz se v desti zatahne igelit, lze vetrat – u naseho ne – ale to je detail, dite se neudusi, der to ma furt vsude dost
take je celkem tezkej, ale ja vzdycky rikam, ze nepoznam, jestli jedu do takovyhon kopce, nebo mam tezkej vozejk – ta vaha je takova prirozena

no jsme spokojeni s ohledem na cenu, hold jsme socky – vozejk funguje. kdybyste na to meli, sla bych do chariotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
9.3.13 11:06

@Pudloslava prej socky :mrgreen:, já si jako socka nepřipadám :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Ale jsem s ním spokojená, dát za vozík 20 táců mi přijde zbytečný. Kdybych měla neomezený rozpočet, tak si samo budu vymejšlet, ale takhle je to cena za půl dovolený v chorvatsku pro celou naši rodinu. Takže dát 5 tis. jsem byla ochotná, víc ne.
Jo a vloni jsem jezdili s autosedačkou (vajíčkem), teď jsem tam dala podprdelník z auta, a je to lepší, i malá víc vidí, i ty záda mi připadaj lepší. A předevčírem mi tam usnula a nepřipadalo mi, že byto bylo moc kolmo, že by jí visela hlavička :think:. Ale mám vozík pro jedno dítko, tak jestli to není třeba trochu jinak ušitý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.3.13 06:59

@evinax mozna je jinej, nebo ho zlepsili. Protoze v tom nasme me to prijde desivy, kdyz se decku blibla hlava dopreduzejmena za jizdy po kanenech. Nase sedi vicemene kolmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
10.3.13 08:01

Jj, dělaj víc druhů, u nás se dá koupit asi jen ten starej, my si mohli vybrat. mám ten speedkid 1 tady . To je blbý, nám když velkej usne v autě, tak má takovej ten zahnutej polštářek za krk, trochu to pomůže. tak ho vozit sebou a když usne, tak zaaretovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rena M.
11.3.13 18:27
@Zuzka2012 píše:
@evinax Nevíte náhodou (nebo ostatní uživatelé), jestli má Qeridoo nebo Blue Bird ruční brzdu? Chtěla bych vozík hlavně na in-line brusle, případně použít jako kočárek do terénu. Díky.

Ahoj Qeridoo mají brzdu..obě verze, Blue Bird nemá…ale asi by nebla problém dodělat…pokud máš šikulu taťku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1902
11.3.13 20:51

@Pudloslava Díky za info. Ty „socky“ mi přišly taky vtipný :mrgreen: O Chariotu jsem četla samou chválu, ale taky ještě aby ho někdo hanil za tu cenu :roll:

@evinax Díky za info, vzhledem k té cené se mi to jeví jako nejlepší možnost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.4.13 12:21

Tak jsme nakonec vozik koupili :) konkretne speedkid pro jedno dite, model 2013. Prodava ho ted pani z Karvine. Jelikoz bydlime kousek, tak jsme se tam zajeli podivat. Pani byla moc prijemna a ve vsem nam vysla vstric. Vyhodou je, ze narozdil od pani z Kladna poskytuje 2letou zaruku. Vozik se nam strasne moc libil. Za tu cenu si myslim, ze pecka. Zkouseli jsme ho zatim jen dvakrat, kdyz bylo pekne a zatim jsme moc spokojeni, tak snad to tak i zustane. Mame k nemu i sedacku pro batolata. Sice pisou, ze je az od 9kg a my mame jen 7kg, ale myslim, ze tam nema co uskodit malemu.
Takze diky vsem za reference, bez vas bych se do toho asi bala jit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reba M.
15.4.13 12:01

…z Kladna dávají taky záruku :lol:

• Citovat
  • Upravit
887
15.4.13 17:26
@Reba M. píše: …z Kladna dávají taky záruku :lol:

Aha tak to jsem nevedela. Nekdo tady totiz psal, ze nedavaji. Proto jsme tak dlouho vahali. Ale i presto bychom kupovali tady od pani z Karvine, protoze to mame kousek a mohli jsme si vozik osobne vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vendyska7
1.5.13 18:10

qeridoo

Dobrý den, prosím, jak je vozík Qeridoo skladný (skládá se snadno, nezabere moc místa?) a ta vložka pro mimča stojí kolik? díky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková