Cviky na zvětšení prsou

Anonymní
15.1.13 21:08

cviky na zvětšení prsou

Zpozorovali jste zvětšení prsou po cvičeních na ně určených? Mám malý prsa, zvětšení pomocí plastický operace si dovolit nemůžu a prášky zvětšení nezaručí. Zajímalo by mě jestli jestli existují nějaké cviky po kterých se prsa alespoň trochu zvětší. Která s tím máte zkušenost? A jaké cviky vám pomohly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
15.1.13 21:23

Leda ztloustnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.1.13 21:24

Upřímně nic jiného krom operace je nezvětší..max zpevní. Mám je taky malé ale víš co..jsem za ně ráda, nedovedu si představit kdybych měla větší jak by mi ted po dítěti visely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.1.13 21:28

Me pomohla pusapka :mrgreen:…cviky jsou dobry, stoupnout cca krok od zdi, zpevnit ruce tam, zpatky, jako kdyz delas kliky, ja treba nemuzu, protoze mam spatny ramena. prasky pomuzou leda zenam, kterym se nalivaji prsa poradne, natecou treba i u MS…coz taky neni muj pripad, takze prasky na nic a na plastiku se necitim, radeji jedu na dovcu za ty prachy :lol: (mozna jednou, casem…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.1.13 21:29
@katule9 píše:
Upřímně nic jiného krom operace je nezvětší..max zpevní. Mám je taky malé ale víš co..jsem za ně ráda, nedovedu si představit kdybych měla větší jak by mi ted po dítěti visely.

pockej po druhym, to i ty nulky budou hrat na schovavanoz, kdyz lehnes na zada a budou pod pazama :lol:…me pomohlo leda tehotensvi, to jsem z dvojek mela obr trojky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
15.1.13 21:30

Cvičení na zvětšení prsou neexistuje. Můžeš si je max zpevnit, ale to taky jen do určité míry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
15.1.13 21:54

Pomuze tehotenstvi! zarucene! z acek budes mit minimalne cecka ;) kdyz jeste nechces mimi, tak pribrat by urcite taky pomohlo. posilovani prsnich svalu - hlavne plavanim je taky trosicku opticky zvetsi, ale ne o cislo, jen opticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.1.13 23:26

Mě pomohlo přibrat, z jedniček mám trojky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.1.13 08:45
@wildcherry píše:
pockej po druhym, to i ty nulky budou hrat na schovavanoz, kdyz lehnes na zada a budou pod pazama :lol:…me pomohlo leda tehotensvi, to jsem z dvojek mela obr trojky :mrgreen:

No mě se teda taky trochu zvětšily, ale nekojila jsem takže zase hned splaskly a i tak jsou to takový seschlotiny :mrgreen: to si je po druhým budu rovnou do podprdy rolovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
13.9.14 20:15

Zeny, maminky…Obnovuji diskuzi
Jsem dva mesice po porodu a z mych pevnych dvojek jsou splacnute jednicky :(.
Samozrejme jsem s tim pocitala, ale pri pohledu do zrcadla se mi stejne chce brecet. Jiste, jsem matka a i tohle k tomu patri, ale chci se citit i jako zena :(
Spis nez zvetseni, bych uvitala zpevneni tkane. Velikost mi nevadi, ale to jak jsou povolene me drti :zed:. Mam chodit spise bez podprsenky aby se treba tkan sama zacala zpevnovat? A co cviky? Jake a jak casto? A opravdu se dostavi zmena? Budu vdecna za jakoukoliv radu :?

• Citovat
  • Upravit
4486
13.9.14 20:32
@Sardinka03 píše:
Pomuze tehotenstvi! zarucene! z acek budes mit minimalne cecka ;) kdyz jeste nechces mimi, tak pribrat by urcite taky pomohlo. posilovani prsnich svalu - hlavne plavanim je taky trosicku opticky zvetsi, ale ne o cislo, jen opticky.

Jak komu. :-) V obou těhotenstvích zůstala áčka, i při kojení. Při ztloustnutí ztloustnu všude kromě prsou. Plavání nemělo žádný efekt, vydržela jsem tak rok. :mavam:

@mrs.gendy Je to děs, co? Upřímně já nedoufám, že by něco mohlo pomoct… Maximálně na to zpevnění. Teda vlastně pomohla mi jóga, a to spíše pocitově - jak se srovnala záda, postoj, všechno, tak i ten hrudník vypadá veseleji, ale neporadím konkrétní cviky, rozvíjí se celé tělo (a doufejme i duše).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
13.9.14 20:37

Myslím, že bez podprdy se to ještě zhorší, rozhodně bych podpírala :lol:
Cviky - kliky, zatínání rukou před hrudníkem, cvičení s overballem, plavání.
Jsi ještě brzo po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
13.9.14 20:49

Ja vim, ze to je asi brzo na nejaky zavery, ale je to holt nezvyk…ve 23 letech mit psi usi :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kili22
13.9.14 21:19

@mrs.gendy Asi jedině plastika, já jsem zkusila vše co se dalo, cviky, posilování, něco jsem i přibrala a prsa jsou stále stejná

• Citovat
  • Upravit
2196
13.9.14 21:35

@mrs.gendy mam presne to stejne!! 24 let mi je mela jsem pevne krasne trojky kojila jsem rok a pul a nyni plandave jednicky sileny:-( pri kojeni jsem mela dokonce velikost D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková