Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
sice dnes napadl sníh, nicméně si už delší dobu pohrávám s myšlenkou, že až sleze, začnu běhat s kočárem. Původně jsem si myslela, že budu chodit sama, ale časově to nezvládáme, tak jediná varianta je chodit i s malým.
Máte s tím někdo zkušenosti, nebo se také chystáte? A jaký máte kočár či kde běháte?
Ahoj, dobrá myšlenka, podporuju ![]()
Za mně teda, já chodila rychlou chůzí, při běhu bych ho už asi vyklepala (nemám tu v okolí cyklostezku, tam by to asi šlo) ![]()
Běhala jsem s kočárem, koupili jsme kvůli tomu Red Castle. Chodila jsem na asfaltovou cyklostezku, nevím jestli bych si troufla někam do terenu do lesa, ale bylo to super
Dlouhou trasu jsem neběhala, to mě nebaví, ale při cvičení s kočárky se docela běhalo, popobíhalo.. ženské s různými kočárky.
Zajímavý nápad běhat s kočárkem
akorát bych se bála, abych mimi někde nevyklepala. Chodím běhat na polní cestu. máme tam změřených 10 km a běhání mi v těhotenství dost chybí.
Ja parkrat zkousela a chystam se zas, jeste dnes
. Mam normalni Peg-perego classico (klasicka ctyrkolka). Maly mimino bych v tom vyklepala (ale to jsem na behani nemela vubec myslenky), ale s batoletem to jde. Bezela jsem po ulicich a silnici, mimo asfalt to s timhle nejde.
Sama jsem chtela taky, ale vecer, kdyz manzel prijede, byvam vyrizena a uz se mi nechce, navic je tma, tak bych musela taky nekam na ulici, s celovkou do lesa se bojim.
Zajímavý nápad… Chystám se začít zase běhat, ale potom co jsem si koupila měřič tepu, jsem zjistila, že lepší na hubnutí je rychlá chůze ![]()
@janajelinkova9 píše:
Zajímavý nápad… Chystám se začít zase běhat, ale potom co jsem si koupila měřič tepu, jsem zjistila, že lepší na hubnutí je rychlá chůze
jaký měřič tepu sis koupila, taky sháním. A jsi spokojená?
Holky a nejste některá z Prahy 7? Hledám někoho, s kým by se mi běhalo lépe…
@Retea Sice se neptas me, ale dovolim si taky prispet. Ja mam nejakou celkem levnou Sigmu (sorry, nechce se mi ho ted hledat), kolem 1000 Kc a jsem spokojena. Ted to teda uz nepouzivam, myslim, ze co potrebuju, poznam sama, ale na zacatek je to super.
Děkuji za příspěvky.
Zeptám se těch co běhají nebo jezdí na bruslích, na co si dávat pozor- nějaká uskalí, krizovky…myslím ohledně stability kočáru a bezpečnosti mimi.
Jo a ještě a co ruce? Když se nepohybují, nebolely vás třeba záda?
Běhám pomaličku. Chůze je dobrá na hubnutí. Běhání je dobré na zpevnění a kondičku, aspoň u mě to tak platí. Brusle jsou na mě už moc rychlé.
Naštěstí tu máme cyklostezku.
@Klára píše:
Holky a nejste některá z Prahy 7? Hledám někoho, s kým by se mi běhalo lépe…
Nejsem
, hned bych se přidala