Běháte s kočárem?

4624
17.1.13 09:59

Běháte s kočárem?

Ahoj holky,
sice dnes napadl sníh, nicméně si už delší dobu pohrávám s myšlenkou, že až sleze, začnu běhat s kočárem. Původně jsem si myslela, že budu chodit sama, ale časově to nezvládáme, tak jediná varianta je chodit i s malým.
Máte s tím někdo zkušenosti, nebo se také chystáte? A jaký máte kočár či kde běháte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
17.1.13 10:02

Ahoj, dobrá myšlenka, podporuju :mavam:

Za mně teda, já chodila rychlou chůzí, při běhu bych ho už asi vyklepala (nemám tu v okolí cyklostezku, tam by to asi šlo) :lol:

• Citovat
  • Upravit
essmy(neprihlasena)
17.1.13 10:03

Běhala jsem s kočárem, koupili jsme kvůli tomu Red Castle. Chodila jsem na asfaltovou cyklostezku, nevím jestli bych si troufla někam do terenu do lesa, ale bylo to super

• Citovat
  • Upravit
9454
17.1.13 10:04

Behani me osobne prijde nudny..ja jezdila na bruslich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
17.1.13 10:14

Já bruslím s kočárkem…a doporučuji…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.1.13 10:16

Dlouhou trasu jsem neběhala, to mě nebaví, ale při cvičení s kočárky se docela běhalo, popobíhalo.. ženské s různými kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
17.1.13 10:17

Já taky jezdila na bruslích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
17.1.13 10:24

Zajímavý nápad běhat s kočárkem :) akorát bych se bála, abych mimi někde nevyklepala. Chodím běhat na polní cestu. máme tam změřených 10 km a běhání mi v těhotenství dost chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
17.1.13 10:26

Ja parkrat zkousela a chystam se zas, jeste dnes :-). Mam normalni Peg-perego classico (klasicka ctyrkolka). Maly mimino bych v tom vyklepala (ale to jsem na behani nemela vubec myslenky), ale s batoletem to jde. Bezela jsem po ulicich a silnici, mimo asfalt to s timhle nejde.
Sama jsem chtela taky, ale vecer, kdyz manzel prijede, byvam vyrizena a uz se mi nechce, navic je tma, tak bych musela taky nekam na ulici, s celovkou do lesa se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.13 10:51

Zajímavý nápad… Chystám se začít zase běhat, ale potom co jsem si koupila měřič tepu, jsem zjistila, že lepší na hubnutí je rychlá chůze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
17.1.13 10:55
@janajelinkova9 píše:
Zajímavý nápad… Chystám se začít zase běhat, ale potom co jsem si koupila měřič tepu, jsem zjistila, že lepší na hubnutí je rychlá chůze :)

jaký měřič tepu sis koupila, taky sháním. A jsi spokojená?

• Citovat
  • Upravit
3425
17.1.13 11:13

Holky a nejste některá z Prahy 7? Hledám někoho, s kým by se mi běhalo lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
17.1.13 11:14

@Retea Sice se neptas me, ale dovolim si taky prispet. Ja mam nejakou celkem levnou Sigmu (sorry, nechce se mi ho ted hledat), kolem 1000 Kc a jsem spokojena. Ted to teda uz nepouzivam, myslim, ze co potrebuju, poznam sama, ale na zacatek je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
17.1.13 11:28

Děkuji za příspěvky.
Zeptám se těch co běhají nebo jezdí na bruslích, na co si dávat pozor- nějaká uskalí, krizovky…myslím ohledně stability kočáru a bezpečnosti mimi.
Jo a ještě a co ruce? Když se nepohybují, nebolely vás třeba záda?

Běhám pomaličku. Chůze je dobrá na hubnutí. Běhání je dobré na zpevnění a kondičku, aspoň u mě to tak platí. Brusle jsou na mě už moc rychlé.

Naštěstí tu máme cyklostezku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
17.1.13 11:29
@Klára píše:
Holky a nejste některá z Prahy 7? Hledám někoho, s kým by se mi běhalo lépe…

Nejsem :,(, hned bych se přidala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková