Někdo, kdo by šel do mléčné diety?

Klárinka. T
18.1.13 07:49

Nekdi kdo by sel do mlecne diety?

Ahoj holciny, je tu nejaka co potrebuje zhubnout a pujde semnou do mlecne diety? Nechci v tom byt sama a muzeme se povzbuzovat a rikat si kolik jste shodily:-) za kazdou co se prida budu vdecna:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
18.1.13 07:56

Já se divim, že takové blbosti ještě někdo drží. Nechtělo by to spíš vyváženou stravu a pohyb? Takhle si zbytečně budeš huntovat tělo a nebude to mít dlouhodobé účinky.

• Citovat
  • Upravit
Klárinka. T
18.1.13 07:59

Myslim ze 13 dni mlecne stravy neublizi a hlavne se u toho naucim pravidelne jist, protoze s ti mam problem jim jen 2denne :-)

• Citovat
  • Upravit
cher
18.1.13 08:09
@Klárinka. T píše:
Myslim ze 13 dni mlecne stravy neublizi a hlavne se u toho naucim pravidelne jist, protoze s ti mam problem jim jen 2denne :-)

neublíží, jen se pofereš a hlavně, co zhubneš, budeš mít za pár dní zpět a možná i s bonusem :palec: pro mě škoda energie. Když jsem potřebovala shodit tři kila, tak jsem se zapsala do Stobu a za tři týdny to bylo dole. Ono se nedoporučuje(pokud není člověk silně obézní) hubnout rychleji než kilo týdně a u té mléčné bys hubla určitě rychleji

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
18.1.13 08:13

No a co se stana za těch 13 dní??? To jako se začneš znova cpát normálním jídlem??? Nebo jak to pokračuje…protože to vede k jedinýmu…jo-jo efektu…nebo to bude bramborová dieta? Okurková…vajíčková…fakt blbost…pokud něco zhubneš, nebudou to TUKY ale voda, svalová hmota a max. 1-2 kila díky vyprázdnění střev po kvantech jogurtů…a taky možná alergie na mléčné výrobky, protože to teda bude šok pro tělo…mléčné výrobky taky dost zahleňují…a mléčný cukr (přirozeně se objevuje v mléce…i odtučněném) v těle kvasí…jako každý cukr…a takové 3 litry…+ jogurty…+ sýry…no..kvasinkové infekce mají zelenou…pozdravuj na gyndě…
Fakt si to promysli…je určitě lepší pomalu upravit jídelníček…víc procházek s kočárkem svižným tempem…a pít vodu, čaje a pod…

• Citovat
  • Upravit
Klárinka. T
18.1.13 08:15

Ja potrebuju zhubnout hodne hlavne ze zdravotnich duvodu a cetla jsem o to hodne a zadna pani co to zkousela nepribrala zpet vic jak 3 kila, za zkousku mi to stoji.

• Citovat
  • Upravit
Klárinka. T
18.1.13 08:20

Ale mi nejde jen o tu dietu, ale hlavne o to, ze se naucim pravidelne jist a pak uz si sama jidelnicek upravim. Kdyz jsem to zkousela driv tak jsem to nedodrzovala a jedla stejne jen malokrat denne. A diky tem kilum navic co mam nemuzu otehotnet, protoze kvuli obezite mam syndrom polycystickych vajecniku. Rada bych chodila na prochazky s kocarkem, ale ti bych nejdriv v nem musela mit koho vozit

• Citovat
  • Upravit
13046
18.1.13 08:20

Holky ale zakladatelka se neptala na to jestli jí to pomůže, nebo jestly je to dobrý nebo špatný, ptala se kdo do toho jde s ní tak jí nehuntujte diskuzi morálníma řečma, každého věc.. fakt se poslední dobou mnoho uživatelek pouští do jiných i kvůli prdnutí…jste OT tak si o tom běžte popovídat a založte si třeba téma jsme proti dietám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klárinka. T
18.1.13 08:23

Dekuju. Mam toho uz nekdy dost jak mi kazdy rozmlouva to pro co se rozhodnu. Pro me je to dobra prilezitost

• Citovat
  • Upravit
8071
18.1.13 08:25
@Klárinka. T píše:
Dekuju. Mam toho uz nekdy dost jak mi kazdy rozmlouva to pro co se rozhodnu. Pro me je to dobra prilezitost

Není, je to blbost a rozhodíš si leda metabolismus. Nehodlám tě poplácávat po ramenou, protože bych byla proti tobě.
Radši se zaregistruj na www.stobklub.cz a zkus sebekoučink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
@Klárinka. T píše:
Myslim ze 13 dni mlecne stravy neublizi a hlavne se u toho naucim pravidelne jist, protoze s ti mam problem jim jen 2denne :-)

No akorát, že si úplně odrovnáš metabolismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@Gabrielaaa píše:
Holky ale zakladatelka se neptala na to jestli jí to pomůže, nebo jestly je to dobrý nebo špatný, ptala se kdo do toho jde s ní tak jí nehuntujte diskuzi morálníma řečma, každého věc.. fakt se poslední dobou mnoho uživatelek pouští do jiných i kvůli prdnutí…jste OT tak si o tom běžte popovídat a založte si třeba téma jsme proti dietám… :roll:

Promiň, ale na to se nedá nereagovat, fakt si leda ublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klárinka. T
18.1.13 08:26

A tam jde o co?

• Citovat
  • Upravit
13046
18.1.13 08:28
Jo mě je to taky jasný ale taky bych nechtěla aby mi diskuzi kazil. y moralistky, každýho věc, každýho názor…myslím že je dospělá…
@Cuarentena píše:
Promiň, ale na to se nedá nereagovat, fakt si leda ublíží.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
18.1.13 08:28
@Klárinka. T píše:
A tam jde o co?

Kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek