Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Samamama no on právě mal 3 měsíce prdíky a teď to taky nemá nějak extra super s tím trávením, dávám probiotika
to má asi chudák po mě. Táta je popelnice, ale já jak sním něco špatného tak je oheň an střeše
@Edita2 Netuším, jestli některý ten Sunar (resp. jestli ten Premium) je na trávicí problémy, akorát vím, že třeba Hami dělá mléko, které se přímo jmenuje Citlivé bříško. Je fakt, že mí chlapečci trpěli na koliku hodně, jak se jí říká tříměsíční, to jsem skřípala zuby, protože oni to oba měli ve větší míře tak 4-5 měsíců a takové občasné problémy tak do roka (přitom byli oba hodně hodně pohybliví). Tak snad někdo poradí lépe.
Ahoj, když mi syn pil mléko, vyzkoušeli jsme oranžový Complex, bohužel mel po něm zácpu a prdíky, tak pak Premium a prdíky a vše se opravdu upravilo. Sice mi od pátého měsíce přestal pít mléko úplně, ale po tu dobu co pil, tak dobré. Ještě byla dobrá Beba Comfort, ale na každé mimčo platí něco jiného ![]()
@Katka.U Beba mu taky nedělala moc dobře a o Nutrilonu se nemá cenu ani vyjadřovat
no koupím premium a uvidím ![]()
Byla tu jedna diskuse, kde si maminky hodně chválily mlíčko Babylove z DM drogerie. Jinak Sunary obecně mi příjde že hodně nadýmají, ale zkus. Co bříško to originál ![]()
@Edita2 ahoj, syn taky trpěl na koliky a teď si taky rád zatroubí.
Asi v roce jsme přešli na Sunar Complex a super, snáší ho moc dobře. Kup když tak to menší balení (Kaufland) a uvidíš. ![]()
@Edita2 ja davam malicke od roka Premium, á chutna - nak mu nejvic duveruju,, prece jen chceme pro deti to nejlepsi, tak snad je to ta spravna volba ![]()
@Edita2 on je oproti klasice obohaceny o probiotika a snad i jine vitaminy
cenove to vyjde jeste draz nez blaznivej nutrilon, ktery je fakt echt UM
@Edita2 Jo jo, po Nutrilonu mel takovou koliku, ze po tydnu letel do kose, hodne spatne ho snasel. To jsem presla na tu Bebu a ta byla dobra, jen mi prave prestaval pit mleko proto jsem presla na SP jelikoz chutove je opravdu moc dobre a tim jsem mu to prodlouzila aspon do pateho mesice, pak mi bohuzel stejne prestal pit. Ale budetmu 13 mes. a je totalne zdrav ![]()
Děkuji všem za rady zkusím premium a kdyžtak DM
hipp se mi čímdál hůř shání ![]()
Zkoušela jsem original (oranžová) a komplex (modrá) nepoznala jsem rozdíl, děsně sladký jsou oba. Premium je asi nějaký nový
nevím. Kluk taky trpěl na prdy, ale víc vadilo hami. Z okolí jsem slyšela už víc případů, že měli děti po sunaru zácpu.