Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jimmy choo - fever . Dostala jsem vzorek k objednávce a už mě svrbí ruce ho objednat
![]()
@Qwentin Doma mám 3parfemy. Dolce& Gábbana-litle blue úžasná vůně má nejoblíbenější. Emporio Armany-Because it'sYou též nádhera. A nakonec Treselle Avon…Doporučuji všechny 3.
Příspěvek upraven 30.07.18 v 16:00
Momentálně smrdím potem-makam na zahradě
ale jinak mám v létě ráda vůně od hermes-un jarden sur les Nil a absolu (snad píšu spravne-nemam po ruce flakon.)
@Qwentin píše:
Ahoj vám všem![]()
, při tom velkém vedru. Zakládám téma pro všechny, kteří mají rádi parfémy. Napadá mne otázka, co máte dnes za vůni, při takovém vedru. Máte typ na nějakou osvěžující? Já na léto ráda používám Island - od Michaela Korse, anebo takové ty mořské hluboké vůně…
A co vy? Prozradíte nějakou inspiraci i na běžný den, ne jen když je horko…
Všem vám přeji krásný den a spoustu senzačního osvěžení ať už parfémové či ledovou vodou, ať už jste kdekoliv![]()
.
Toaletní vodou Rose od Yves Rocher. Koupu se ve vlastním potu.
Na léto jedině Moschino Hippy fizz, ale už ji nevyrábí, tak jsem ještě v dubnu objednávala rychle 3 flakony, na podzim a v zimě různé, ale nejoblíbenější je Angel.
Já v takových vedrech používám jen antiperspirant ..
Když je pod 27 st, tak mám ráda Burberry, Shiseido ZEN a lehčí verzi Wish, kterou mi přestali vyrábět
..ale objevila jsem stejnou nebo hodně podobnou vůni za zlomek ceny
název psát nebudu, jsem sobec ![]()
Pánský Old Spice. Ten dlouho vydrží
. Lítám kolem prcka tak jsem jak vrata vod chlíva
![]()
@Klopotkova píše:
Na léto jedině Moschino Hippy fizz, ale už ji nevyrábí, tak jsem ještě v dubnu objednávala rychle 3 flakony, na podzim a v zimě různé, ale nejoblíbenější je Angel.
No Angelem v lete zabijes docela dost lidi.. treba v buse ![]()
Jako tip na letní vune pridavam novinku od Kenza - Aqua pour femme
a Moschino Fresch Couture ![]()
Ahoj vám všem
, při tom velkém vedru. Zakládám téma pro všechny, kteří mají rádi parfémy. Napadá mne otázka, co máte dnes za vůni, při takovém vedru. Máte typ na nějakou osvěžující? Já na léto ráda používám Island - od Michaela Korse, anebo takové ty mořské hluboké vůně…
.
A co vy? Prozradíte nějakou inspiraci i na běžný den, ne jen když je horko…
Všem vám přeji krásný den a spoustu senzačního osvěžení ať už parfémové či ledovou vodou, ať už jste kdekoliv