Jakým parfémem dnes voníte?

Qwentin
30.7.18 15:46

Jakým parfémem dnes voníte?

Ahoj vám všem :mavam: :kytka:, při tom velkém vedru. Zakládám téma pro všechny, kteří mají rádi parfémy. Napadá mne otázka, co máte dnes za vůni, při takovém vedru. Máte typ na nějakou osvěžující? Já na léto ráda používám Island - od Michaela Korse, anebo takové ty mořské hluboké vůně…
A co vy? Prozradíte nějakou inspiraci i na běžný den, ne jen když je horko… :mavam:
Všem vám přeji krásný den a spoustu senzačního osvěžení ať už parfémové či ledovou vodou, ať už jste kdekoliv :mavam: :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
30.7.18 15:47

Ja dneska vonim Ironem, neboť jsem myla okna. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
30.7.18 15:50

Jimmy choo - fever . Dostala jsem vzorek k objednávce a už mě svrbí ruce ho objednat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.7.18 15:57

@Qwentin Doma mám 3parfemy. Dolce& Gábbana-litle blue úžasná vůně má nejoblíbenější. Emporio Armany-Because it'sYou též nádhera. A nakonec Treselle Avon…Doporučuji všechny 3.

Příspěvek upraven 30.07.18 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
30.7.18 15:59

Momentálně smrdím potem-makam na zahradě :mrgreen: ale jinak mám v létě ráda vůně od hermes-un jarden sur les Nil a absolu (snad píšu spravne-nemam po ruce flakon.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.7.18 15:59
@Qwentin píše:
Ahoj vám všem :mavam: :kytka:, při tom velkém vedru. Zakládám téma pro všechny, kteří mají rádi parfémy. Napadá mne otázka, co máte dnes za vůni, při takovém vedru. Máte typ na nějakou osvěžující? Já na léto ráda používám Island - od Michaela Korse, anebo takové ty mořské hluboké vůně…
A co vy? Prozradíte nějakou inspiraci i na běžný den, ne jen když je horko… :mavam:
Všem vám přeji krásný den a spoustu senzačního osvěžení ať už parfémové či ledovou vodou, ať už jste kdekoliv :mavam: :kytka:.

Toaletní vodou Rose od Yves Rocher. Koupu se ve vlastním potu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.7.18 16:06

Na léto jedině Moschino Hippy fizz, ale už ji nevyrábí, tak jsem ještě v dubnu objednávala rychle 3 flakony, na podzim a v zimě různé, ale nejoblíbenější je Angel.

• Citovat
  • Upravit
9180
30.7.18 16:07

Já v takových vedrech používám jen antiperspirant ..
Když je pod 27 st, tak mám ráda Burberry, Shiseido ZEN a lehčí verzi Wish, kterou mi přestali vyrábět :roll: ..ale objevila jsem stejnou nebo hodně podobnou vůni za zlomek ceny :dance: název psát nebudu, jsem sobec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.7.18 16:08

Pánský Old Spice. Ten dlouho vydrží :D :D. Lítám kolem prcka tak jsem jak vrata vod chlíva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
30.7.18 16:09

Davidoff Cool Water Exotic Summer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.7.18 16:10

L’occitane - terre de lumiére.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.7.18 16:11

@Qwentin
Krásná summer vůně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
30.7.18 16:12
@Klopotkova píše:
Na léto jedině Moschino Hippy fizz, ale už ji nevyrábí, tak jsem ještě v dubnu objednávala rychle 3 flakony, na podzim a v zimě různé, ale nejoblíbenější je Angel.

No Angelem v lete zabijes docela dost lidi.. treba v buse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
30.7.18 16:13
@vertunka píše:
Ja dneska vonim Ironem, neboť jsem myla okna. ;)
:lol: :lol: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
10867
30.7.18 16:15

Jako tip na letní vune pridavam novinku od Kenza - Aqua pour femme
a Moschino Fresch Couture :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...