Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAno, Anicka je porad v korbicce a myslim, ze jeste mesic bude. Neni zadne tintitko a ani obrik, ma pres 8 kilo a kolem 72cm? Porad se krasne vejde i s fusakem emitex-prodlouzenym- zkraceny ji byl kratky.
Ja bych se fakt nebala. Starsi dcerka spinkala v korbicce az do 10 mesicu, ale je fakt ze ta byla malicka a v roce mela jen 8500g
Katko, docela jsi mě uklidnila. My taky nečekáme myslím nějak velké miminko, vzhledem k mírám nás obou ![]()
Ale přeci jen, malému bude 7 měsíců v listopadu + 3 zimní měsíce v hluboké orbě s fusakem, no nevím
Ale právě proto jsem chtěla sporťák s otočným sezením. Když nám to vyjde na zimu do sporťáku, tak žádná tragédie, budu ho moct vozit proti sobě a ne opačně proti větru a fujavicím😉 Ta letošní zima je fakt děs ![]()
Ten fusak, co jsi psala chci taky. všichni ho chválí a užijem ho na dvě zimy. Ten originál fusak Jané mi přijde zbytečný
a úměrně k tomu drahý.
… ja mam taky vybrany ten cerno zeleny nebo popr. ten do oranzova, ale chci pockat jak budou vypadat v realu. ten cerveny je moc hezky, al eme zase prijde vic pro kluka:-) … my jeste nevime co to bude …
Ja mam jedinou obavu a to tu aby sla ta nase hluboka korba a autosedacka 2008 na ten novy podvozek a sedelo to dobre …
Týno, to jde
Ty podvozky jsou kompatibilní se všemi bezadaptérovými korbami
To mě zajímalo taky hned na začátku ![]()
a fusak tenhle
http://www.spuntik.cz/…-do-kocarku/
no musim tomu verit
, korba mi s autosedackou dneska dorazila, tak uz se mi ji nechce prodavat, jsem totiz maximalne spokojena
…
tan fusak vypada dobre, podobny emitexu, akorat jine rozepinani … juknu na to v klidku vecer az mala usne …
já už mám korbičku a autosedačku taky doma ![]()
Takže teď už jen ten podvozek
![]()
To, jestli na sebe budou pasovat i straší verze korbiček jsem zjišťovala v Handy tak nějak na podzim, hned jak jsem dostala echo o těhlech nových Slalomech. Kamarádka se mi totiž nabídla, že mi korbišku s autosedačkou půjčí.
Stejně se mi ty nové hluboké korbičky prostě nelíbí ![]()
Holky tak co, jak jste s kočárem spokojené, mě se moc líbí, vypadá super, jen nemohli byste mi někdo změřit to lůžko u spor´táku??Děkuji.
Kvetinko, asi to ho zatim nikdo nezmeri- jeste porad nejsou kocary v CR.
Nebo uz nektera mate slalomka doma?
Katko…včera mi právě volala pani ze Špuntíka, že už podruhé byl posunut termín dodání kočárků do Čech ![]()
Jsem z toho pěkně nervozní.
Vrátila jsem se po týdnu z Motola, protože to vypadalo, že budu rodit… Tvrdnutí břicha a bolesti v zádech mě trápí pořád a já mám pocit, že se 27.4. nedočkám a bude to dřív
a kočárky by prý měly dorazit přelom březen/duben
![]()
fakt nemůžu mít jednou něco normálně ![]()
Denny mas SZ
Jinak jsem to nevydrzela a volala do Handy
Pani rekla- kamion dorazil s JAneckama, ale zatim jen kocarky vzorove na prodejny
Dalsi kamion i s mym kocarem prijede 3 tyden v breznu- takze predpokladam ze do konce brezna je doma.
No budu jim verit ![]()
Jinak teda nevim, zda spuntik bere Janecka od handy, nebo primo ze spanelska. Ale predpokladam, ze pokud bere od Handy, tak Handy nejdrive uspokoji sve zakazniky a pak dal
Katko, dík za SZ.
A Špuntík bere přímo ze Španělska, řekli mi vesměs to samé
![]()
TAk jo
Ktera ho bude mit driv?
![]()
Hele a beres i nanoznik? A jakej fusak?
Ja mam vyhlidnuty Karsgaaren zelenocerny, ale musim pockat az dorazi kocar, zda bude ladit
http://img.mimibazar.cz/…21928801.jpg
nebo ted jsem jeste objevila aesthetic
http://img.mimibazar.cz/…29065734.jpg
jo jo, už ho mám objednaný rovnou s nánožníkem, vzala jsem černý, hodí se jak k tomu modrému nebo i k tomu MoltenRed. Jinak s fusakem počkám, ten můžu koupit kdykoliv. Musím to pak sladit už vyloženě s barvou kočárku a chci ten první, Emitex mě nějak nezaujal.
Každopádně už se těšim ![]()
Denny,denska jsem v nejmenovaném pražském obchodě viděla naživo nové Jané- Cross Reverse to myslím byl,v té barvě Molten Red,pěěěěkná,není ani moc holčičí,určitě by ji Ondrášek mohl mít ![]()