Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potom bych možná uvažovala o větší korbičce od Jane nebo od Concordu. Dají se koupit i starší, koukala jsem na ně než začali prodávat tu Transporter Lite.
Mohla by jsi si koupit treba sportak Crosswalk a hlubokou korbicku dokoupit extra. Jestli chceš můžu ti vyfotit naší malou v korbičce v jejich téměř 5ti měsících.
@mína77 je to bys byla hodna. Opravdu nemám představu. Tak jsem i přemýšlela že stejně v něakých mrazech moc ven nepůjdeme ale bůh ví co bude. ![]()
@mína77 mám na tebe prosbičku
. Jestli máš hlubokou korbičku Transporter Lite mohla bys mi jí vevnitř změřit?
Tak slíbená fotka. Je to na fotce blbě vidět, ale u hlavičky má asi zhruba kolem 5-ti centimetrů místo. Jak už jsem psala, dcera bude mít příští týden 5 měsíců, měří kolem 65cm a váží cca 6,5kg. Korbičku ti změřím se malá probudí, ale velká je stejně jako Transporter akorát je širší o to polstrování, to vydali. Říkal mi to pán přímo z Handy z Prahy.
Tak jsem naměřila 68×28cm. Nevím tedy proč, ale sama jsem si myslela, že má něco přes 70cm na délku.
Tak ještě dodatek. Přes den se mi holka v kočárku pěkně natahla tak jsem to zkoumala, dohromady jí zbývá místo tak 10cm. Jinak délka korbicky je měřená až dole u matrace, ale směrem nahoru se u hlavičky a nozicek korbicka rozšiřuje. Takže až nahoře má na délku nějakých 76cm.
Tak ještě dodatek. Přes den se mi holka v kočárku pěkně natahla tak jsem to zkoumala, dohromady jí zbývá místo tak 10cm. Jinak délka korbicky je měřená až dole u matrace, ale směrem nahoru se u hlavičky a nozicek korbicka rozšiřuje. Takže až nahoře má na délku nějakých 76cm.
@mína77 Jsi hodná, díky za infa. Asi do něj půjdeme. Hold až bude prckovi korbička malá budeme ho vozit ve sporťáku. Líbí se mi i ta červená ale kdyby k tomu byl černý podvozek. Taky jsme na něj koukali v Handy Praha ![]()
My máme s červeným podvozkem, je to zas něco jiného a nám se to moc líbilo, ale původně jsme tento kočárek viděli s černým podvozkem.
@mína77 nám řekli že by ten černý museli vzít z jiného kompletu a pak taky aby se jim prodal. Akorát přemýšlím jestli červená neni pro kluka blbá barva ![]()
Červená je pro kluka v pohodě, to je taková univerzální barva. Známí taky měli červený kočárek na holku a pak i na kluka. Navíc tenhle kočárek je z větší poloviny černý.
@mína77 mě se ta červená líbí ale moje drahá polovička nechce ten červený spodek. No musíme to nějak promyslet.
My ten červený spodek máme a oba jsme se shodli, že se nám líbí víc než ten černý.