Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lucy13 Taky ještě čekám, termín za 14 dní
už mi to přijde dlouhý
@polic001 Gratuluji k chlapečkovi! Hodně zdravíčka
Tak kočárek je fajn, to je dobře. My máme teda toho „brioše“… tak uvidím. Případně vím, kam přesedlat ![]()
Tak si užívej maličkého ![]()
@LadyVé Děkujeme moc
přeji pohodový a rychlý porod a ať ti ten konec už uteče (je to hrozný, jak se to na konci táhne…). Pak dej vědět, jak se ti s kočárkem jezdí ![]()
TAk už 14 dní používáme Crosswalka, testovali jsme ho jak v terénu tak ve městě, jezdí se s ním super, je poměrně lehký, v terénu zvládá v pohodě (polni cesty, louky), ve městě taky, hezky se s ním otočím na místě. Jediné mínus je asi skladnost resp. teď v autě vozíme ještě i korbičku a zabere to skoro celý kufr (máme octávii kombi), což se časem se sportákem zlepší ale teď to vidíme jako mínus. přidávám pár fotek
Zdravím všechny uživatelky Crosswalku. Uvažuji nad tímto kočárkem (ve hře je i Concord Wanderer, ale úplně jsem ještě nezavrhla ani koupi klasického hlubokého kočárku s velkými koly). Byla jsem se na něj podívat na prodejně a podvozek je bezvadný. Ale - čekáme miminko na léto, a korbička mi přišla taková „neprodyšná“, nemá žádné odvětrávání, kromě toho zespodu, které mi nepřipadá dostatečné. Navíc jak je černá (příp. tmavě hnědá, tu úplně světlou nechci), tak se bojím, aby do ní v létě nepražilo a miminko v ní nebylo jako v peci. Co si o tom myslíte? Vím, že letos ještě moc teplých dnů nebylo, ale nemáte s tím už někdo zkušenosti? Nebo třeba i s jinými korbičkami od Jané? Prostě ty materiály potahů mi nejsou moc sympatické a koukala jsem, že všechny kočárky Jané je mají víceméně stejné.
@kapka_v_moři naopak to odvetrani odvadi pot a dela v korbicce prijemne klima, material i kdyz se zda byt neprodysny tak vetra krasne i ted na sluniclu neni uvnitr jak v peci ale prijemne (strkala jsem tam hlavu
wanderer je to same u toho se mi nelibil sportak a byl tezsi..
@kapka_v_moři To vetraní je super, naopak polske kocarky s plastovymi korbickami ho nemaji a maminy si stezuji ze se jim tam srazi voda ![]()
Byla jsem si v Handy koupit slunecnik a videla jsem vystaveny Crosswalk s luzkem Micro- lehke textilni skladne luzko. Je i vetsi jak transporter lite, lehci a urcite i lacinejsi.. Super kombinace na leto, tak si tam zkuste zavolat o nabidku barev a cenu. Ja jsem zatim s crosswalkem spokojena, mam cervenou kombinaci a zatim latky teplem moc nehrejou, i kdyz slunicko bylo ted dva dny.
Díky moc za odpovědi, trochu jste mě „uklidnily“, že to asi nebude s tím vedrem tak hrozné. I když pořád úplně nevěřím tomu, že se ta černá nebude ohřívat víc
. Navíc sporťák taky nemá žádné odvětrávání (třeba zip) ani okénko ve stříšce, což u mnoha jiných kočárů je.
Na ostatní korbičky od Jané jsem se dívala. Je pravda, že Micro je o dost levnější a líbila by se mi asi i víc, ale zas je (aspoň podle výrobce) maličko užší - má 75×31 cm, kdežto Transporter Lite má 74×33. Ale určitě o ní budu přemýšlet. Mně se ten kočár jízdními vlastnostmi fakt zamlouvá, jen prostě proti jiným stejné cenové úrovně mi připadaly ty látky na vzhled takové „lacinější“.
S tím zipem na boudičce to tak není - boudička je ze dvou kusu, v polovině přetažená přes rám sedáku s gumou kolem, takže se v létě kdykoli roztáhne na dva kusy a krásně větrá - už nyní to používám. A je to rychlé - jen odtáhnu horní díl stříšky s kšiltem a hned vidím na prcka sezení pod stříškou krásně větrá. Nevím jestli se to tak má používat, ale já to tak dělám ![]()
Holky, jaké máte vajíčko ke kočárku? Máme trojkombinaci, tedy včetně vajíčka, ale raději bych jiné, ale aby se dalo nasadit na podvozek.
Zdravím, potřebovala bych radu. Po dlouhém váhání jsme se rozhodli pro tento kočárek a doufám že budeme spokojeni. Momentálně mě ale přišel poštou a při skládání nastal problém. Je tam takový černý ohnutý pás který má na konci (no jak bych to řekla takové jak posunovaní na stříšce) Nevíte kam to patří? Asi na boudu, ale kde to mám upevnit? Díky za rady
@Lucy13 Prosimte chtela jsem se zeptat jakou barvu kocaru mas? Ja uvazuji o crosswalk v barve clay a ted si nejsem jista, zda to eni ten tvuj…prijde mi pomerne dost svetly na tvych fotkach ![]()
muzes napsat i nejake dalsi postrehy?
![]()
Tenhle bych rada ja…ale nevim tedy zda neni ve skutecnosti moc svetly ![]()
@Mirii ja mám barvu dune, je to hodne svetla tak do bezova, jake postrehy mas na mysli? ![]()