Jane Crosswalk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
993
12.8.15 13:01

Holky jakou máte síťku proti hmyzu? Já univerzální Emitex a včera i dnes se mi do kočárku k holce dostala vosa jak to po bocích nedoléhá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
12.8.15 13:07

@mína77 Máme taky univerzální a na těch bocích je fakt na nic. Kolikrát jsem taky měla strach, aby tam malýmu něco nevlétlo…taky si počkám na rady ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
12.8.15 13:18

Já už volala do prodejny s kočárky a ta originál se prý pohybuje cenově někde 500- 1000Kč. Na to, že holka půjde do dvou měsíců do káry je to pěkná raketa. Kdybych to vedela dřív tak to klidně investuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.8.15 15:22

Nanoznik

Ahojky,
Plánujeme koupi stejného kočárku jako máte vy i ve stejné barvě. Chtěla jsem se zeptat, jak jsi to řešila s nanoznikem pro sportovní sezení? když jsem koukala do nabídky, žádný mi k tomu nejde. :? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.8.15 20:09

@Angie2012 ahoj. Nánožník se dá dokoupit. Dávám ti sem odkaz.
 http://handypraha.cz/…noznik-jane/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.15 07:07

nanoznik

Iren2 dekuji za odkaz uz jsem na ne koukala, ale chteli bychom barvu dune a k te nemohu zadny vybrat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.8.15 07:36

@Angie2012 barevnych variací je spousta, třeba zkusit černý ten jde ke všemu. Nebo si zavolat do prodejny oni určitě rádi poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.8.15 10:14

@Angie2012 já to mám stejné, bohužel k Duna nemají ten samý odstín tak jsem vzala ten hnědý..ten k tomu jde asi nejlépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
31.8.15 14:22

Ahoj, my máme doma ještě sporťák Nomad takže budeme řešit nánožníkem z něho. Ale pokud by nebyl asi bych si ho nechala ušít. Koukni na MMB, tam pani šije lecos na kočárky. Zrovna si budu nechávat šít clonu proti sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.15 11:28

Prosba o radu Jane crosswalk

Ahoj, včera jsem objevila kočárek jane crosswalk a naprosto mě uchvátil. Hledáme kočárek do terénu a přišlo mi, že díky jeho odpružení a na pohled kvalitní konstrukci by to mohl být ten pravý. Manžel má ale z kočárku odlišný dojem. Obává se malých předních koleček - podle něj terén nezvládnou. Současně se bojí malého prostoru pro sezení ve sportovním kočárku - sporťák je koncipovaný tak, že by z něj dítě opravdu asi mohlo klouzat dolů. Není tam ani stupátko na nožičky, takže dítě by se zaráželo vysloveně jen o pásy mezi nožičkama. Prosím o Vaši radu - nemáte s tím nějaké zkušenosti? Myslíte, že jsou obavy oprávněné? Moc moc děkuju za Vaše reakce a pomoc s výběrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.10.15 12:02

@MDri myslím, že obavy manžela jsou zbytečné, co se týká terénu tak je super, zaaretujete přední kolečka a projede to snad vše (jezdíme les, pole, louky ale i město)hezky to pruží, samozřejmě drncá ale ta pružina to dost tlumí. Jinak sporták se mi zdá naopak jeden z největších a to "stupátko lze nastavit polohováním..takže na ten se těším, cca za měsíc do něj dcera půjde. Jinak jsem s kočárem vcelku spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
25.10.15 14:38

Ahoj, tak kočárek je do terénu opravdu super. Přesně jak je zmíněné v předchozí reakci, zaretují se přední kolečka a není problém. Sporťák je malinko užší, ale dceři je osm měsíců a vejde se v pohodě s fusakem. Až bude starší přesedláme na Jane Nomad, ten je prostornější, nevýhoda je, že nejde otočit do protisměru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.10.15 18:27

Obecně záleží jak velké budete mít dítě..mě se dcera vejde do korby i v 7 m, má necelých 70 cm a v pohodě, nedávám ještě fusak, má overal a deku, navrch dám „poklop“ od korbičky a má tam teplo v pohodě…sporták mi taky přijde taky prostorný…přepokládám, že jakmile začně aktivněji chodit, pořídíme stejně spíše gofky typu Valco…takže nepředpokládám, že tam budu vozit dítě do 3 a výš let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.10.15 20:49

@MDri Ahoj, také jsme chtěli tento typ trojkombinace ale nakonec jsme pořídili Hartan Racer GTX. Jsem nyní moc spokojená protože má větší korby, vetší výběr barev, lepší podvozek, větší úložný prostor. Známá má Gesslein F10 a taky můžu doporučit. Nyní bych už neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
19.12.15 21:05

@polic001 @Lucy13 a všechny ostatní, které máte už delší zkušenost s Jané CW
O tomto kočárku vážně uvažujeme, a chtěla bych se vás zeptat, jak ho celkově hodnotíte po několika měsicích užívání (už máte jistě zkušenosti i se sporťákem)? Koupily by jste znovu? Zmiňovaly jste některé mouchy- menší košík, vůle v kloubu rukojeti a ve sklápěcím mechanismu… taky mne trochu zklamala ta váha-z údajů od výrobce jsem pochopila, že podvozek+sporťák váží 10,6, což ale (jak vyplývá z diskuze) váží jen podvozek…tak nevím.
Jde mi hlavně o jeho ovladatelnost, snadné složení/rozložení do auta.
Popřípadě nemáte nějaký tip na alternativu? Hlavně je důležitá váha, ovladatelnost, aby zvládal alespoň lehký terén a aby šel snadno složit do auta..
Dík moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4