Jane Crosswalk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
15.2.15 19:01

@Lucy13 Ahojky. Tak já jsem šla nakonec do BrioGo. Naskytla se mi výhodná koupě rok ježděného kočárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.2.15 08:43

@LadyVé tak hlavně aby sloužil :) já jsem na Janéčku zvědavá..snad budeme spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.2.15 09:49

@LadyVé Tak nakonec brio jo? :) tak ať slouží. Myslím, že je to určitě dobrá koupě a budeš spokojená. Já už se teším, až s naším crosswalkem vyrazím ven a ozkouším ho naostro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.2.15 13:22

@Lucy13 @polic001 Holky, já se Bria bála kvůli velikosti :-D Ale je to OK. Teď už mi tak velký vůči mojí postavě nepřijde. Sama jsem zvědavá, jaký kočárek bude v praxi… Akorát musím dokoupit korbičku. Paní měla totiž hluboký Gesslein, pak šla do sporťáku Teutonky a ten jí taky nevyhovoval, tak šla do Bria :-D Ale to už korbičku nepotřebovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.2.15 14:14

@LadyVé ja na brio taky koukala a byl super houpaci a urcite je to dobry kocarek ale na me to byl dost tank, budu potrebovat casto skladat do auta, jezdit mhd takze jsem vybirala i podle vahy.no jsem na CW zvedava, zda bude vyhovat. stale se mi vic libi mutsy igo ale nedavno jsem videla jak s nim jela pani po trave a dite tam skakolo jak divy…takze i proto jsem sla nakonec do CW.no uvidime, termin mám koncem brezna tak pak podam recenzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.2.15 15:19

@LadyVé Myslim, že brio je určitě dobrý kočárek. Jela jsem s ním i venku a veze se fakt příjemně, je větší, ale dobře manipulovatelný, lehoučký. Určitě jsi nesáhla vedle. :palec: cena byla taky stoprocentně příznivější než u crosswalku že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.2.15 17:35

@Lucy13 @polic001 Kočárek - sporťák má 11,5kg a skládá se rovnou se sporťákem do takové placky, takže do auta je v pohodě. Máme Fabii kombík a vejde se nám tam na délku a vedle je ještě místo na tašky atd. Do HMD netuším, jak se bude nastupovat, nepoužívám jí, nevím jak pak s mimčem… A jak jsem psala, že jsem ho nechtěla, že se mi zdál velký, tak to opravdu opadlo. Možná je širší o několik cm a tím, že má košík po celé délce/šířce podvozku, tak má to madlo delší, aby člověk při chůzi nekopal do spodku kočárku. Akorát má tu brzdu klasickou dole, ale na obou stranách a po celé délce. Třeba jak jsem chtěla ten WANDERER Concord - tak ten měl na pravé straně takovou páčku vystrčenou ven a to se mi nelíbilo. Ale jak jsem psala, to se pozná až v praxi všechno. Vyšel mě na 50% ceny nového kočárku, je rok používaný a ještě v záruce tudíž. Furt si říkám, že jsem udělala dobře. Za tu cenu bych koupila sice nový, ale polský kočárek. Já mám termín v půli dubna, takže to máme +- podobný termíny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
28.2.15 08:34

Holky která už s kočárkem jezdíte, jak je v té tašce ke kočárku taková ta černá plastová deska, k čemu to je? A ještě ta čtvercová podložka v barvě kočárku. Chtěla jsem se přes telefon podívat na ten kód, že se podívám na video o kočárku, ale nejde to spustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
12.3.15 18:42

Ahoj holky. Mám na vás dotaz. Dnes jsem se byla podívat na Jané Crosswalk, strašně se mi líbí. Chci se zeptat myslíte si, že když rodím na konci srpna jestli se mi miminko vleze do hluboké korbičky i s fusakem aspoň do března? A zarazila mě jedna věc. Jak je konstrukce spojená v takovém tom plastovém spoji tak se to strašně viklalo. Přikládám foto kde se to viklalo a děkuju za zkušenosti s kočárkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
13.3.15 22:46

Ahoj, já jsem zrovna tuhle říkala manželovi, že kdyby jsme měli mimi na zimu tak tuhle korbičku mít nemůžeme. Možná bude mít někdo jiný názor, já si myslím, že s fusakem by se tam mimi brzy mačkalo. Ale dá se koupit korbička od Concordu, ta je vetší. Co se týká toho kývání, trošku vůle tam je, ale problém to není. Už jsme to řešili před koupí na prodejně s prodavačkou. Není toto jediný kočárek co to tak má a je to tím, že ta krbička je uchycena pouze v jednom bodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.3.15 07:56

@mína77 Děkuju za odpověď :) Ta vůle jak se nacvakává korbička to by mi nevadilo, ale v prodejně ve které jsme byli se strašně viklala konstrukce v tom spoji kde se kočárek skládá a byla tam opravdu hodně veliká vůle. Nevím jestli to nebylo i tím jak tam každý kočárek odzkouší :nevim: Vedle stál jané slalom pro tak jdeme nakonec do něj. Přítel byl víc nadšený z tříkolky. Každopádně ještě jednou děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
14.3.15 13:59

To je určitě taky super volba. Měla ho kamarádka a schovává si ho na druhé dítě, byla z něj nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.3.15 12:26

@Lucy13 @polic001 Ahoj holky, jak to s vámi vypadá, jste ještě v celku? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.3.15 13:28

@LadyVé ja stale cekam…uz aby to bylo, docela se tesim az kocar vyzkousime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
31.3.15 19:47

@LadyVé Ahoj, ne ne, nejsme, už přes tři týdny máme chlapečka u sebe :srdce: a minulý týden, jak byli krásný počasí, jsme už jezdili s kočárkem. Jsme z něho nadšenì, jezdili jsme i docela v terénu, po polňačkách a po trávě a super, odpružení ty nerovnosti pěkně vyrovná. Malýmu se v kočárku taky líbí, hned jak ho do něj dáme, usne a spí celou procházku. Zbytek uvidíme po delším popoužívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí