Jane Crosswalk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
22.12.15 12:14

@makarka Kočárek používáme velmi aktivně od dubna a pokud můžu řict tak je vlastně fajn, já s ním měla od začátku problém, že se mi nelíbí. výhodou korbičky je, že je vcelku vysoká a měkká, dá se krásně odklopit stříška, což je super v létě nebo když už dítě leží na bříšku a chce koukat, praktické je i to že, jde dát lůžko do pololehu. Dcera byla v korbičce do 7 m (cca 68 cm) uplně v pohodě, do sportáku sla protože už mi z korby vyskakovala ( a to doslova, visela xkrát na kšírách) ale v pohodě by se vešla ještě teď.
Sporták je fakt super, jezdíme s ním cca měsíc a půl, jde nádherně polohovat a jde i do uplného lehu. Do auta se skláda poměrně slušně, nejsou to golfky takže je dobré počítat že něco zabere ale není to tragický, ted jsme ho měli sebou i na horách a do kufru oktávky kombiku se vešel…já mám malé picanto a podvozek dám v pohodě do kurfu ale myslím, že nejmenší a nejlehčí rozhodně není.
Ovládání jednou rukou je naprosto super - opravdu jde pohodlně ovládat, jsem schopná jít s deštníkem a jednou rukou tlačit kočár.

Aretace koleček do terénu je super( jezdíme dost i nezpevněné cesty).

Mínus je malý košík, který je i nízko takže drhne občas o obrubník (při sjíždění).

Pokud jde o váhu tak sama ho s i dítětem rozhodně nevytáhnu ale výhodou jsou ty pružiny u zadních koleček takže když to jde a není nikdo při ruce tak to jde krásně „zhopkat“ po zadních.

Takže za mě - já už bych do něj nešla (nelíbí se mi) ale funkčně je super, hlavně sporták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.12.15 14:07

@Lucy13 díky moc za obsáhlý popis. Pořád váhám. Jenže jsem zatím moc nevymyslela alternativu. Cokoli vymyslím, zjistím, že má nějakou mouchu. Dokonalý kočárek bez vady prostě neexistuje. :) ješte se zeptám-jakou konkrétně máš korbičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.12.15 17:44

@makarka podle me ideal neexistuje, korbicku mám transporter lite (tu vetsi) a uplne staci…dite chce stejne kolem toho 6m koukat takze korbicka staci, do sportaku mám teply fusak a naprosto bez problemu. pokud se ti libi jdi do nej, ja mela alternativu mutsy igo a vim ze by byl horsi volba ale zase se mi mega libi a je lehci…všechno ma sve pro a proti auprimne pak zjistis (treba) ze tam dite nechce byt nebo ze je lepsi poridit pak jeste golfky…dcera byla od narozeni nosici takze jsem ji tahla v nositku a kocar si tlacila pred sebou..a na jaro chci koupit male skladne golfky jako druhy kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.12.15 17:54

@Lucy13 tak to je vtipny, ja mam jako první alternativu taky mutsy igo :)
zpocatku mne to vybirani bavilo, ale ted uz jsem z toho docela otravena. Asi to nebudu tak hrotit, stejnak pocitam s tim, ze zhruba v roce poridim golfky a hotovo..
tak dik moc za postrehy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.1.16 10:43

@makarka mutsy igo je moje láska na první pohled ale vím, že by nebyl do terénu a je to hrozně tvrdý kočár (nemá ani trochu odpružení) a taky mi vadí, že sporták nelze uplně polohovat…já ted pokukuju po golfkách, který bych měla v autě, CW je sice velmi dobře skladný nicméně v mém mini autíčku potřebuju něco víc skladnějšího a lehčího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.1.16 20:09

@makarka My jsme s kočárkem spokojení, používáme ho opravdu často a zatím super. Negativa jsem už vyjmenovala v diskuzi dřív, ale nakonec nás ani nijak neomezují. Sporťák je pro mě ještě bezkonkurenčně lepší než hluboká korbička. Skládání kočárku je praktické a jednoduché. Jo a kočárek se mi líbí i vzhledově, jinak bych do něj nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.1.16 21:56

@polic001 já ho nakonec fakt koupila, zatím je schovaný na prodejně, vyšli vstříc v tom, že nám záruční list potvrdí až ho budeme vyzvedávat, no tak jsem zvědavá, snad budeme taky spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.16 07:43

@makarka Tak přeji, ať jste spokojení a dobře vám slouží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.3.16 20:43

Zdravím, obnovuji tuto diskuzi. Holky co máte doma tento kočárek budete kupovat nebo jste koupili: prodlužovací stříšku nebo deštník? A jestli deštník tak by mne zajímalo zda originál od Jané nebo nějaký jiný. Díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.3.16 07:10

@mikuma25 a ona je na crosse prodlužující striska? destnik určíte ne, ten mi prijdena nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.3.16 11:27

Já viděla takovou tu od emitexu a příjde mi že by tam pasovala. Ale nezkoušela jsem. A deštník právě taky nevím jak tam bude vypadat. Musím se ale co nejdříve rozhoupat a něco koupit. Protože malému to sluníčko, když leží, nedělá vůbec dobře a brečí mi než vymyslím nějaké stínítko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.4.16 11:09

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, neplánujete některá v srpnu (maximálně :-)) prodávat kombinaci Jané Crosswalk? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.4.16 11:21

Ahoj, mohu maximálně nabídnou hlubokou korbu s pláštěnkou, pokud by jsi sehnala jen sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.4.16 23:18

Maminky,
omlouvám se, jestli to v diskusi již bylo, ale mohla byste mi některá napsat rozměry sportovní nástavby (délku X šířku zádové opěrky, sedadla i prostoru pod nožičkama), prosím?
Jak staré dítka ve sportovní nástavbě vozíte?

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.5.16 19:06

Ruční brzda

Prosím poraďte mi, zatím jen teoreticky vybírám kočárek, tento se mi zdá fajn. Chci se zeptat na ruční brzdu. Dá se s ní přibržďovat když jedu z prudkého kopce? Kočár jsem zatím ani naživo neviděla. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí