Jane Crosswalk

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
28.2.17 14:28

Zdravím já měla take Transporter Lite. Maly byl začátkem července. Hlubokou korbu jsme používaly až do února. A používalo by jsme dele ale malý neviděl tak musel do sportaku. A to je cvalik a od narození velké dítě. A co se týče vrzani, stačilo promazat. Polní cesty jsme jezdily každý den a po promazani nebyl žádný problém. Klidně bych do něj šla znova. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.2.17 14:30

Jestli by měl někdo zájem mám náhradní set do sportaku šitý přímo na Jane Crosswalker.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.2.17 16:11

@LuciePavlikova Nebojte, kdyžtak jsou i klokanky :D Měla jsem ten samy pocit a kočár jsem schanela asi půl roku. Kupovali jsme jej až dva týdny před porodem, pořád jsem nevěděla který. Vyděla jste Jane kočár na vlasní oči nebo jen na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.17 13:58

@Iren2 Viděla jsem ho na vlastní oči :-( Je oproti ostatním malý, ale prostě krááásný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.3.17 14:58

@LuciePavlikova dávejte pozor na korby, ja si všimla ze ted dávají ke crossum ty menší korby, nevim proc :think: Kazda ktera má 74 cm a vic je v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.3.17 21:30

@LuciePavlikova Doporučuju si udělat výlet a objet dvě, tři prodejny s kočárkama a prohlédnout si jiné výrobce. Ale jestli po tomto kočárku tak toužíte tak si ho kupte. Až po delší době člověk pozná které věci jsou super a které by mohli být jinak. Mě třeba teď vadí ze stříška nejde nejde více stáhnout dopředu když malý spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.17 14:20

@Iren2 Jojo, to máte pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.17 14:21

Jaký máte názor na Concord? Vzhledově podobný Jané :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.3.17 14:51

Ahoj, můžete mi prosím poradit jaké stupátko ke kočátku pěkně pasuje? Tzn. nepřekáží při chůzi atd… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.5.17 21:11

Takovej šmejd zasr.. Mám nový, 25 000Kč. Pravé přední kolečko se zasekává a neotáčí, takže ho musím různě vyspravovat, což jde dost blbě. Je to konstrukční vada. A na sporťáku jsem dneska zjistila, že je na jedné straně neušitý popruh u přezky, takže jsem tam musela dát sichrhajzku, abych ho mohla vůbec použít. Jsem vytočená doběla. Půjde na reklamaci, až bude malá sedět, ale teď bez něj nemůžu být, tak se s ním denně trápím. A to vadné kolečko cvaká, jde mi to příšerně na nervy. Jsem si musela ulevit. A malá má šest a půl kila, je trochu delší, ale jsou jí korigovaně čtyři měsíce a do korbičky se už nevejde - je tam jak skrčenec. Za mě obrovské zklamání. Do tašky se nic nevejde, ale nevrže nebo tak. A v autě je hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.5.17 21:45

Kolečka se mi taky sekali, pak mi praskli lanka k brzdám a to byla poslední kapka…jedno lanko 690Kč v Handy. Nakonec teda spravili v cyklo servisu za 250. Asi čím více nesmyslu atd. tím více se má co kazit. Já teda prodala po vyservisování, i ty kolečka nějak „spravili“ utáhli, že se nesekali. A teď mám britax na nafukovačkách a naprosta spokojenost. Perfektní sportovní kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.17 14:14

@martinca Kde jste kočárek kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.5.17 20:17

V kamenné prodejně s dětským zbožím v Praze. Mají e-stránky, na kterých jsem si ho vybrala. Dá se u nich i objednat na adresu. Byl úplně nový, trojkombinace. Mám od něj i účet. Nebudu se tu chlubit v jaké, protože si ho vážně musím z nouze vyspravovat sama a nechci se pak s nimi dohadovat, že jsem ho měla dát na reklamaci hned a kdesi cosi. Nebo mi napište, proč vás to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.5.17 15:50

@Padvor My máme doma CrossWalk trojkombinaci a naprostá spokojenost. Kočárek můžeme využívat jak ve městě tak v terénu. Vajíčko má i isofix, vanička je prostorná, větrá se, a golfáč se dá kompletně narovnat kdyby se v tom maličký usnul / u většinu kočárků nožičky zůstanou vždy pokrčené /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 16:53

Dobry den, mate nekdo na prodej Jane Crosswalk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí