Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím já měla take Transporter Lite. Maly byl začátkem července. Hlubokou korbu jsme používaly až do února. A používalo by jsme dele ale malý neviděl tak musel do sportaku. A to je cvalik a od narození velké dítě. A co se týče vrzani, stačilo promazat. Polní cesty jsme jezdily každý den a po promazani nebyl žádný problém. Klidně bych do něj šla znova. ![]()
Jestli by měl někdo zájem mám náhradní set do sportaku šitý přímo na Jane Crosswalker.
@LuciePavlikova Nebojte, kdyžtak jsou i klokanky
Měla jsem ten samy pocit a kočár jsem schanela asi půl roku. Kupovali jsme jej až dva týdny před porodem, pořád jsem nevěděla který. Vyděla jste Jane kočár na vlasní oči nebo jen na netu?
@Iren2 Viděla jsem ho na vlastní oči
Je oproti ostatním malý, ale prostě krááásný!
@LuciePavlikova dávejte pozor na korby, ja si všimla ze ted dávají ke crossum ty menší korby, nevim proc
Kazda ktera má 74 cm a vic je v pohode
@LuciePavlikova Doporučuju si udělat výlet a objet dvě, tři prodejny s kočárkama a prohlédnout si jiné výrobce. Ale jestli po tomto kočárku tak toužíte tak si ho kupte. Až po delší době člověk pozná které věci jsou super a které by mohli být jinak. Mě třeba teď vadí ze stříška nejde nejde více stáhnout dopředu když malý spí.
Ahoj, můžete mi prosím poradit jaké stupátko ke kočátku pěkně pasuje? Tzn. nepřekáží při chůzi atd… děkuji
Takovej šmejd zasr.. Mám nový, 25 000Kč. Pravé přední kolečko se zasekává a neotáčí, takže ho musím různě vyspravovat, což jde dost blbě. Je to konstrukční vada. A na sporťáku jsem dneska zjistila, že je na jedné straně neušitý popruh u přezky, takže jsem tam musela dát sichrhajzku, abych ho mohla vůbec použít. Jsem vytočená doběla. Půjde na reklamaci, až bude malá sedět, ale teď bez něj nemůžu být, tak se s ním denně trápím. A to vadné kolečko cvaká, jde mi to příšerně na nervy. Jsem si musela ulevit. A malá má šest a půl kila, je trochu delší, ale jsou jí korigovaně čtyři měsíce a do korbičky se už nevejde - je tam jak skrčenec. Za mě obrovské zklamání. Do tašky se nic nevejde, ale nevrže nebo tak. A v autě je hned.
Kolečka se mi taky sekali, pak mi praskli lanka k brzdám a to byla poslední kapka…jedno lanko 690Kč v Handy. Nakonec teda spravili v cyklo servisu za 250. Asi čím více nesmyslu atd. tím více se má co kazit. Já teda prodala po vyservisování, i ty kolečka nějak „spravili“ utáhli, že se nesekali. A teď mám britax na nafukovačkách a naprosta spokojenost. Perfektní sportovní kočárek.
V kamenné prodejně s dětským zbožím v Praze. Mají e-stránky, na kterých jsem si ho vybrala. Dá se u nich i objednat na adresu. Byl úplně nový, trojkombinace. Mám od něj i účet. Nebudu se tu chlubit v jaké, protože si ho vážně musím z nouze vyspravovat sama a nechci se pak s nimi dohadovat, že jsem ho měla dát na reklamaci hned a kdesi cosi. Nebo mi napište, proč vás to zajímá.
@Padvor My máme doma CrossWalk trojkombinaci a naprostá spokojenost. Kočárek můžeme využívat jak ve městě tak v terénu. Vajíčko má i isofix, vanička je prostorná, větrá se, a golfáč se dá kompletně narovnat kdyby se v tom maličký usnul / u většinu kočárků nožičky zůstanou vždy pokrčené /