Jane Crosswalk

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
2.9.17 17:13

Crosswalk

Zdravím,
Crosswalk s korbičkou formula koss som používala intenzívne rok a pol. Zo začiatku vrzgal, ale sme to premazali a nejako sa to rozchodilo. Po pol roku sa seklo zadné kolečko - niečo s lankom. Reklamovali sme v Ostrave, kde sme ho kupili, oni to poslali do Handy Praha - oprava lanka, celkový servis, premazanie atd. Po ďalšom pol roku začali blbnuť predné kolieska. Zas reklamácia - niečo opravili, vymenili tú časť na doťahovanie tuhosti a poslali s novým návodom- je to z novšieho modelu. Od vtedy všetko ok, ale už sme ho zas až tak dlho nepoužívali. už mi tu pol roka leží bez jazdenia.

Celkovo som bola spokojná. Korbičku sme používali do 8 mesiacov! Malý mal 72 cm, nožky trošku pokrčil, kto spí s natiahnutými nohami, že? a vošiel sa aj s fusakom. On to ten fusak a deka pod ním trošku zdvihli. Takže korba uplne super - ľahká, v lete vzdušná, v zime dostatočne chráni. Akurát trochu oškretá lebo je to plast. Farba na látke vobec nevyšisovala.

Sporťák - malý sa tam zmestí v 2 rokoch, akurát už je pripásany len kolo pása, ale inak v pohode sa odvezie, keby chcel. Nohy pokrčí a trčí len kusok. Za mňa super, dá sa otočiť. Manžel to zvládal aj keď v tom malý sedel, látka je super, drží farbu. Polohovanie na pásy mi vyhovovalo.

Košík - malý, zo spodu zodretý od obrubníkov. Farba kostry je celkom ok, je trochu oškretý, ale až po dlhšom čase.

Taška - uplne k ničomu. nemá zatváranie na zips, takže nepraktická. Kupovala som inú. Ani by vobec byť nemusela.

Autosedačku som nekupovala, kupila som radčej použitú maxi cosi a adaptér. Aj v obchode mi ju moc nedoporučovali.

Nakoľko mojim snom bol gesslein, kupila som si aspoň tašku Gesslein C1 lift. Bála som sa, že tá korba bude hneď malá. Malý mi v korbe vydržal dlho. Takže som tašku skoro ani nepoužívala ako tašku ale už len ako fusak. Inak, kto by nechcel korbu a len tašku, tak neviem, či je to dobrý nápad, lebo korba krásne chráni pred vetrom a slnkom - je tam len malé okienko. Keď dáte športák a tašku tak strieška je dosť vysoko a može tam nafúkať. Ale inak je to možno ekonomickejší nápad. Ja som sa obávala, že tá korba bude malá, ale ak nemáte velké mimi, je to ok. Prikladám fotky pre porovnanie korbička vz taška.

Kto by mal záujem, tak predávam bez autosedačky ale s tou taškou, fusak aesthetic… viac info mailom.

mj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.10.17 07:44

Dobry den, poradite mi prosim, jaky mate zimni fusak do sportaku? Musi byt original od Jane nebo sedi i jine znacky? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
18.10.17 20:09

Dobrý den, nevíte prosím, zda sedí na sportovní sedačku nánožník Pinkie či Emitex? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.17 08:43

My mame pinkie, je trosku delsi, ale sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.17 14:38

Ahoj, také byl Cross náš favorit, kamarádi si ho koupili (ještě nejezdí).
Zklamání přišlo na prodejně.
Ono nádherně vypadající odpružení je jen na okrasu :-( kočárek má nosnost 15kg, abych pohnul s pružinami musel jsem ho zatížit 25kg, takže pokud do toho nezačnou vyrábět měkčí pružiny…
Jinak také šel rychle na zadní, což může být i výhoda při najíždění na vyšší hranu.
Konstrukce je pěkně pracovaná, brzda až na to lanko perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
18.11.17 20:12

Prosím, kdo máte kočárek s tímto podvozkem doma, mohla byste některá poradit??
Mám verzi 2016 formula. Zdá se mi, že se málo houpe, zkošela jsem na prodejně a tam byl krásně odpružený, parádně houpal. Mám pocit, že jako většina kočárků má nějak nastavitelnou měkkost těch pružin, kvůli přílišnému houpání sporťáku. Nevíte, jak se to nastavuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.17 12:57
@Petulik88 píše:
Prosím, kdo máte kočárek s tímto podvozkem doma, mohla byste některá poradit??
Mám verzi 2016 formula. Zdá se mi, že se málo houpe, zkošela jsem na prodejně a tam byl krásně odpružený, parádně houpal. Mám pocit, že jako většina kočárků má nějak nastavitelnou měkkost těch pružin, kvůli přílišnému houpání sporťáku. Nevíte, jak se to nastavuje???

Ahoj, až to zjistíš, dej vědět. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.1.18 13:57

Jane vydrží akorát dvě děti. pak se rozpadne..:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.18 18:09

S vloznou taskou?

@cascayam:
Dobry den, jak jste do te sportovni korby prichytavala tu Gesslein vloznou tasku, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.2.18 15:49

Cybex Aton 5 + Jané Crosswalk

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s použitím autosedačky Cybex Aton 5 na Jané Crosswalk?

Adaptéry jsem našel pouze Concord pro Cybex a Maxi cosi, ale nevím jestli by pasovali i na Jané. Děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
25.2.18 18:49

Dobry den kdo mate tento kocarek jak jste spokojene? naskytla se mi moznost ho koupit z druhe ruky a uplne jsem se zamilovala. zvlada i lehci teren? jak dlouho se vam vesli deti do korby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.3.19 14:33

prosím, máte někdo to stupátko(skateboard) pro starší dítko na kočárku jané croswalk? prosím o odkaz, váš názor jak jste spokojený atd. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
7.4.19 21:14

Teď jsem koupila Lascal Board Maxi, ještě nevyzkoušené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.9.19 08:59

Měla bych otázku, pořídili jsme si kočárek Kočárek JANÉ Crosswalk Formula Koos Transporter Lite..Miminko se nám narodí v listopadu.. Moje otázka je směřována na boudu u Hluboké korby, takhle mi přijde že musí hnedka promoknout a jestli neprofoukne? Děkuji za případné odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí