Jane Crosswalk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
30.1.15 20:09

@LadyVé To jo, cenově v tom není teď skoro rozdíl. O to se mi hůř rozhodovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.15 20:26

@polic001 no já doufám, že díky tomu nebudu mít brouka v hlavě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sakra! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.15 20:33

@LadyVé Ajaj :lol: :mrgreen: To znám :oops: Ale já myslím, že tys byla docela rozhodnutá ne? Pořád jsem si říkala, že ať už si vyberu brio, jané nebo concord, tak jsou to dobrý značky a nešlápnu vedle. I cenově žádný velký rozdíl. A každý má hold to svoje, žádný mi v ničem nevyhovoval na sto procent, něco se vždycky našlo… Brio je zase větší ve složeném stavu, nemá tak vychytané to polohování korbiček a taky se mi u těch starších typu (než to byl Britax) tolik nelíbí barevný kombinace. A jakou barvu toho Jané máš vybranou? My máme tu černo-červenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.15 20:37

@polic001 hmm, tak už lovím rozdíly mezi nima :mrgreen: :zed:
já chci černý… takže u CROSS černo-šedý vlastně.
Polohování myslíš sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.15 20:49

@LadyVé I hluboké korbičky, u cross jde přizvednout a polohovat pod hlavičkou i ta hluboká korba, mechanismus toho polohování je zvenku korby (u některých kočárků je to pod potahem vevnitř, což je na nic). Toto u bria nejde.
A pak u sporťáku má cross tu výhodu, že buď polohuješ záda pomocí opěrky zad a nohy zvlášť, nebo můžeš položit celý sporták do lehu pomocí mechanismu na vršku korbičky. Toto brio také nemá. Navíc u bria je polohování té opěrky zad pomocí popruhu, který je umístěn v plastu, u crossu je toto kovové a myslím, že to jde daleko lépe a asi to víc vydrží.
Brio má zas celkově větší korbičku, taky sporťák a úložný koš. No jak jsem psala, každý má to svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.15 20:53

@polic001 Jo, to se mi na Janéčku líbilo, že můžu polohovat páskama nebo tím „čudlíkem“ :-D
Jak jsem psala, Brio fakt fajné, ale na mě asi velký. Zůstanu u Janéčka :-)
A v diskusi na FB jsem vyčetla, že u Bria praská ta zádová opěrka u sporťáku a pak si ženský musí v OBI nechat uříznout kus desky… to mi vyrazilo dech teda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.15 20:57

@LadyVé Ty jo, to jsem ani nikde nečetla 8o to je docela síla. A jo, máš pravdu, brio je fakt velkej kočár. Dělá to celkově ta konstrukce a ten velkej rám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.15 20:57

@polic001 a ty jsi viděla na živo tu černou kombinaci? Já viděla tu červenou a moc se mi líbila. Ale kvůli druhátku si říkám, že vemu ten černý. Ale červený podvozek je krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.15 21:04

@LadyVé Nene, neviděla. Jen tu červenou. Ale my jsme vždycky chtěli kočárek v téhle barevné kombinaci, takže u nás bylo rozhodnuto hned. A my čekáme teď kluka, takže i ten bude jezdit v částečně červeným kočáru :lol: myslím, že to vůbec nevadí. Černej bude určitě naživo taky moc pěknej. Zase se k němu všechno hodí, doplňky v jakýkoliv barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.15 21:08

@polic001 Já to mám nejblíž do Chomutova do prodejny - detske-kocarky.cz, kde mají Janéčka. V Praze mají prý vystavené všechny barvy, ale máme to z ruky no… A brala jsi 2kombinaci, stála 18800.- Narazila jsem totiž vždy jen na tuhle cenu. Jsou nějak sjednocení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.15 21:13

:) Já ho mám právě taky z toho e-shopu detske-kocarky.cz. Objednala jsem ho v pondělí a včera byl doma, všechno bez problémů, pečlivě zabaleno. Brali jsme trojkombinaci za těch 22.900,– a jako dárek k tomu ten fusak od Emitexu (ten se mi moc líbí). Taky jsem koukala, že se všude prodávají za stejnou cenu, je to asi tím, že je to novinka, tak se na nás domluvili :mrgreen: V Brně na prodejně měli vystavený taky jenom ten červený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.15 21:17

@polic001 takže jsme vybraly obě stejného dodavatele :-)
Já ho chci vzít taky tam. Akorát nevím, zda dostanu ten fusak, když nebudu brát ten celý set. A nánožník jsi řešila? Mně nabízeli na místě od Emitexu, ale neviděla jsem ho. Dneska Padvor dávala fotku s originál Janéčkem a je zateplený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.15 21:26

@LadyVé Aha, tak to nevím. Já jsem popravdě na těch jejich stránkách ani tu dvojkombinaci, myslím, neviděla. Ale za zeptání nic nedáš, psala jsem tam dřív mail a paní komunikovala velice ochotně a rychle. Na ty fotky s nánožníkem jsem se koukala, vypadá dobře. Ale já ho budu řešit asi až na podzim, až to bude aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.1.15 21:42

@polic001 To máš pravdu, tu dvojku na netu nemají. Cenu 18800,– na mě vytasila v obchodě. Jo, určitě se na to zeptám. Na stránkách Janéčka zas dávají slunečník zdarma :) To nevím, zda se vůbec využije. Jo, ten nánožník stačí pořešit až na podzim, tak jako ten rukávník případně. A jinak jsi ho měla tedy opravdu brzy doma. Nás čeká ještě úprava pokoje a výmalba, stěhování ložnice, takže s objednáním počkám, ať ho tady zbytečně nepřemísťujeme z místa na místo :-) a díky za ujasnění s tím Briem :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.15 21:46

@LadyVé Ty máš ještě čas, všechno krásně stíháte. Dodání je fakt bleskovka. Není zač, doufám, že budeme obě spokojený. Dej pak taky vědět, jak se ti jezdí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí