Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.adac.de/…default.aspx?… Tady jsou vysledky a je teda lepsi nez maxi cosi a cybex. Jmenuje se Airsafe
@Eliskaxox ano ano o té vím
zkoušla jsem jí nacvaknout na podvozek přímo na prodejně a jde tam bezadaptérově ![]()
@Lucy13 Ja jen ze je to takovy kompromis, nemusite resit adaptery a mate bezpecnou sedacku
@Eliskaxox děkuji za info, nakonec to vypadá, že u ní opravdu skončíme ![]()
@Lucy13 Neni zac, my teda mame predchudce Concord Air, ta dopadla hur jen kvuli materialum, ale jsem s ni spokojena, hlavne je lehoucka a verte mi ze kdyz ma syn prakticky 8 kg tak uz je kazde deka znat
treba strata je tezsi o kilo a pul. A je fakt rozdil nest 12,5 kg nebo 11 kg
@Eliskaxox Díky za info. Já už tu Maxi Cosi mám. Tudíž další vajíčko pořizovat nebudu. Ani nevím, jak hodně se využije ta autosedačka na podvozku.
Manžel používá auto do práce, je od rána do večera s autem pryč. Takže já si spíš musím vystačit s hlubokou korbou. Doktora máme na poliklinice, 500m od nás, tudíž na středisko budeme kvačit pěšky
a pak teda vím, že lidi využívají vajíčko na nákupy. Vozit v tom děti běžně určitě není vhodný…
Holky, co máte nebo jste viděli Crosswalka, je dost vysoký? Má cenu nad ním vůbec uvažovat při mých 170 cm? Měla jsem Slaloma a ten bych uvítala lehce vyšší. Jinak se mi moc líbí, konečně kočárek, který splňuje všechny mé požadavky ![]()
@Monca111 Ahojky. Já jsem malá a můj manžel je cca 176cm vysoký. Rukojeť je polohovací ještě i pro vyšší lidi. Kočárek k němu pasoval normálně. Já spíš měla problém, že spousta kočárků je na mě hodně vysokých - hluboký Camarelo, GB Hardy, BrioGo celkově ohromný kočár.
Já ho plánuju začátkem února objednat
A kdy máš termín porodu?
@Monca111 ja mám necelych 170 a prisel mi vysoky dost, partmer skoro 2 m a jen si zvednul rukojet a v klidu. korba je dost vysoko, ja se nemusela ohybat vubec
Já nejsem ještě těhotná, budeme rozjíždět snažení
, jen mě chytá kočárková mánie, tak hledám vhodné adepty
. Zatím mám brio a Jané, oba půjdu okouknout, až to bude aktuální, ale chtěla bych mít trošku jasno dopředu…
@Monca111 píše:
Já nejsem ještě těhotná, budeme rozjíždět snažení, jen mě chytá kočárková mánie, tak hledám vhodné adepty
![]()
![]()
. Zatím mám brio a Jané, oba půjdu okouknout, až to bude aktuální, ale chtěla bych mít trošku jasno dopředu…
tuhle diskuzi hltam
my jsme ve stadiu dlouhodobeho snazeni, ale obcas me kocarkomanie chytne taky…mela jsem a mam sve favority, ale musim rict, ze cross me nadchnul ![]()
@Lucy13 Ahoj Lucko, já se tento týden do obchodu nedostala, abych tu autosedačku vyzkoušela. Ale ty budeš nakonec kupovat rovnou Jané? Já si kočárek koupím, i kdyby tam ta sedačka nešla. Nepočítala jsem, že bych to využívala. Popřípadě se podívám po nějakém tom adaptéru. Tak jen abys věděla, že jsem slíbila, že tam zajedu…
@LadyVé jsi hodna, ja do kocarku taky jdu ale jen do 2 kombinace, sedacku uz mám od concordu, ta sedi na podvozek a v testech vychazi skvele. takze konecne doreseno
@Lucy13 Tak super
Já tu Maxi Cosi mám od kamarádky už doma, tak mi přijde opravdu zbytečný kupovat další. Peníze na rozhazování fakt nemáme…
Jo a budeš kupovat po netu nebo v kamenném obchodě?
@LadyVé myslis ten kocarek? Zajdu taky k nam do bejbycentra, venovali se nam tam fakt bohate takze to nakonec koupime u nich. To je jasne ze kdyz uz sedacku mate, ze je blbost kupovat jinou, navic dle neoficialni informace by mely jit sehnat adaptery