Jane Crosswalk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
16.1.15 17:33

LadyVe to bylo asi na me :-) uz jsem jim do toho Handy napsala mail, tak uvidim, co zjistim. Pak sem dam urcite vedet i pro ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.1.15 17:44

Takže informace i pro ostatní: vnitřní délka sportovního sezení je 94 cm a šířka 34 cm (dle sdělení Handy Praha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.1.15 17:54

@polic001 Jo, bylo to na tebe :-)
Super informace!
a ten Wanderer by měl být 101×39cm, ale nejsem si jistá, teď to tady nevidím.
Takže to zas až extra rozdíl není :-) výška dítěte ve dvou-třech letech 98cm - ale je to samozřejmě individuální a pak se stejně kupují golfáče, pak už děti capkají většinou po svých, že jo…
Dneska teda Handy odpovídá na samej Crosswalk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
16.1.15 18:46

Holky Wanderer je opravdu obrovsky tank. Vnitrni rozmer je 102×38. Me teda 94 prijde malo :nevim: a je pravda ze je to rozmer vetsiny sportaku z trojkombinaci predevsim polskych. Brio je nejak na stejno dlouhy jako wand. ale je uzsi. Jen pro predstavu klasika Slalom pro ma delku 98 a sírku kolem 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.1.15 20:38

Tak já pořád nevím :nevim: zamlouvá se mi jak wanderer, tak crosswalk, cenově to je taky zhruba tak nastejno. No, na to, že jsme původně chtěli kočárek maximálně do 15-ti tisíc, a to jsme si mysleli, že seženeme levnější, je to slušný :mrgreen: čekáme první miminko, tak fakt nevím, jestli je ta délka sporťáku takový rozhodující faktor… jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.1.15 22:03

@polic001 Měli jsme s manželem stejný dilema. Nakonec jsme si řekli, že kočárek chceme využít i na druhé dítko, takže budeme investovat do dražšího.

A v obchodě zkoumal jak Jané, tak Concord po technické stránce a víc se přiklání k Janéčku. A já teď taky. Nejsem velký člověk a líp se mi manipulovalo s CROSS. Chce to vyzkoušet.

A je jasný, že ten kdo má nějaký kočárek a je s ním spokojený, bude orodovat za ten svůj :-)
Vlezla jsem do skupiny na FB BrioGo, Xlander a jiné a všichni si chválí to svoje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.1.15 00:05

Ja nevim me ten sportak prisel fakt prostorny navic myslim ze dite jakmile chodi tak uz do kocarku moc nechce takze nepocitam ze tam budu rvat 3lete dite, a pak stejne pocitam s golfkama, takze myslim ze do 2 let je to akorat..oba dva moji synoci uz cca od 2 let byli bez kocarku jen proste zachrane golfky.ale to je samozrejme na kazdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.1.15 00:09

@LadyVé no to jsem zvedava, pak dejte vedet zda to sedi, me pan majitel tvrdil ze to na podvozek bezadapterove nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.1.15 18:11

@Lucy13 S tím sporťákem to myslím stejně, jako ty. Zkušenosti nemám, ale přijde mi to rozumné. S tím vajíčkem to pojedu zkusit, pokusím se příští týden. Ty jsi myslím psala, že jsi z jižních Čech, viď? to máme od sebe přes půlku republiky… mně napadlo, že bysme se sešly některém obchodě :mrgreen:
A termín porodu máš kdy? já v půli dubna, tak bych ho chtěla asi začátkem února objednat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.1.15 18:23

@LadyVé jj momentalne zijeme v c. budejovicich, ja budu kocar objednavat cca v unoru, termin mám koncem brezna.pani v obchode rikala ze objednaci lhuta je cca 3 tydny. Btw. budeme do auta kupovat i zakladnu na sedacku s pripevnenin isofix a to je pry uplne nejbezpecnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.1.15 15:56

@Lucy13 Já jsem o tom Isofixu taky přemýšlela, ale auto máme před panelákem na sídlišti. Tak nevím, zda by to nebylo lákadlo pro ty, co ukradnou z auta i jen stovku nebo igelitku s blbostma, ale udělají škodu za tisíce. V autě jako takovým máme ty „poutka“ Isofix zabudovaný máme. Ten Isofix plánuješ nový nebo z bazárku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.1.15 17:01

@LadyVé novy,da se pak pouzivat na dalsi velikosti sedacek. o kradezi jsem ani nepremyslela…my taky parkujeme venku ale zase lepsi mit zakladnu nez pak spatne poutat sedacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.1.15 19:04

@Lucy13 Já mám teď tu Maxi Cosi a další plánuju Cybex s pultíkem od 9kg do 36kg a ta má ten isofix/základnu už v sobě.
 http://www.detske-kocarky.cz/…lestone.html?…

Určitě chci zkusit autosedačku připoutat dřív než pojedeme z porodnice domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.1.15 08:30

@LadyVé uprimne jsem nad dalsi sedackou jeste nepatrala nechavam tyhle veci na pritelovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
19.1.15 09:15

Holky sleduju vasi diskuzi a v poslednich testech dopadla dobre i autosedacka od Concordu. Ma i variantu s isofixem a na kocarek vam pujde bez adapteru. Myslim ze v testu byla srovnatelna s maxi cosi a romer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí