Jané Slalom Pro Reverse 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Reverse
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
20.6.12 20:01

Janco sirky bych se nebala. Polstrovani je mekke takze si ditko muze udelat pohodli a vyhoda je, ze se nikam neklati jako v sirokych kocarech. Reverse je zatim nej kocark ktery se mi dostal do ruky. Jedine co mi trochu vadi je neprakticka bouda na leto. Neni vzadu odepinatelna a tim, ze je nizssi tak se pod boudou udela velmi rychle dost velke teplo. Zkousela jsem resit slunecnikem ale nic moc. Nastesti je bouda sikovna, takze se da potah sundat a na konstrukci nasadit slunecni clonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.7.12 15:06

Ahoj maminky, už zase sem jdu otravovat s dotazem.
Včera jsem kamarádce půjčovala korbu, kterou mám ještě z obyč slaloma 2008 a zkusila jsem jí nasadit na Reverse a připadá mi tam divná. Jakoby nakloněná dopředu. U starýho dočáru mi to nedělalo ale je to možná tim, že starel slalom měl na tý konstrukci takovou tyč, kde se ta korba opřela a tady není. Nemáte někdo zkušenost se starými modely??? Docela mě to zarazilo, chtěla jsem si korbu nechat i na druhátko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.7.12 18:23

Lizi mam tu samo zkusenost akorat s korbou od concorda ktera na Jane jde taky nasadit. Je to fakt kvuli tomu, ze korba neni zespod podoprena tou tyckou takze se koliba coz znacne opotrebovava celou konstrukci. Da se to ale celkem jednoduse podlozit coz doporucuju i kvuli bezpecnosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.7.12 20:06

Mad Silence děkuju :kytka: To mi právě přišlo hrozně divný, že se vlastně bude kinklat celá korba a tim pádem to spíš oběhá i ty dírky kam se to zasazuje a vlastně i celou konstrukci :-( tak to mě docela mrzí :-( vůbec nevím jak to podložit. Jen mě napadá ušít pruh látky a navléknout ho na ty černý lyžinky kam se nacvakává sporťák. Trochu by mě zajímalo, jestli to dělaj i ty nový korby Transporter, Matrix a nebo ta Micro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.7.12 21:37

Nemas zac ;)
Korbicka Micro nevim ale matrix a transporter na reversu sedi dobre.
Latka ti nepomuze. Chce to neco pevneho. Staci treba nalepit zespodu korby suchy zip a na kousek plastu nebo dreva protikus ktery bude mezi tou lizinkou a korbou. Polystyren by sel taky ale asi nevydrzi tolik co drivko.
Pripadne pak na lyzinku polozit desky na ktere bude lezet cela korba. No rposte vyplnit nejak tu mezeru necim pevnym no.

Jane bohuzel nedela skladaci korbu jinak bych s tim tak nesaskovala. Vypada to proste divne.

btw. korbicky ve zlute barve nedoporucuju. Je to jak lakadlo pro hmyz :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.7.12 14:02

Dobře děkuju :-) nějak to zkusim až to bude aktuální :-) Nad matrixem jsem taky uvažovala ale mam strach že jako sedačka neni tak bezpečnej a zase se mi pak nechce dávat mímoška malýho do 0-18ky to se prej taky nemá :-) Ještě teda mam variantu, že korbu i starou sedačku prodám a koupim si pak nový no…Možná se mi povede ukecat manžela na tu Micro ta je fakt hezká. A nevim jestli jsem to pochopila správně ale ona je skládací :-) Před rokem jsem viděla skládací od Concorda a tohle je podle mě to samý jen to nejde složit i napůl jen jakoby splácnout. :-) a s tou žlutou jsem to bouhužel zjistila :-D máme sporťák v barvě anis :-D a je to teda dost naprdlačku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
25.7.12 17:32

Micro vypada dobre. Ono na placku to v podstate staci. Jen bych pred koupi ozkousela na reverse aby nebyl stejny problem. Oni sice napisou ze pasuje na vsechny podvozky jane pro ale to je jen teorie. Concordacke vyrobky jsou taky na podvozek Jane ale nejsou stabilni (i autosedacka concord Ion se na reversu houpe)

Matrix se mi zda docela fajn ale po shlednu crashtestu bych to jako autosedacku nepouzila.(kdyz zadas na Youtube Jane matrix crahs test najdes urcite) Kdyz to poravna treba s romerkou babyseafe sleeper, tak je to znacnej rozdil. No ale to uz je trochu jine tema :oops:

Tak me napada, kdo mate reverse, hybe se vam konstrukce do stran? Mela jsem v ruce Unlimit (v podstate to same jako reverse az na par detailu a ctyri kola) a jeho konstrukce se ani nehla. Nase se zpocatku taky ani nehla tak se mi to moc nezda. Navic dost skripe :roll:

btw autosedacka 0-18 mam romerku FIRST CLASS plus a prijde mi lepsi jak klasicke vajicko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.7.12 19:40

To já bych to asi stejně jela zkusit do Handy :-) My máme jané racing team právě protože malej nám vyrostl z vajíčka na vejšku ale na váhu a na věk ne a navíc jezdim furt sama v autě tak jsem byla klidnější, když jsem ho měla vepředu.
Jako ten Matrix teda dost brutální ale ten transporter mi přišel docela ok na videu co jsem našla.
A jen tak trochu k tvýmu dotazu. Ano hýbe a štve mě to jak blázen. Jak se tam dotýkaj ty plasty s kovem, tak tam to i skřípe a je to hrozný. Někde jsem to četla, že je to zase tim, že nemá tolik zpevněnou konstrukci třeba jako starej slalom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
25.7.12 22:25

To jsi asi nasla stejne video jako ja pac jsem na to cumela jak tele na novy vrata. Br.
Koukam ze neco za neco. u nas je to dost extrem. Jednou mi to jako reklamaci uznali, podruhe napsali zavada neshledana tak se tam chystam osobne. Dost uvazuuju o tom, ze odstoupim od kupni smlouvi (na zaklade treti reklamace) ale nevim, zda bych si pomohla. Skripe to fakt hrozne ale klasickeho slaloma nechci. Reverse je takovej kompaktnejsi i kdyz ma sva proti.
Mno ale jednoznacne videt na ditko za jizdy je prijemne kor kdyz se vecne necim dusi, davi nebo aspon kucka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.7.12 22:48

A tak jestli jsi taky ujetá na Janéčko, tak nepřemejšlela jsi o tom Trideru nebo Rideru? Mě se právě docela líbí ten Rider ale dost by mi vadil ten sporťák, že nejde do lehu ale sklápí se celá ta nástavba :-(
Taky se už přes měsíc do Handy chystám reklamovat. Cvaká mi kotouč na přední brzdě. Doufám, že mi jen neřeknou, že mi tam něco vypadlo ( je tam totiž hrozná vůle mezi kolečkem a brzdou). No jako bylo to parádní vidět na něj. Jedna kamarádka mi teda vynadala, že ho hrozně ohrožuju, když mu za jízdy podávám pití a dudlíka ale tak jako já jsem byla zvyklá za volantem i pracovat a jíst, takže vypadlej dudlík mi moc ohrožující nepřijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.7.12 10:24

Trider Nevypada az tak spatne ale designem se mi nelibi ani trochu. Rider ma vepredu mrnava plastova kola coz z nej dela ciste mestsky kocar (sice jsem z prahy ale presto bych rada mela kocar ktery zvladne i horsi teren) No a polohovani cele sesle nebyva moc prakticke. Pro ditko ktere v kocaru usne to asi moc pohodlne nebude. To uz me spis zaujal Muum ktery je lehoucky polohovani mi stejne jako reverse. Jedine minus jsou opet kola. Plast a vpredu mrnava :( Asi o nem vazne pouvazuju. S vahou 6,6 se da slusne vyuzit jako golfky (treba takova nuna ma cca o kilo vic a je povazovana za lehoucke golfky :) )

Az pojedes do Handy dej vedet. Pridam se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
26.7.12 11:02

Reverse jsem měla, byl to nejlepší a nejstabilnější sporťák trojkolka, co jsem měla. Do stran se mi kýval (to je tou konstrukcí a je na to dělaný, ničemu to nevadí) a nevrzal. Zato klasický Slalom mimo jiné vrzal a děsně mu drnčela ta klasická brzda a kopala jsem se o ní.

Mad: NanuQ mají 6,3kg, prý i s nánožníkem, Muum má 6,6kg samotný. A skládání je, oproti fakt „kapesním“ NanuQ, úplně jinde :kytka:

@Mad Silence píše:
Trider Nevypada az tak spatne ale designem se mi nelibi ani trochu. Rider ma vepredu mrnava plastova kola coz z nej dela ciste mestsky kocar (sice jsem z prahy ale presto bych rada mela kocar ktery zvladne i horsi teren) No a polohovani cele sesle nebyva moc prakticke. Pro ditko ktere v kocaru usne to asi moc pohodlne nebude. To uz me spis zaujal Muum ktery je lehoucky polohovani mi stejne jako reverse. Jedine minus jsou opet kola. Plast a vpredu mrnava :( Asi o nem vazne pouvazuju. S vahou 6,6 se da slusne vyuzit jako golfky (treba takova nuna ma cca o kilo vic a je povazovana za lehoucke golfky :) )Az pojedes do Handy dej vedet. Pridam se :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.7.12 11:22

Háto Mad asi myslela Nunu Peep nebo já nevim jak jsou ty ostatní. A ten Muum je boží :-) taky se mi líbí ale taky mě odrazujou ty kolečka :-) a nemaj žádný nic moc barvy :-( ale jinak je fakt hezkej, hodně mě láká, že jde krásně složit. Mam malou Fabii takže u Reverse musim sundavat jedno zadní kolečko. A to polohování mě právě děsí, jak tohle mohl někdo vymyslet a schválit. Třeba u Quinny Buzz mě to vyloženě dostává jako…přijde mi to jako by ten prcek byl furt v autosedačce :-( Jasan naběhnem do Handy spolu a začnem chrlit co je naprd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.7.12 11:27

Hato jop myslela jsem Nuna Peep. NanuQ jsou fakt golfovate golfky (nuna teda taky ale muum ne)
Lizi :palec:
Koukala jsem ze Muum ma nejak odpruzene predni kola :think: tak na to zkusim mrknout v Handy jestli bude moznost. Pripadne by meli mit na prodejne v krtkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
26.7.12 11:31

@Lizinka3
Jasan, podle nás to určitě půjde výrobce změnit :mrgreen: Na to si koupim lístky do první řady :pankac: :pankac:

PS: jaký polohování myslíš? To celonaklápěcí nebo to u Reverska? (na Reverska mi nesahej, ten je super :* :lol: )

Liz, zkusila jsi v autě postavit kočár na bok? Kámoška tak vozí trojkolku, taky se jí nevejde do kufru a nemusí sundavat špinavý kolečka. Má tam pavouka a jak kočár postaví, zafixuje ho tim, aby jí tam nelítal a vejde se jí tam i nákup. Třeba by to pomohlo i tobě. Pokud nechceš měnit kočárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí