JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
18.7.08 14:15

Holky za chvilku budu papat! Mňám už se těším. Jo chtěla jsem si k tomu udělat kaši ale já blbec jsem do brambor hodila kmín :lol: Takže bude jen řízek s bramborem :) To mě moc R. nepochválí. Moc Brambory nemusí. A já také ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
18.7.08 14:19

Bef , teď začala …zjistila js, že si ty straré díly moc nepamatuju,tak koukám znova :P manža to nesnáší, prý mu leze na nervy, jak na sebe pořád ječí :D 8)
Jinak já js z Krkonoš, byla js Pze po střední 4,5 roku a pak js se zase vrátila. Přivdala js se do Orlických hor. Okraj Phy je fajn, moje kamarádka se nevrátila jako já a mají za Phou domeček. No ale i já js takhle spokojená :)
Katy , chtěla js zastřihnout živý plot, ale asi až po tv ..teď peču perník :) no jsem na tebe taky moc zvědavá, držím pěsti!!!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 14:20

Daisy proc bys je nemohla ustouchat i s kminem??? 8O to taky delame a plus maslicko a mlicko a tky je supr do toho dat pazitku mnam :wink:
No to jsem zvedava co se z toho vyklube 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 14:24

Ja zas koukam vecer na Redakci a hrozne se u toho chechtam vzdycky :lol: :lol:
No a proc me boli v tech krizich?? :( tak jako me tam picha 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.7.08 14:33

Katy: To by si ze mě dělal R srandu snad do konce života :lol:
No jsem na tebe zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 14:39

Daisy proc?? 8O no to je jedno my to tak delam normalne :nevim: no ale kazdy to dela jinak ze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
18.7.08 14:40

Dotázek: Četla js o kombinovaném testu v I. trimestru, prý ho nedělají všude, každý dr. o něm neví. Jedná se údajně o vnitřní UTZ, NT a zároveň odběr krve. Je to to vyšetření, na která se chystáte? Peti, Befi, …?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.7.08 14:41

Mamce se to 2 stalo omylem a já v kaši ten kmín moc nemusím. R. by stoho měl vánoce. :lol: Jinak už baštím a je to usmažené dobře, ani kousek syrového, uf. Mám ty kotlety nebo co. Nešli my pořádně rozklepat. Chtěla jsem původně kuřecí prsíčka ale měli je bídný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 14:52

Medu teda nevim na co se chystaji Bef a Ppetka ale pravdepodobne na tohle, je to NT+ a provadi se to kolem 12 tt a je to UTZ + krev a je to prakticky hodne podobne jako tripple testy akorat driv a presnejsi, neni to pojistovnou hrazene takze si to musis platit sama a stoji to ruzne jak ktery dr :wink: Je to vlastne sijove projasneni a mereni nosni kustky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 15:12

Tak jsem zblajzla jogurt mnam no ale dala bych si nejaky obed :lol: no jeste musim 2 hodky vydrzet :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
18.7.08 15:16

zdravím od našich …taťka si hraje s Ondřejem a má zapnutý net a tak jsem nakoukla
jinak nedočítám …nestíhám …pádím s našima na kafe
jsem jak balon a jsou mi těsné kalhoty :?

Bef ..gratuluji ke kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
18.7.08 15:18

Katy ..v kříži mě bolelo také .. :lol: :wink: ..krásné teplotky ..jen tak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 15:18

Jezi tak si to krasne uzij a davej na sebe pozor :wink: a to nafouknuti ted asi bude porad :wink: uz to vi vasi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.7.08 15:19

Jezi fakt??? 8O jako ted??? no je to spis takove pichani a nebo jak to popsat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
18.7.08 15:26

Fakt … 8O ..už od ovulace …to mi i potvrdil dr. …bolelo mě břicho a v kříži ..což trvá občas i teď ..
jj naši o tom ví …
minule jsem to mamce neřekla a ona to těžce nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí