Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...Taky mám s tímto testem dobrou zkušenost. Přikládám foto. Papírkovy test je s citlivostí 10. Oba testy delane z jedné moči a 5 dnu před MS.
@Delphy píše:
Mne ukazal 1-2 a tehotna jsem byla, na obyc. testech slaby duch…
Měla jsem to stejně.
Cysty jsem měla před otěhotněním taky a u těch byl Clearblue negativní, obyč. byly hóóódně slaboulince pozitivní, takže za mě byl spolehlivější ![]()
@ivašot. píše:
@Sarulie A podle poslední menstruace bys měla být kolik?
Po posledním klasickém testu to mam úplně stejně jako Vy! Nevím co si. myslet o tom slabnuti na klasickém testu.
![]()
Děkuji všem za názory sdělené zkušenosti…obavy jsou velké, ale nezbývá nic jiného než čekat..
@JayLee
ta nejistota je nejhorší.. V patek uvidím co mi řekne lékař..
Ahoj, tento test jsem si udělala včera a vyšel takto
4. měsíce se snažíme o potomka, tak bych byla rada, kdyby to vyšlo. Je to z odpolední moce. Den předem jsem si dělala test ten plastový od Mamatestu a taky tam byla slabá čárka. Do MS mám týden. Mydlite si, že to tedy vyšlo. Měl někdo zkusenost,, takhle brzy?
@Digital spis bych rekla ze si mela driv ovulaci..
takhle brzo by se nic neukazalo kdyz mas tyden do ms
@Digital ano vyslo to..
tady si o tom precti dyztak https://www.emimino.cz/…lue-digital/
Děkuji
oprava : 4 dny do Ms. MS mám pravidelnou na chlup, jen minulý měsíc se mu zpozdila kvůli nachlazení o 3 dny..
@Digital tak to to uz je odpovidajici
ms uz necekej a gratuluji ![]()
Děkuji
snad ta mrcha nedorazí. Moc si přejeme druhé dítko
nechtěla jsem lovit dusiky a nervovat se. Tak jsem vyzkoušela tento test. U prvního jsem si dělala před MS papírový testy a taky byl dusík a teď mu je 5 let.
Tak jsem to nevydržela a udělala v sedm večer test a vyšel takto - 3 dny do MS. Tak myslíte, že to vyšlo? ![]()