Je dospělá a chtěla po mojí mamce peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
17.8.19 15:08

@kvaček Kopie nekopie, já neznám žádnou babičku, která by si od vnoucete studenta nechala platit nákup!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
17.8.19 15:36

@MP Krista Ja taky ne. Kazda normalni by jeste pridala neco od cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
18.8.19 11:35
@kvaček píše:
@me57h ona se učí od dospělých.. Já četla pár tvých diskusí a řekla bych, že je tvůj obraz :nevim: taky bys ji vyčetla i korunu a nedala ani na kus jídla… a dkyž jo tak bys o to napsala xxx dlouhou diskusi, jak dcera má finance..
Je tvoje kopie.. :nevim: v tomto, jinak ji neznám, takže ostatní nehodnotím, ale toto mi přijde uplně stejné jak ty tovje diskuse, kdy ji nedaruješ ani haléř a vyčteš kde co.. tak se nediv..

Kdyby byla mým obrazem, tak jsem šťastná jako blecha, bohužel je však úplně jiná.

@Gituš píše:
@Netopirek Já bych řekla, že tady jde hodně o EQ. A jeho nedostatek jde občas docela ruku v ruce právě s vyšším nebo vysokým IQ. I když o nějakém vysokém IQ u Meh zrovna docela pochybuji.

Jinak, ono se řekne, že 200 jsou pár korun, ale párkrát takhle půjde k babičce za ten měsíc, pro něco ji pošle za těch pár korun a najednou je na litru a to i u pracujícího studenta je prostě hodně - co já vím, týden kvalitního jídla, nějaká akce. Takže logiku Meh nechápu. Matku by měla podporovat hlavně Meh a pokud by to dělala pravidelně, nezištně od nízkého věku svých dcer, tak by to asi taky odkoukaly a braly jako něco, co se má, tak by třeba tohle taky pak časem nabídly, ale jestli je Meh furt jak osina v pr…, tak se těm holkám ani nedivím :mrgreen: Navíc se tu ohání, jak si holka kupuje dovolenou a konzoli, ale hádám, že Meh těm holkám nikdy nic nedopřála, protože „si to nezasloužily“ a tak si asi holka ráda ušetří na něco, co ji fakt potěší.

A pořád tak nějak doufám, že je Meh vymyšlený troll. Fakt v to doufám.

To není pravda, dopřávala jsem jim v dětství hodně, akorát od puberty už nic nedostávají - můžou si vydělat samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.8.19 11:42
@me57h píše:
To není pravda, dopřávala jsem jim v dětství hodně, akorát od puberty už nic nedostávají - můžou si vydělat samy.

a ty vydělané peníze utratit za co chtějí ;)

• Citovat
  • Upravit
32325
18.8.19 11:48

@me57h a proč nic nedostávají od puberty? vydělat si můžou ale nemusí, ty sis pořídila děti, máš se o ně starat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.8.19 12:17
@me57h píše:
To není pravda, dopřávala jsem jim v dětství hodně, akorát od puberty už nic nedostávají - můžou si vydělat samy.

Vydělat samy? Od puberty? Jako třeba od 12 let?
A z toho, ci si vydělají, musí sponzorovat babičku? Asi ne, vid?
Synovi taky nic nekoupis od puberty?
Prosím tě meles nesmysly, až to hezky není.

Příspěvek upraven 18.08.19 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
18.8.19 12:36

@me57h
A proc uz jim nic nedopravas puberte?

Kdyz si nebyla na mateřské, tak si chodila do prace a vydelavala si si penize a tvuj manzel ti urcite taky neco dopřál ze?

A co si jim v detsvi, tak hodne dopravala? To me fakt zajima :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
18.8.19 13:04
@me57h píše:

Tomu nevěřím, že jsi jim v dětství dávala hodně - a láska do toho seznamu stopro nepatřila :mrgreen:.

Rodič má vůči dětem vyživovací povinnost, do doby, co studují, si skoro říkám, že kdyby bydlela někde na koleji, chodila by na brigády a vy byste ji museli platit alimenty (3- 4 tisíce), tak by se měla daleko, daleko lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
18.8.19 13:51

No, @me57h je neuvěřitelné, jak jsi naprosto klidná a bez JAKÉKOLIV SEBEREFLEXE, když ti tu úplně všichni píšeme, že tvůj vztah k dceři není normální, není tam cítit vůbec žádná láska a že nemá co ze své brigády sponzorovat tvou máti…
nevím, co se u vás v rodině stalo, já mám také neempatickou nenormální matku, která na mne nikdy neměla dobré slovo (ani pro bráchu - o jejich bližších výlevech se tu rozepisovat nebudu…), takže on utekl v noci k otci když mu bylo 12let (!!), já utekla v 17 k babičce..
ani jeden z nás se s ní nestýkáme, nikdy neviděla (blíž jak náhodou na chodníku) své vnouče, kterému je nyní 18 a bydlí ve stejné vesnici.. neměla zájem a nemáme zájem ani my už dávno… jak umře nevím, je úplně sama.. ale každý sklízí, co zasel…
jsi na nejlepší cestě skončit jako ona, pokud se neprobereš.

PS : k penězům přistupovala úplně stejně jako ty.. od 14mne pravidelně hlásila na brigády, většinu takto vydělaných peněz mi vzala.. poslední prázdniny po sš, kdy mi bylo 17, mi nechala v květnu po matuře přesně 4 dny, a 1/6 jsem už nastupovala do práce, abych nááááhodou nebydlela doma zadáčo… :cert:.. o fyzickém násilí a mlácení celé dětství nemluvě.. nejšťastnější jsem bývala na letních táborech - posílala mne většinou na dva až tři turnusy za léto, bo to v práci neplatila.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.8.19 19:36

@me57h no tak je jiná, ale náhled na peníze asi má od tebe.. A doufej, žte stejná opravdu nebude, protože možná až ty budeš stará, nemohoucí, tak ti naučtuje péči na starání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
18.8.19 19:37

@kvaček :potlesk: přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.8.19 19:38

@MP Krista tak to máš stěstí na lidi, protože já znám případy, kdy v rodině si platí za všechno do koruny, důchodce, student, nestudent, listek z nákupu a jedem..
Já nikdy toto nepochopím, ale zase se opravdu nedivím, kdyby její dcera, prostě už tou její výchovou zblbla a prostě se chovala co se týká financí jak ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.8.19 21:40

@kvaček Tak dcera nemusí být nutně sobecká po mamince - jak jsem vyrozuměla z dřívějších diskusí, platí si nejen legitku, dovolené nebo herní konzoli, ale (minimálně částečně) i jídlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
18.8.19 21:42

@Ba-stet Kdyby jidlo, ona si kupuje seminka. Takovy zbytecny luxus! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.8.19 21:48

@malákráličice Spíš na sebe chce zase za každou cenu upozorňovat a vybočovat. A ztrapňuje matku tím, že nejí denně maso a uzeniny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí