Je dospělá a chtěla po mojí mamce peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
17.8.19 06:57

Já neznám autorku, ale mohu vás ujistit, ze znám ze svého blízkého okolí osobu ženského pohlaví, která své mírně mentálně postižené dceři například dodnes ( dceři je 21 let!) zabavuje mobil, vyčítá jí, ze se neměla narodit a po narození " konečně správného" syna ji vystěhovala z pokoje s tím, ze chlapeček potřebuje víc prostoru. Jen pro pořádek : oba rodiče mají VŠ vzdělání, rodina je „spořádaná“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
17.8.19 07:36
@Ba-stet píše:
To se mi líbí zdá divoký :think: Ale je fakt, že to tu vždycky rozčeří. Jinak tu diskusi, ve které se tvrdilo, že jí někdo zná, jsem četla. Nahlodalo mě to, ale pak jsem došla k tomu, že to je omyl. Možná alibisticky, protože jinak by mi z té osoby bylo úzko.

Taky si říkám, e to s tím poznáním nebude tak žhavý. Taky bych řekla, že se téma diskuzema baví, ale admini v tom budou nevinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.8.19 08:12
@vokishka píše:
Ona má uzavřenku? Aha, já si říkala, že ty diskuze se utnuly.

Na profilu jí přibývá počet příspěvků, ale nikde v diskuzi není.
By mě zajímalo jestli se to nějak hýbe k lepšímu, ale obávám se, že moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.8.19 08:17

@MP Krista

Já pořád tvrdím, že inteligence nemá s výškou dosaženého vzdělávání nic společného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
17.8.19 08:23
@Netopirek píše:
@MP KristaJá pořád tvrdím, že inteligence nemá s výškou dosaženého vzdělávání nic společného

To bezpochyby, já jen, ze nejde o žádný „sociální případ“. Právě naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
17.8.19 08:35
@jkra píše:
NEmuzete nekdo napsat adminovi, at uz to zablokujou, toto.

Ale ne, at to neblokujou. Strasne se tesim na diskuzi „Dcery odesly z domova a na me se*ou“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
17.8.19 08:58

@malákráličice

Taky se na takovýhle téma diskuze těším :srdce: :srdce: :srdce: :mrgreen: Jestli je Meh fakt reálná, tak už aby to bylo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
17.8.19 09:17

@Gituš A pak jeste „Dcery mi odmitaji chodit domu uklizet a hlidat syna, nezvladam karieru prodavacky na rodicaku“
Nasleduje drama „Syn place po agame ztracene v bordelu a neschopnych sestrach“
„Dcery mi odloudily manzela“
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
17.8.19 10:03

Tak to si k tomu vezmu popcorn, to bude jízda.

Každopádně, je mi ouzko z toho, že může takový člověk existovat, asi mám okolo samé normální a milující rodiče, teda, doufám v to!

Ale díky takovýmhle diskuzím si uvědomuji, že moje máma, ať byla jakákoliv, nikdy nebyla takováhle bezcitná potvora, takže díky bohu za ní. Mít doma tohle, tak snad v mládí spáchám sebevraždu :mrgreen:. Obdiv každému, kdo se tomuhle vzepře a je schopen žít normální, vyrovnaný život. Já bych to odnesla kupou traumat :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
17.8.19 11:22
  • Citovat
  • Upravit
23966
17.8.19 11:53
@MP Krista píše:
To bezpochyby, já jen, ze nejde o žádný „sociální případ“. Právě naopak.

Mně popravdě přijde, že je to spíš většina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.8.19 11:56
@malákráličice píše:
Ale ne, at to neblokujou. Strasne se tesim na diskuzi „Dcery odesly z domova a na me se*ou“ :mrgreen:
@malákráličice píše:
@Gituš A pak jeste „Dcery mi odmitaji chodit domu uklizet a hlidat syna, nezvladam karieru prodavacky na rodicaku“
Nasleduje drama „Syn place po agame ztracene v bordelu a neschopnych sestrach“
„Dcery mi odloudily manzela“ :mrgreen:

Jé, to bude něco. Už se těším. :dance:
Snad to bude brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
17.8.19 12:48
@me57h píše:
Ale snad když jde o pár korun, nemusí to řešit.

Tak ať babi kysne doma, dovolená není důležitá, že ty máš IQ tykve???Meee :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
17.8.19 14:03

@Netopirek Já bych řekla, že tady jde hodně o EQ. A jeho nedostatek jde občas docela ruku v ruce právě s vyšším nebo vysokým IQ. I když o nějakém vysokém IQ u Meh zrovna docela pochybuji.

Jinak, ono se řekne, že 200 jsou pár korun, ale párkrát takhle půjde k babičce za ten měsíc, pro něco ji pošle za těch pár korun a najednou je na litru a to i u pracujícího studenta je prostě hodně - co já vím, týden kvalitního jídla, nějaká akce. Takže logiku Meh nechápu. Matku by měla podporovat hlavně Meh a pokud by to dělala pravidelně, nezištně od nízkého věku svých dcer, tak by to asi taky odkoukaly a braly jako něco, co se má, tak by třeba tohle taky pak časem nabídly, ale jestli je Meh furt jak osina v pr…, tak se těm holkám ani nedivím :mrgreen: Navíc se tu ohání, jak si holka kupuje dovolenou a konzoli, ale hádám, že Meh těm holkám nikdy nic nedopřála, protože „si to nezasloužily“ a tak si asi holka ráda ušetří na něco, co ji fakt potěší.

A pořád tak nějak doufám, že je Meh vymyšlený troll. Fakt v to doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.8.19 14:12

@me57h ona se učí od dospělých.. Já četla pár tvých diskusí a řekla bych, že je tvůj obraz :nevim: taky bys ji vyčetla i korunu a nedala ani na kus jídla… a dkyž jo tak bys o to napsala xxx dlouhou diskusi, jak dcera má finance..
Je tvoje kopie.. :nevim: v tomto, jinak ji neznám, takže ostatní nehodnotím, ale toto mi přijde uplně stejné jak ty tovje diskuse, kdy ji nedaruješ ani haléř a vyčteš kde co.. tak se nediv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí