Je dospělá a chtěla po mojí mamce peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
16.8.19 11:34
@divine woman píše:
@lucenka Jenže zakladatelka si pořídila dcery jako levnou pracovní sílu a teď už i sponzoring.

vím… nechápu, proč už se dcera na celou tu jejich rodinu nevykašle a neprchne.

• Citovat
  • Upravit
56334
@me57h píše:
Moje dcera nejspíše ale vydělává víc než ona.

a proc s maznelem nevezmete deti sebou na Maledivy? to se v rodinach dela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@me57h píše:
Jo? A hlavně že jet na dovolenou jenom s chlapem na Ukrajinu a do Gruzie může, ale zaplatit babičce nákup za pár kaček, to ne…

přestaň dceři závidět ;)

• Citovat
  • Upravit
14107
16.8.19 11:35

@me57h
A letité na dovolenou i s dcerami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.8.19 11:36

@_.Emilyyy Hádej, můžeš 2×. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@jkra píše:
a proc s maznelem nevezmete deti sebou na Maledivy? to se v rodinach dela…

ty bys jela s takovou matinkou na dovolenou? Zlatá Gruzie, kde jí tahle koza nebude celý dny srážet sebevědomí.

• Citovat
  • Upravit
14107
:
@Yorkmut píše:
@me57h pochybuju, ze sis na Maledivy vydelala, tak se tu radsi nechlub.

V jedne diskuzi psala, ze je se svym manzelem úspěšná :nevim:, -tak asi ty penize maji :lol:, ovšem kdyz letí po sezóně, tak na Maledivy by si vydělali v pohode :nevim:

Příspěvek upraven 16.08.19 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045

1. přiznám se, že by se mi nelíbilo, kdyby moje dcera chtěla peníze po své babičce, ale takto jsi ji vychovala ty.. Ale překvapilo by mě i chování babičky..
2. jak můžeš vědět, kolik tvá dcera vydělala - co jsem pochopila, byla na dvolené a je možné, že je prostě bez peněz..Ptala ses ji? A pokud to tak je, proč jsi ji za ten nákup nezaplatila..
3. pár diskuzí od tebe už jsem četla - nenapadlo tě, že si třeba šetří každou korunu, aby od tebe měla pokoj?

4. Takto si ji vychovala ty, tohle není povahou, ale výchovou - takže pokud dělá něco špatně, vlez si do svědomí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
16.8.19 11:37

NEmuzete nekdo napsat adminovi, at uz to zablokujou, toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.8.19 11:40

Já fakt nechápu, jak někdo vůbec ještě může věřit, že je skutečná. Vždyť ta tomu jde tak strašně naproti, prostě chce jen hádku jako vždy. Jinak takhle vytrvalý troll musí mít opravdu velice prázdný život.

• Citovat
  • Upravit
56334
16.8.19 11:40
@lucenka píše:
ty bys jela s takovou matinkou na dovolenou? Zlatá Gruzie, kde jí tahle koza nebude celý dny srážet sebevědomí.

je jasny, ze holky nebere.. jsou hrozny, tlusty, k nicemu. to synek, oooch:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
16.8.19 11:41
@_.Emilyyy píše: :

V jedne diskuzi psala, ze je se svym manzelem úspěšná :nevim:, -tak asi ty penize maji :lol:, ovšem kdyz letí po sezóně, tak na Maledivy by si vydělali v pohode :nevim:

Příspěvek upraven 16.08.19 v 11:38

Neverim, ze je vydelala ona.

• Citovat
  • Upravit
Hegy
16.8.19 11:41
@_.Emilyyy píše:
@me57h

Neblázni, jeste by jim tam delala ostudu páč v plavkach by byla videt jeji celulitida…

• Citovat
  • Upravit
1110
16.8.19 11:44
@Králičice píše:
1. přiznám se, že by se mi nelíbilo, kdyby moje dcera chtěla peníze po své babičce, ale takto jsi ji vychovala ty.. Ale překvapilo by mě i chování babičky..
2. jak můžeš vědět, kolik tvá dcera vydělala - co jsem pochopila, byla na dvolené a je možné, že je prostě bez peněz..Ptala ses ji? A pokud to tak je, proč jsi ji za ten nákup nezaplatila..
3. pár diskuzí od tebe už jsem četla - nenapadlo tě, že si třeba šetří každou korunu, aby od tebe měla pokoj?4. Takto si ji vychovala ty, tohle není povahou, ale výchovou - takže pokud dělá něco špatně, vlez si do svědomí..

1. Ne, na ni žádná výchova neplatí, ona vždycky šla tvrdě proti okolí a VE VŠEM musí být za každou cenu jedinečná. A abychom se chápali, už jako hodně malá byla prostě jiná a všechno jí bylo jedno, vždy muselo být po jejím.
2. Ale nechová se jako člověk bez peněz… Dost možná asi velkou část výdajů zatáhl ten její chlap.
3. Neřekla bych.
4. To samé jako jedna. Neplatilo na nic nikdy nic. Stejně si všechno pokaždé udělala po svém.

@_.Emilyyy píše:
@me57h

Ne, nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
16.8.19 11:44

@Hegy by musela jet do nějaké arabské země, kde by dcery narvala do burky :mrgreen:
Ne tohle už nestojí ani za reakce, tohle musí být troll, takhle blbá rodina nemůže existovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí