Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@me57h píše:
Moje dcera nejspíše ale vydělává víc než ona.
a proc s maznelem nevezmete deti sebou na Maledivy? to se v rodinach dela…
@me57h píše:
Jo? A hlavně že jet na dovolenou jenom s chlapem na Ukrajinu a do Gruzie může, ale zaplatit babičce nákup za pár kaček, to ne…
přestaň dceři závidět ![]()
@jkra píše:
a proc s maznelem nevezmete deti sebou na Maledivy? to se v rodinach dela…
ty bys jela s takovou matinkou na dovolenou? Zlatá Gruzie, kde jí tahle koza nebude celý dny srážet sebevědomí.
@Yorkmut píše:
@me57h pochybuju, ze sis na Maledivy vydelala, tak se tu radsi nechlub.
V jedne diskuzi psala, ze je se svym manzelem úspěšná
, -tak asi ty penize maji
, ovšem kdyz letí po sezóně, tak na Maledivy by si vydělali v pohode ![]()
Příspěvek upraven 16.08.19 v 11:38
1. přiznám se, že by se mi nelíbilo, kdyby moje dcera chtěla peníze po své babičce, ale takto jsi ji vychovala ty.. Ale překvapilo by mě i chování babičky..
2. jak můžeš vědět, kolik tvá dcera vydělala - co jsem pochopila, byla na dvolené a je možné, že je prostě bez peněz..Ptala ses ji? A pokud to tak je, proč jsi ji za ten nákup nezaplatila..
3. pár diskuzí od tebe už jsem četla - nenapadlo tě, že si třeba šetří každou korunu, aby od tebe měla pokoj?
4. Takto si ji vychovala ty, tohle není povahou, ale výchovou - takže pokud dělá něco špatně, vlez si do svědomí..
Já fakt nechápu, jak někdo vůbec ještě může věřit, že je skutečná. Vždyť ta tomu jde tak strašně naproti, prostě chce jen hádku jako vždy. Jinak takhle vytrvalý troll musí mít opravdu velice prázdný život.
@lucenka píše:
ty bys jela s takovou matinkou na dovolenou? Zlatá Gruzie, kde jí tahle koza nebude celý dny srážet sebevědomí.
je jasny, ze holky nebere.. jsou hrozny, tlusty, k nicemu. to synek, oooch:).
@_.Emilyyy píše: :V jedne diskuzi psala, ze je se svym manzelem úspěšná
Příspěvek upraven 16.08.19 v 11:38, -tak asi ty penize maji
, ovšem kdyz letí po sezóně, tak na Maledivy by si vydělali v pohode
Neverim, ze je vydelala ona.
@_.Emilyyy píše:
@me57h
A letité na dovolenou i s dcerami?
Neblázni, jeste by jim tam delala ostudu páč v plavkach by byla videt jeji celulitida…
@Králičice píše:
1. přiznám se, že by se mi nelíbilo, kdyby moje dcera chtěla peníze po své babičce, ale takto jsi ji vychovala ty.. Ale překvapilo by mě i chování babičky..
2. jak můžeš vědět, kolik tvá dcera vydělala - co jsem pochopila, byla na dvolené a je možné, že je prostě bez peněz..Ptala ses ji? A pokud to tak je, proč jsi ji za ten nákup nezaplatila..
3. pár diskuzí od tebe už jsem četla - nenapadlo tě, že si třeba šetří každou korunu, aby od tebe měla pokoj?4. Takto si ji vychovala ty, tohle není povahou, ale výchovou - takže pokud dělá něco špatně, vlez si do svědomí..
1. Ne, na ni žádná výchova neplatí, ona vždycky šla tvrdě proti okolí a VE VŠEM musí být za každou cenu jedinečná. A abychom se chápali, už jako hodně malá byla prostě jiná a všechno jí bylo jedno, vždy muselo být po jejím.
2. Ale nechová se jako člověk bez peněz… Dost možná asi velkou část výdajů zatáhl ten její chlap.
3. Neřekla bych.
4. To samé jako jedna. Neplatilo na nic nikdy nic. Stejně si všechno pokaždé udělala po svém.
@_.Emilyyy píše:
@me57h
A letité na dovolenou i s dcerami?
Ne, nechtějí.
@Hegy by musela jet do nějaké arabské země, kde by dcery narvala do burky ![]()
Ne tohle už nestojí ani za reakce, tohle musí být troll, takhle blbá rodina nemůže existovat ![]()
vím… nechápu, proč už se dcera na celou tu jejich rodinu nevykašle a neprchne.