Je mi smutno, syn mi odrůstá a já jsem sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76044
18.2.18 11:30

@zanetka2 A kolik Ti je? Předpokládám kolem třicítky..
Ještě potkáš plno fajn chlapů, jenom mít otevřené oči - a asi ani tu seznamku bych na Tvém místě nezavrhovala. :kytka:
Jen tak si tam jít hrát, nebrat to smrtelně vážně a dát třeba šanci někomu, s kým by ses jinak nepotkala.
Líp, než sedět doma sama a být smutná. :hug:
Moc držím palce, ať je Vás kolem toho stolu doma tolik, kolik si přeješ. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.2.18 11:37
@Aspera píše:
@pe-terka tak 4 letou zapojte. My s ní hrajeme už skoro rok. Člobrdo jak dětské tak normální, dostihy, opice, Ledové království, Auta, pexesa, brain box. Teď jedeme i carcassone, tam jí ještě pomáháme a dětské osadníky.

snažíme se, ale ona nemá moc výdrž a trpělivost. Jsou se sestrou zkrátka vývojově jinde a ve hrách i v knížkách se ted moc nepotávají. A všetečné mimčo to komplikuje ještě víc. Ale to zkrátka konstatuju, je to přirozené. Bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
18.2.18 11:43

@Anna766 to je to dětské člobrdo. To taky hrajeme a je to jedna z mála her, co zvládnout hrát děti úplně sami bez našich zásahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
18.2.18 11:46

@pe-terka zkoušej trénovat. Teď jsme hráli před hodinu carcasone a i malá v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.2.18 13:15
@Aspera píše:
@pe-terka zkoušej trénovat. Teď jsme hráli před hodinu carcasone a i malá v pohodě.

neboj, trénuju. Ale jistě víš, že je každé dítě jiné, s jinými reakcemi a potřebami. Navíc já máma oproti tobě ještě další. Takže tu realitu posoudím nejlíp :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
18.2.18 14:28
@Aspera píše:
@Anna766 to je to dětské člobrdo. To taky hrajeme a je to jedna z mála her, co zvládnout hrát děti úplně sami bez našich zásahů.

U nás tedy jakžtakž zvládá pexeso..ale člověče nechápe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149331
18.2.18 14:51
@Venetia píše:
U nás tedy jakžtakž zvládá pexeso..ale člověče nechápe

Kolik mu je? Naše nejmenší s námi hraje člověče asi od dvou let. A od nějakých čtyř si počítá sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
18.2.18 14:57
@Anna766 píše:
Kolik mu je? Naše nejmenší s námi hraje člověče asi od dvou let. A od nějakých čtyř si počítá sama.

šest..ale má nějakou tu vývojou poruchu, takže mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149331
18.2.18 15:01
@Venetia píše: šest..ale má nějakou tu vývojou poruchu, takže mimino

Aha takhle.To jsem netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
18.2.18 15:02
@Anna766 píše:
Aha takhle.To jsem netušila.

ale jo, už jsme si o tom psaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149331
18.2.18 15:09
@Venetia píše:
ale jo, už jsme si o tom psaly

Nevěděla jsem že je to až takhle zlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
18.2.18 18:07

Taki možná asi i záleží jak je dítě tulivé a takové, že jde k rodičům..
Třeba náš 9 letý bych řekla až moc, když sronám, kluka od švagrové. Jinak mají vynikající vztahy, ale je to typický takový ten kluk- fotalista, tak musí být tvrďák :) :mrgreen: Říkala mi, nedávno, že už nemá děti. Že přijde z práce, jeden v pokojíčku, druhá taky..
Holka sice má 12 let, ale toto je od 11, samozřejmě, švagrová je už trapná :mrgreen: a kluk, ten vidí jenom fotbal, a takový styl, takže když vejde do pokoje, tak odpoví že se má dobře a hotovo.. Jinak synovec má 10 let
Pořidla si psa, že aspoń ten ji vítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
18.2.18 19:16

@pe-terka to je jedině dobře. Já to totiž často vidím v okolí, že se diví, že naše děti umí hromadu věcí a jejich to dle nich nezvládají. Tak jsme u nás vytáhli hru a dítě to zvládlo úplně v pohodě, jen rodiče jsou doma líní s nima cokoliv dělat a výmluvy jsou lepší. Naposledy u 5 leté holky brain box. Její máma, to nedá a jak jí to šlo, pořídili domů a už se zlepšuje soustředění a paměť.

@Venetia tak to je o něčem jiném, to je jasné. S dětmi s různými poruchami se setkávám ve škole a tam je vidět, jak něco jim jde a něco prostě nejde, i když je to dle nás jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
18.2.18 19:38
@Anna766 píše:
Předškolák? 8o při názvu diskuze jsem myslela že syn jde na vysokou. :nevim:

Syn je pomalu předškolák…Takže je vlastně ještě batole. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
18.2.18 19:42
@zanetka2 píše:
Dekuji za povzbuzeni. Vim, ze jsou lidi co na tom jsou v zivote hur. Jsem stastna za syna, mam skvelou rodinu. Uzivam si, ze je syn samostatny, sportujeme spolu, je to partak, ale matersky se citim jeste nenaplnena, prala bych synovi sourozence. Po 2,5 letech jsem mela rocni vztah, nevyslo to, necitila jsem to na dalsi budoucnost. Rekla jsem si, ze tomu necham volny prubeh a uvidim co zivot prinese. Tim myslim zadna seznamka jak mi radi kamaradka. Jsem vetsi cita, prozivam se synem dojate kazdou udalost :)

Není ostuda upadnout ale zůstat ležet. Chci říct že čekat není špatná věc ale aby jsi „nepročekala“ čas který ti už nikdo nevrátí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí