Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím slečny, dámy
Měla jsem cca 4 dny po menstruaci nechráněný pohlavní styk, partner včas zasáhl a neejakuloval do mě. Už je tomu týden a já se necítím dobře od žaludku, a tak se vás chci zeptat, vsugerovala jem si to nebo je tu možnost těhotenství? A za jak dlouho by mi to ukázal těhotenský test? Do další menstruace mám daleko a to napětí nevydržím.
Spíš bych řekla, že je to vsugerované… a test má smysl nejdříve v termínu další MS.
I když tomu sama nemohu věřit tak já měla nevolnosti tak 5 den po oplodnění.děn oplodnění 100% vim a před tím jsem se pul roku o dítě snažikla takže vsugerované to fakt nebylo,atkže možné to opravdu je,ale stejná možnost je že né takže pokud nemáš věšteckou kouly musíš čekat do termínu MS
.držim palce at to vyjde jak si přejete
Nj holky,ale pokud se jí udělal třeba na břicho tak těžko bude těhule..To leda že by jí to steklo ke kačeně,ale i tak si nejsem jistá ![]()
Mony, cyklus se počítá od prvního dne menstruace. Který den od prvního dne menstruace to bylo? Jináč podle mě těhotná nejsi ![]()
maminka189 píše:
Nj holky,ale pokud se jí udělal třeba na břicho tak těžko bude těhule..To leda že by jí to steklo ke kačeně,ale i tak si nejsem jistá
To by byly spermie dost velcí rekordmani co? ![]()
Už před samotnou ejakulací z penisu ukapkává tekutina, která může obsahovat spermie. Proto i přerušovaný styk může vést k těhotenství
Pokud je ti už teď blbě, tak si zajdi do laborky na test hcg, stojí cca 200,–, výsledky většinou do druhého dne. ale spíš si myslím, že je to vsugerované, člověk je schopen na sobě vypozorovat jakýkoli příznak, pokud se pozoruje dostatečně intenzivně ![]()
jsem paranoidni nebo se tady takovych "stupidnich dotazu behem dne obevuje nejak moc??
Osobně bych tipla, že nee. Proč? Tak jednak je to na ovulaci docela brzy. Jednak pátý den po otěhotnění už se cítit blbě? Může být, já to ale teda „cítila“ cca okolo 10. dne po „o“. A jednak ikdyž „kapička lásky“ spermie obsahuje, obecně kvantita (a bohužel i kvalita) u chlapů klesá a že by zrovna se to tady povedlo???
Jestli chceš, test si klidně udělej, i zajdi k lékaři, ale nemá to smysl. Teda ten doktor jo, pokud bys třeba navíc ještě začala nedejbože zvracet nebo tak, aby zjistil, co ti je. Protože těhotenství bude detekovat opravdu až tak okolo menstruace nebo dokonce ještě déle (cca měsíc po styku). I ten test to „chytí“ až kolem menstruace. Fakt to dřív nejde. Zatím ne. Zatím to medicína neumí.
Já mám 3-5 dní před menstruací vždycky příznaky jako těhotná - citlivě vbnímám pachy, žaludek jako na vodě, hustý výtok a těhotná jsem nikdy nebyla. Může to být tímto..a nemám to od první životní menstruace ale asi poslední rok, asi jak stárnu
Taky jsem vždycky plašila…ta šance že sji v tom je tak malinká, že bych byl vklidu.
Zdravím všechny,
poslední HA jsem dobrala 2.7.(kterou jsem také definitivně vysadila), po několika dnech došlo k nechráněnému styku, a poté jsem dostala 8.7. MS. Další MS jsem měla dostat před 12 dny, mám bolesti břicha jako bych to měla každou chvíli dostat, ale zatím nic…Díky za jakýkoli názor a radu ![]()
první test má podle mnoha názorů smysl kolem 14 dne po vynechání menstruace, což u Tebe dle všeho už je, takže já bych si v klidu udělala tak v pátek v sobotu testík…tam je ta šance na mimi podle mě o dost větší
držím palce, ať to dopadne jak si přeješ…
Ahok holky, chci se zeptat. Je to posledni mesic co chceme prestat pouzivat Pharmatex a pak se snazit o mimi. A ted k dotazu…vcera sme meli sex a pouzili sme ho malo..uz zbytecek a dneska sem delala ovu test ( delam si je uz 4 mesice aby sme vedeli kdy ji mam)..a jelikoz jsme byli tyden pryc a dojeli az vcera vecer, tak to vypada ze byla ovulace vcera..stalo se nektere z vas ze otehotnela pres Pharmatex s vasi chybou pouziti? Me by to nevadilo spis by to byla sranda ![]()
Dobrý den, prosím mám dotaz. když jsem v 15 dostala své 1 měsíčky, tak jsem asi 2měsíce na to začla užívat antikoncepci. Po 4 letech jsem vysadila. Jsem již 2 a půl měsíce bez prášků. Můj dotaz zní
1: zda vůbec mohu mívat ovulaci
2: test byl negativní.. ale zvětšili se mi prsa, mám vlčí hlad na sladké po jídle mi bývá zle, a mences jsem mela předčasně asi jen 3 dny.
Děkuji za odpověď
Btw vím, že přítel má pomalejší spermie než je obvyklé.