Je možné, že se dvojčátka odhalí později?

12
4.3.25 10:54

Je možné, že se dvojčátka odhalí později?

Dobrý den, včera jsem byla na 1. Utz a měla bych být 8+1 TT no doktorka mě pozastavila a viděla dost zvětšenou dělohu a plod odpovídající 6 týdnu se srdeční akcí. Objednaná jsem za dva týdny na kontrolu lékařka to moc nerozvadela jen řekla, že těhotná jsem. Co mi nejde do hlavy pokud jsem v 6t a testy mi už 4 týdny ukazují extrémně silnou čárku clear Blue ukázal hned 3+ týdny. Břicho mě bolelo extrémně už 2-3 týden po poslední Ms cítila jsem jakoby tlaky na obou vaječnících teď se to občas stane taky jsem nafouklá nevolnosti nepočítám a motání a citlivost na pachy taky děsná, mám doma 2 děti ale toto tehu je nějaké jiné, což vím že může být i u jednoho. Byla jsem dost přesvědčena že děti budou dvě na utz :zed:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10925
4.3.25 10:55

Spíš ne. Můzes nit vyssi hladinu HCG jen, to je normalni i s jednim ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18735
4.3.25 11:10

@Luca639 no spis pokud jsi mela tak brzy priznaky a jsi zacatek 9tt pricemz doktorka videla velikost 6tt, tak ji mohlo prekvapit, ze je o dva tydny mensi. To nevesti nic dobreho a aby te neplasila, tak jen rekla, ze tehotna jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
4.3.25 11:15

Tak je tam jedno dítě, a kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
4.3.25 11:15
@hospodki píše: Více

Bohuzel me to taky napadlo. I s tim, ze je dalsi kontrola uz za 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18735
4.3.25 11:17
@karkarka píše: Více

no problem je v tom, ze ma 4 tydny silnou carku na testu + 4 tydny po ms nez si vubec delas test a embryo odpovida 6tt misto 8tt. Ja bych se teda na dvojcata neupinala. evidentne je tehotna a neroste to jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.25 11:22

@karkarka Nikdo neříkal nic o problému jen mě dost překvapilo že mě dost prohmatavala i břicho a dělohu taky dost důrazně prohlížela. Srdeční akce vidět byla dost zřetelně. Na utz byla obrovská bublina a v ní úplně maličké miminko to jí dost překvapilo, ale ovulka mohla být později což by všechno vysvětlovalo. Můj dotaz nemusí být středem rypani, spíš bych ocenila někoho kdo mi třeba řekne že v 6 t bylo vidět jedno a později dvě a nebo že jste taky měly menší miminko a narodilo se zdravé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
4.3.25 11:25

Já měla první kontrolu podle ms 7+2tt, na kontrole bylo embryo mladší 6+2tt a bylo tam vidět jedno, i potvrzena srdeční akce. Za 4 týdny jsem šla na další kontrolu, velikost byla 10+5tt a byly tam dvě miminka ;)

Příspěvek upraven 04.03.25 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 11:25
@Luca639 píše: Více

Dvakrát srdíčko, ale velikost neodpovídala ovulaci o 2 týdny. Špatně to dopadlo.
1× vyšší HCG, myslela jsem, že budou 2, ale bylo jedno.

• Citovat
  • Upravit
7539
4.3.25 11:29
@karkarka píše: Více

ty na to jak máš pěknou milou profilovku… tak máš vždy tak útočné komentáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.25 12:01

@AnneM Měla jste nějaké příznaky? Nebo třeba tušení? Zvětšená děloha taky byla na prvním utz? Omlouvám se za blbí otázky, ale přemýšlím nad tím vším od včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.25 12:04

Děsí mě už jen představa, že to jedno se neviviji správně. Obě moje těhotenství na jedničku syn byl dokonce macek narodil se v 37 týdnu s 3700g a celé tehu odhad že se narodí maximálně se 3 kily v termínu 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
4.3.25 12:33

Vůbec žádné příznaky. Nevolnosti jsem neměla vůbec, 2 týdny větší potřeba spánku, citlivější bradavky, vše ustálo 8-9.týden.
Zvětšená děloha jako kdyby tam bylo jedno, doktor na prvním nic neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
4.3.25 12:34

Tak tahle představa děsí vždycky, i “jen” u jednoho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.25 12:38

@AnneM Nezbývá než počkat ty dva týdny, ty prsa a spánek sedí přesně stačí pozamenat a cítím se jak po maratónu.🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí