Je pryč...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.8.18 23:47

To je právě pro mě velmi důležité. On má synka velmi rád a chová se k němu krásně. Říkám si, že je to dost o mě. Já mám problém s tím, že pije, že mu nemohu věřit. K synovi se chová hezky, pokud bych to zvládala já dobře, třeba by to vedlo k lepšímu…

• Citovat
  • Upravit
719
14.8.18 23:50
@Anonymní píše:
To je právě pro mě velmi důležité. On má synka velmi rád a chová se k němu krásně. Říkám si, že je to dost o mě. Já mám problém s tím, že pije, že mu nemohu věřit. K synovi se chová hezky, pokud bych to zvládala já dobře, třeba by to vedlo k lepšímu…

Myslíš, že bys zvládla žít s věčně ožralým chlapem kvůli synovi? Syn ti teda nepoděkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.8.18 23:51
@BellinkaX píše:
Ty pijes taky, ze?

Ne, to fakt ne :D ani nemám psychické problémy a ani nefetuji. Jen pomáhám lidem kteří kvůli tomu přišli o vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
14.8.18 23:57
@Anonymní píše:

Jo chová se k němu krásně, pokud není zrovna někde ve škarpě. Pár dní není vůbec doma a pak se zase chová krásně - ale nechová se zodpovědně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.18 23:58
@171Jirka píše:
Myslíš, že bys zvládla žít s věčně ožralým chlapem kvůli synovi? Syn ti teda nepoděkuje.

A bude lepší, když vyroste bez táty?…Tím chci říct, že tátu má, to že je jaksi „nefungující“ stále rozmýšlím, jestli s tím můžeme něco dělat. Co když já nebudu schopná najít další vztah..Vyroste jen s mámou a to se bojím, že může být pro kluka těžké..

• Citovat
  • Upravit
571
15.8.18 00:00
@karolinka90 píše:
@Korculalala představ si že o alkoholismu něco opravdu vím…
Je to narozdíl od sebevražedných sklonů a depresí závislost. Nikdy se jí nezbavíš, můžeš jedině abstinovat. A to mu moc nejde… jde to málo komu, musíš být opravdu velmi silná osobnost.
Takže ano, došel by přesně to toho stavu. Ubližoval by sobě i okolí. Zakladatelka mu už dala dvě šance, má jich mít snad nekonečno? Nestačí že byla sama doma s dítětem a on na léčení? Myslím že podpory už dostal dost. A jestli jsi lepší člověk? Neznáš mě a moje aktivity, tak si toto odpust. To jestli by někdo žil nebo nežil s alkoholikem není opravdu měřítko.Příspěvek upraven 14.08.18 v 23:40

Karolínko tak se mrkni na nejký ten internet, a tam si najdeš, že alkoholismus je opravdu nemoc. Alkoholik má stejnou potřebu alkoholu jako například jídla. Odehrává se v hlavě a neni to jen tak nějaký rozmar. Třeba na webu alkohol.cz se to dočteš hned v prvním odstavci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.8.18 00:03
@Anonymní píše:
A bude lepší, když vyroste bez táty?…Tím chci říct, že tátu má, to že je jaksi „nefungující“ stále rozmýšlím, jestli s tím můžeme něco dělat. Co když já nebudu schopná najít další vztah..Vyroste jen s mámou a to se bojím, že může být pro kluka těžké..

Ale vždyť to tak nemusí být. On se může hecnout, dát další léčení a vydržet abstinovat. Ale to mu moc nepůjde, když bude vědět, že se vlastně nic moc neděje, když pije. A jo, bude lepší, když syn nebude otce běžně vídat pomláceného, pokáleného, blábolícího. Vídat se přece můžou běžně, ale za střízliva. Možná pak v klukovi zůstane i nějaký respekt k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.8.18 00:05
@Anonymní píše:

Jsem synem alkoholika. Jo, taky se občas choval krásně. Prý, tvrdila máma. Moje vzpomínky jsou o hov*ech, moči a zvratkách všude. A nakonec mě málem zabil, když po mě mrskl lahev se slovy, „za to můžeš ty.“ A proč? Máma mu nechtěla dát poslední peníze, které měla na jídlo. On by je prochlastal. Takže jo, já bych raději vyrůstal bez takového „otce“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
15.8.18 00:05
@adgamka píše:
@Korculalala No upřimně, mít 13 měsíční dítě, tak bych opustila jak psychicky narušeného člověka tak alkoholika. Určitě bych nečekala až se něco semele a ublíží dítěti. Vy byste se mu snažila kvůli dítěti pomoc já bych se snažila před ním dítě bránit. Každý to máme hold jinak srovnaný.

Takže by jsi opustila člověka se záchvaty úzkosti? Panickými ataky nebo třeba depresí?
Víš že je to stejný jako třeba kdyby měl třeba rakovinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.8.18 00:06

@Korculalala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já psala něco o rozmaru??? Prober se… psala jsem, že je to závislost… Ty tomu říkáš nemoc, ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.8.18 00:08
@Korculalala píše:
Takže by jsi opustila člověka se záchvaty úzkosti? Panickými ataky nebo třeba depresí?

Hm, moje matka opustila otce, když se mě pokusil zabít. To ti taky nepřijde v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
15.8.18 00:11
@karolinka90 píše:
@Korculalala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já psala něco o rozmaru??? Prober se… psala jsem, že je to závislost… Ty tomu říkáš nemoc, ok.

Nenapsala jsem, že bys ty psala o rozmaru, jen se snažím vysvětlit ;) neříkám tomu nemoc jen já, ale i světová zdravotnická organizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.18 00:13

@Korculalala ty jsi jako ty ženy, co žijí s tyranem, co je mlátí a ony s ním jsou dál a přijde jim to normální. Jinak bys, pokud máš matku alkoholičku, nemohla psát, co píšeš.
Já jsem dcera alkoholika a nikdy jsem svojí matce neodpustila, že nás tom nechala žít a neodešli jsme od něj.

• Citovat
  • Upravit
33916
15.8.18 00:16
@171Jirka píše:
Jsem synem alkoholika. Jo, taky se občas choval krásně. Prý, tvrdila máma. Moje vzpomínky jsou o hov*ech, moči a zvratkách všude. A nakonec mě málem zabil, když po mě mrskl lahev se slovy, „za to můžeš ty.“ A proč? Máma mu nechtěla dát poslední peníze, které měla na jídlo. On by je prochlastal. Takže jo, já bych raději vyrůstal bez takového „otce“.

To je smutný čtení..pochopím dalo by se říct hodně věcí,ale s ublizovanim dítěti to prostě nepochopím nikdy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
15.8.18 00:18
@Korculalala píše:

Pokud by se neléčil, tak ano :nevim: jako promiň, ale věčně se pomáhat nedá pokud o to někdo vlastně nestojí a proč si kvuli tomu ničit vlastní život?
Nebo mám alkoholika politivat, že vlastně za to nemůže když přijde domů ožralý, hlavně když mě nebije..

Příspěvek upraven 15.08.18 v 00:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria