Je pryč...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
15.8.18 14:44
@Anonymní píše: :roll: :mrgreen: Ale ne kvůli jeho chlastání. A hlavně se on rozešel se mnou, protože jsem mu zahýbala…

A proč jsi mu tedy zahýbala, když být s alkoholikem je tak skvělý ??? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.18 14:56
@Keyllah píše:
a jakou to má vypovídající hodnotu? alkoholik se rozešel s…jak to slušně napsat, s někým kdo ho opakovaně podváděl a lhal. To není zdravý vztah a na základě toho bych opravdu nějak nezobecňovala a netroufala si tvrdit zakladatelce, ať s alkoholik zůstane ;) nebo ty myslíš, že by jsi s ním sama zůstala? nebo by s ním zůstal někdo, kdo by sám neměl máslo na hlavě a chtěl pro rodinu partnera co nechlastá a nepodvádí? asi ne, že? ;)

Ano, kdyby mne nenechal, byla bych s ním i nadále. Ale je to už delší dobu, navíc jsme si vše vyříkali a jsme normálně kamarádi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.18 14:59
@káťa píše:
A proč jsi mu tedy zahýbala, když být s alkoholikem je tak skvělý ??? :lol:
:roll: já jsem psala něco o tom, co je, nebo není skvělý? A jestli je to tak moc důležité, tak proto, že mám nadměrnou potřebu sexu, což je problém, s nímž se potýkám celý dospělý život.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.18 15:00
@divine woman píše:
Doporučuji shlédnout film nebo přečíst knihu Úsměvy smutných mužů. Tam je toho řečeno dost.

Tak ten mi přišel příšerně trapný, ale jen osobní názor.

• Citovat
  • Upravit
41186
15.8.18 15:01
@Anonymní píše:
Ano, kdyby mne nenechal, byla bych s ním i nadále. Ale je to už delší dobu, navíc jsme si vše vyříkali a jsme normálně kamarádi.

tak sama jsi měla máslo na hlavě, tak chápu, že by jsi u něj alkoholismus tolerovala. Ale radit to zakladatelce? Z pozice někoho, kdo partnera opakovaně podváděl a lhal mu? věz, že jsou i vztahy, bez alkoholu a podvádění a troufnu si tvrdit, že něco takového zakladatelka pro své dítě chce. To, že ty by jsi se spokojila s alkoholikem, kterého by jsi podváděla, je samo o sobě dost otřes, ale každá jsme evidentně jinak náročná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
15.8.18 15:07
@Korculalala píše:
To jako každý kdo by dal šanci a snažil se pomoci alkoholikovi, je taky alkoholik? Bože ty jsi jednoduchá..

Ne, myslela jsem na sexu. Fakt zvláštní, že tě pošle do zadele i alkoholik. Z toho bych měla asi pěknou depku. Jinak závislosti bývají velmi často sdílené a jak tady ty chudáky alkáčky bráníš… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.18 15:10
@Keyllah píše:
tak sama jsi měla máslo na hlavě, tak chápu, že by jsi u něj alkoholismus tolerovala. Ale radit to zakladatelce? Z pozice někoho, kdo partnera opakovaně podváděl a lhal mu? věz, že jsou i vztahy, bez alkoholu a podvádění a troufnu si tvrdit, že něco takového zakladatelka pro své dítě chce. To, že ty by jsi se spokojila s alkoholikem, kterého by jsi podváděla, je samo o sobě dost otřes, ale každá jsme evidentně jinak náročná…

Nevěra přišla až po několika letech, takže se nejednalo o situaci kdy bych musela držet hubu a krok, protože jsem sama něco provedla. Navíc jsem mu nikdy nelhala, vždy o tom věděl. Zakladatelka ať si dělá co chce, já jsem jen souhlasila s názorem, že jej měla vzít domů a ještě to zkusit, ale pokud už nemá sil, chápu. Mají dítě, to je samozřejmě komplikovanější.

• Citovat
  • Upravit
33315
15.8.18 15:13
@Denisa76 píše:
Jenom se zeptala,protože možný to je a neznamená to,že hned musí být někdo jednoduchý. @Tinuvien znám a je to ten poslední člověk co by si takový soudy zasloužil.

Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.8.18 15:45
@Denisa76 píše: Řekla bych,že v tom lidi hledají i útočiště toho co nechtějí vidět..něco je třeba trápí a nedokáží se tomu postavit čelem a radši to utlumují než aby to řešili..je to pro ně snadnější. Matka byla alkoholik celý život a ublizovala jak mohla..no už tu není nakonec jí to sežralo. Líto mi to není neskutečně se mě ulevilo.

Naprosto chápu. Já hlavně trnu, až otec bude nemohoucí a bude po mě chtít, abych se o něj postaral. Kdyby byl milující, tak udělám, co budu moct. Ale takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.8.18 16:01

Jo a ještě jedna věc. Pozor na dluhy! Takový člověk přijde o práci raz dva a kde si myslíte, že ty peníze bere? Takže ohlídat si, aby na vás ty dluhy nešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
15.8.18 16:09
@Korculalala píše:
Měla jsi ho vzít domů… můj názor je takový že je nemocný a snažil se léčit. Z alkoholizmu se ale nevyléčí jen tak přes noc a možná nikdy. Každopádně potřebuje oporu. Zavolej mu, zeptej se kde a ským je. Pokud chlastá(tentokrát asi na žal) řekni mu ať okamžitě přijede domů, nech ho vyspat a zítra vše proberte… máte miminko a on se snaží. Doma nepil ne? Popral se někde nalitý? Ok, to neni v pořádku ale taky to neni katastrofa. Chápu že tě mrzí že léčba přišla vniveč ale doma nepil, nepopral se doma… asi bys mu měla pomoct.

zlil se do tří měsíců od DRUHÉ léčby… :nevim: :zed:
Ani zodpovědnost za roční dítě mu v tom nezabránila, aby se někde neporval nebo nevyválel zchlastanej.
Co u normálního člověka je jen historka, který se jednou společně zasmějem, je u závisláka prostě průšvih jak Brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
15.8.18 21:05
@Tinuvien píše:
Ne, myslela jsem na sexu. Fakt zvláštní, že tě pošle do zadele i alkoholik. Z toho bych měla asi pěknou depku. Jinak závislosti bývají velmi často sdílené a jak tady ty chudáky alkáčky bráníš… :nevim: :)

Prosím? Mě žádný alkoholik do zadele neposlal… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
15.8.18 21:09
@Korculalala píše:
Prosím? Mě žádný alkoholik do zadele neposlal… 8o

Asi jste mi splynula dohromady s jinou obhajovatelkou alkoholiků. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
15.8.18 21:36
@Tinuvien píše:
Asi jste mi splynula dohromady s jinou obhajovatelkou alkoholiků. :roll:

To je docela silné pojmenování. Jde mi jen o to, že někomu pomoci je, a někomu neni. To, že každý alkáč je agresivní psychopat není pravda a jaký je právě tento pán, to my tady nerozlouskneme. Tak se měj hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.8.18 00:30

Ano, každý alkoholik není stejný. Asi záleží na povaze a jaký je (by byl) normálně. Se svým otcem alkoholikem jsem žil do svých šesti let, ale bohužel vzpomínky jsou to na celý život.
Den s ním většinou vypadal takto: Snídaně, kdy otec nadával, že musí do práce. Že si nemůže dát ani skleničku před. Z práce rovnou k televizi schlastem v ruce. Večer už byl totálně na šrot. Zpíval a nadával. O tom, že existuje něco jako záchod nevěděl, takže nachal na podlahu, vysrl se do křesla, poblil snad všechno. A ráno vesele znova do práce. Když na to neměl, tak kradl peníze mámě. Flašky schované na několika místech.
Teď už dlouuuho práci nemá, žije se svým bratrem, který je na tom stejně. A má dluhy všude kam se podívá. Jó, vzor pro společnost jak vyšitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí