Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
USNESENÍ:řízení se zastavuje.po pravni moci tohoto usneseni bude vec postoupena ČTÚ. žádný z účastníků nemá pravo na nahradu nakladů rizeni
po pravni moci tohoto usneseni bude zalobci z uctu soudu vracen soudni poplatek ve vysi 300kc
a pak jsou tam 3 stranky oduvodnení:-)
Tak je to jasné. Nic neplatit na náklady. Co nejdřív ovšem uhraď tu dlužnou částku.
KriJona píše:Oskárek píše:taky mi to z toho tak vychazi,ale nejsem si jista..nikde to konkretne nepisou..kez by to tak bylo..budu si to muset stejne nekde overit..
Soud zastavil rizeni - tzn. ze vydal usneseni o zastaveni rizeni - z nejakeho duvodu ve veci nerozhodne.
Z toho co popisujes mi vyplyva, ze tech 7500 platit nemas a vec je postoupena telekomunikacnimu uradu, ktery v dane veci bude rozhodovat.
Pokud by soud rozhodl o zaplaceni te castky, musel by to kazdopadne vydat rozhodnutim…
Ale za zavolani a zeptani nic nedas;-)
Příspěvek upraven 19.05.11 v 14:00
veria píše:mag píše:Může.
Já si vůbec nejsem jistá, jestli usnesením může soud rozhodnout o nákladech??
Už jsem si přepla ![]()
děkuju všem..jsem si oddychla..ještě dneska zaplatím dlužnou částku..díky!!!!!!jsem v těchto věcech uplně mimo..
řízení u soudu se zastavilo, bylo postoupeno telekom. úřadu, nic neplatíš ![]()
Otázkou také je zda by v případě toho kdybys měla něco platit což v tomto případě není nemohla vznést námitku proti promlčení. Ovšem nevím jak dlouho se toto řeši? Zda jsi uznala dluh atd , atd.
souhlas s holkama, to, co navrhuje právník v žalobě tě vůbec nemusí zajímat, rozhodující je jen rozhodnutí(usnesení) soudu. Jestli ten rozhodl, že se nikomu nepřiznají náklady řízení, znamená to, že ani ty ani protistrana nemáte na vzniklé náklady nárok, takže nic neplať. Zaplať tu dlužnou částku, ať máš klid. Nevím, jak to chodí na ČTÚ, ale kdyby to řešil on, tak by ti s tím nějaké další náklady vzniknout mohly.
Peníze lze vymáhat zpětně pouze za tři roky. Tak bych se pokusila tímto způsobem s telekomunikačním úřadem domluvit.
![]()