Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Romčís v pondělí joo…budu držet palce. Si představ, že jsem si zapoměla říct o fotečku no málem mě ranila mrtvice když jsem seděla v buse…Vůbec mi to nedocvalko ![]()
@misinka2Z tak to je skoda ja se na to tesim prave proto ze mi doktorka slibila fotku ![]()
@Romčís to ti věřím…já jsem prostě jelito…mě šlo a měla jsem v hlavě hlavně to, at je všechno už konečně v pořádku..ach jo. Někdy ve 13tt mi bodou dělat pečlivej scren..ale ten si platím, tak si to rovnou nechám natočit když bude možnost a bude vše ok. Na další kontolu jdu až 6.8 za takovou dobu ![]()
@misinka2Z ja v to pondeli mam domlouvat taky ten screening
na nej se tesim kamaradka mi psala ze je to fakt pekne ze to stoji za to si to zaplatit
no uz aby to vsechno bylo ![]()
@Romčís jasný těším se též a hlavně když bude něco špatně tak se o tom ví daleko dříve než potom…ale já myslím, že ssnad nám to dopadne skvěle…musíme věřit
. Já nikoho kdo na tom byl neznám, tak to asi budu valit
..Jo a ještě jsem objednaná na štítnou žlázu jestli nemám málo jodu
. To jsem u prvního těhu vůbec neměla. První ultrazvuk ve 3 měsíci pak 5 a v 8 konečnej…ted je všechno o hodně lepší ![]()
Ahooooj
my máme 8tt až příští týden, čeká náš kontrola a konečně uslyšíme srdíčko, je to naše první těhu
,sice mi je 19,ale ten pocit.. je nádhernej, snad vše dobře dopadne
@misinka2Z taky si myslim ze ted je to vsechno lip hlidany a to je dobre jen at se rodi zdrave deti ![]()
@Hanny1994 jasně že ti všechno dobře dopadne…musíme doufat
. jaký si přesně týden 7+..
No bylo nečekané.. a přes antikoncepci, ale už jsme se z toho všichni vzpamatovali, a vymýšlíme jméno ![]()
@Hanny1994 aha tak to je super ze mas takovou podporu
drzim ti palce at je vse jak ma byt ![]()
@misinka2Z No neplanovane, ze jsme nechteli druhe tak brzy. Male je teprve 15M. Ale co uz, meli jsme si dat vetsiho bacha
. A na kontrolu jdu az pristi tyden, protoze jsem ted mimo Phu a co si pamatuju z minula tak pred 8tt stejne nebylo nic moc videt a prukazku mi dala u prvni az v 9tt. Tak abych tam nechodila nekolikrat do mesice. Navic moje doktorka si dovolenkuje cely cervenec, takze musim nekam na zaskok a z toho vubec nejsem odvarena ![]()
@Zuzva aha no tak to je jasný..Říkáš teprve 15měsíční, nedivím se že druhé v plánu nebylo
. A těšíš se?
@misinka2Z Kdyz jsem to zjistila tak jsem to i obrecela. Prijde mi, ze si prvni nestihnu uzit - budu ted porad unavena a pak zase budu mit pandero…
Dokud prdolu neuvidim na utz tak mi to asi uplne nedojde. Ale mam kamosku a ta bude mit druhe v zari a s jeste mensim rozdilem a dokonce planovane, takze to okoukam jak na to ![]()