Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@misinka2Z ja uz mam krem koupeny davno a namazala jsem se jen parkrat jsem zhnila se mazat furt
ale uz vcera jsem si rikala ze od pondelka poctive zacnu at taky nepopraskam ![]()
@Romčís no to začni nebo si to potom budeš vyčítat
. Já se k tomu budu muset též nutit co ti budu povídat
. Já jsem zrovna dnes tak líná, že ani nevařím..ale udělám si aspon špagety at chudák malinkej netrpí hlady
.
@misinka2Z ja mela jenom na snidani dva rohliky a zatim hlad nemam takze si dam kafe a snad mi nebude po nem spatne ![]()
@misinka2Z kourila jsem dlouho i docela nekdy dost
ale od toho dne co jsem nasla // na testu jsem s tim sekla a ani mi to nechybi ![]()
@Romčís
tak to tě obdivuju že si to dokázala
! Já jsem před otěhotněním pila často kávu a ted si dám jen jednu a to ráno. Těšíš se až ucítíš pohyby ![]()
@misinka2Z jasne ze se tesim ani si nedokazu predstavit jake to je o to vic se nemuzu dockat ![]()
@Romčís ze začátku jsem si všimla, že pokaždé když jsem v klidu, tak mi něco tuká kousíček pod pupíkem..no a ono to byli moje první pohyby
byla to nádhera! Postupem těhu to potom byly vyloženě akrobace a pamatuju si, jak se mi celý přetočil…to jsem myslela, že mi vyvalí bok…ale nebolelo mě to…nádherný opravdu ![]()
@Romčís je
no počkej taky se dočkáš. Jen to vůbec neutíká..kdy máš termín porodu? Počítám 25? ![]()
@misinka2Z jj podle pm 25.2. podle utz jeste nevim..ty mas kdy? ![]()
@Romčís no přeci 26
si z Pha? Podle utz ještě nevím. Prej se musíme nahlásit do 14tt tam kde budeme chtít rodit.
@misinka2Z nene ja jsem z Ovy
tak budem soutezit kdo porodi driv ![]()
@Romčís z Ovy? Co to je
to je nějaká středisková? Jj, budeme soutěžit…jinak já u prvního přenášela
4 dny
@misinka2Z to je prosim z Ostravy
tak ted si das tyden aby ti to nebylo lito ![]()