Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@K92 píše:
@Venetia proč kupujete pozemek i pro děti, tedy větší, než teď potřebujete?pen_mouth:
No aby ho pak dali dětem, ty si tam postaví dům a oni jim budou radit co a jak! Protože přece,,dali jsme vám pozemek, tak nám budete vděční"! Klasická pomsta.
Myslím si že by bylo dobré neřešit náš dum na naše pozemky spíš nechápu že plno lidí má postavených v patře nad rodiči byty a my to máme stejné nemáme kuchyni a jsme socky? Nechápu komentáře některých lidí ![]()
No, podobnou situaci resi hodne lidi mobilheimem, maringotkou nebo karavanem primo na stavbe.
Staci byt jen trochu skromny.
Po dostaveni se to proda a je to.
Najem jsou utopeny prachy.
@Lucie_Sx píše:
No, podobnou situaci resi hodne lidi mobilheimem, maringotkou nebo karavanem primo na stavbe.
Staci byt jen trochu skromny.
Po dostaveni se to proda a je to.
Najem jsou utopeny prachy.
Nad tim jsme taky uvazovali, znami to tak maji a jsou spokojeni😃
@Anonymní píše:
Ja nenapsala ze nestiham uklidit a uvarit, vse zvladam,jen jsou dny kdy to to treba nestiham, mama nosi obedy a rika at si je vezmu, neprosim se o to, a uklizim i nase patro a dole spolecnou kuchyni a pokoj kde ma nase mala hracky
Ok, tak to promiň, z původního textu jsem
to blbě pochopila. Hele, a to je na Tebe máti taková odjakživa nebo až od doby, kdy bydlíte spolu? Na mě to působí, jako by Tě odjakživa neměla ráda, jako bys byla překážkou k jejímu „štěstí“.
@Anonymní píše:
No to koukam,![]()
![]()
my radeji koupili pozemek a velky, dame neco i detem na ktere myslime nejvice. Rady od cloveka co bydli v podnajmu neberu nezlobte se, kazdy mame jine hodnoty ps. My si nepořizovali dítě jako nějaké zvířátko Dítě přišlo samo a nečekaně my si ho nepořizovali, ale je to nejkrasnejsi prekvapko, mejte se
Jak souvisí moje aktuální bydlení (o tom co kde mám víš kulové) s tvým vztahem s matkou?
A ano, máme obě jiné priority. Já mám na prvním místě štěstí svého dítěte a proto bych nedovolila, aby žilo v tak napjaté atmosféře jaká panuje u vás doma. Opravdu zkuste tu rodinnou poradnu.
@Serpentini píše:
Jak souvisí moje aktuální bydlení (o tom co kde mám víš kulové) s tvým vztahem s matkou?A ano, máme obě jiné priority. Já mám na prvním místě štěstí svého dítěte a proto bych nedovolila, aby žilo v tak napjaté atmosféře jaká panuje u vás doma. Opravdu zkuste tu rodinnou poradnu.
Mejte se pekne😃
@elena.78 píše:
Ok, tak to promiň, z původního textu jsem
to blbě pochopila. Hele, a to je na Tebe máti taková odjakživa nebo až od doby, kdy bydlíte spolu? Na mě to působí, jako by Tě odjakživa neměla ráda, jako bys byla překážkou k jejímu „štěstí“.
To zase ne, ma me rada, ale uz si tady lezeme na nervy, hold kazde kralovstvi muze mit jednu kralovnu😊ale nekdy to prezene a je fakt hnusna a vycte vse co ji zrovna napada, a kdyzse clovek zacne branit tak to je jeste horsi protoze odporujes a ona ma vzdy pravdu
a to me stve a to ze rekla o dceri ze bude chudak to se mi zatemnilo pred ocima, hlavne chodi jak bubak a dava nam najevo jak jsme neschopni, adruhy den je schopna rict ze ji tam vubec nevadime, je pravda ze pritel to vnima stejne, ze se ji nikdy nezavdecim, ja to znam od detsvi tak mi to neprijde no, jsou to kraviny, ale ono se to nastrada, musime odsud vypadnout, nebo prijdu a vztah s rodici