Je to normální? Spánek 8měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
17.2.15 08:42

Videla bych to jak uz tu bylo napsano. Vstavat mezi 7-8, v deset svacina a spanek, odpoledni spanek kolem treti a v osm do postele. A neuspavat uz u prsa. V noci fakt pokladat, udelat pssst. Vim je to na palici, ale jinak nez duslednosti a dodrzovanim rezimu to asi zmenit nepujde. Me se dodrzovani rezimu u obou vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
17.2.15 08:51

@xxjaja
Tak koukam ze v tom nejsem sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
17.2.15 08:52

U nás je to krize, vstáváme mezi 6h a 6:30, dopoledne mi nechce spát vůbec, odpoledne usíná kolem 14h, spí zhruba půl hodiny, když se poštěstí tak hodinu a půl, někdy třeba jen 20 minut. Pak ukládám mezi 19-20h, nakojím, dokrmím UM z lahve a pak to začíná, v postýlce řve jak tur, takže máme postýlu přisunutou bez bočnice u naší, takže mi dvě hodiny leze po hlavě, případně opět řve jako tur, pak se unaví a usíná asi tak na hodinu, pak se opět budí. Třeba včera jsem ukládala v 19:45, přišla jsem od ní v 21:30 a do 23h byla vzhůru 2×, dál už radši psát časový rozpis nebudu, vstávám tak cca 8× za noc :roll: Dceři je 9 měsíců a má to takhle se spaním od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
17.2.15 08:59

@mammy
Kdybys to nekdy vyresila tak prosim napis jak.mame to uplne stejny :zed: je teprve devet a ja si du za chvili delat treti kafe…bez kafe bych to nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.2.15 09:03

Holky, já osobně si myslím, že se s tím nedá dělat vůbec nic, protože NĚKTERÉ DĚTI jsou prostě takové, že nespí. moje je to samé, vstává v 5h. spí přes den po 30 min. po 2-3hod. dávám spát. večer kolem 18 ji uspím a celou noc jí kojím po 2-3 hod. a pořád se odkopává a strašně ji budí prdy!!!má 8 měsíců. prostě si to musíme odbýt, až do doby kdy budou velké, bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
17.2.15 09:04

@mammy
Ale jednu vyhodu to ma :P je devet a uz mam uklizeno I navareno :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.2.15 09:06

A mimochodem si myslím, že je z očkování!!!to je všeobecně známé, protože dřív spala i 6-8h.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
17.2.15 09:06

@siamka7
Vyhrali jsme jackpot :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
17.2.15 09:08

@siamka7
Me se teda budila porad od narozeni…akorat ji stacilo dat napit dudlik nebo pohoupat a usla…ale od tech trech mesicu je to teda zahul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.2.15 09:12

Tak do jednoho roku jsem respektovala potřeby malé, já naopak souhlasim s tím večerním spaním, malá spavala během ‚prostřeno‘ ;) což je ještě později, spát chodila kolem deváté. Nám se to paradoxně zhoršuje, čím je starší. Sama si postupně zredukovala denní odpočinek, teď spí jen po obědě. Večer kolem osmé uspavam hodinu i déle :( sama ležet nevydrží, zkoušela jsem několik noci pořád dokola pokládat do lehu a výsledek nula, nakonec skončila u mě v posteli, protože je pro mě snadnější ji znovu uspat u sebe, než k ni pořád vstávat a i pro mě je to pohodlnější. Mně se už u některých věci osvědčilo, nechat to na ní, např. bývala zvyklá spát na mně, snažila jsem se to ‚násilně‘ odnaucovat, k ničemu to nevedlo, nakonec se to odnaučila sama, věřím, že časem se upraví i to spaní, i když už mi to občas leze na mozek. Malá už některým věcem rozumí, takže když v noci přehnaně čumákuje, důrazně ji řeknu, ať zalehne, ze teď se spinká. Sice je vzhůru, ale je ticho. To uspavani u prsa je mor, to jsem tak taky měla, ale ted už v noci pochopí, když ji řeknu, ze večer mlicko od mamky už vypila večer a že bude zase az ráno. Já teda malé zpívám, to ji uspí celkem spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
17.2.15 09:27

@siamka7 naše očkovaná není, je to právě důvod, proč to chci ještě odložit, protože pak mi nebude spát vůbec a to už nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.2.15 09:29

@janninna31 @mammy holky máte to krutý :( Vydržte, pokud vám úprava režimu nepomůže, tak pak leda čas :roll: Ale fakt vás lituju. Jestli budu mít druhé dítě nespavce, tak ho prodám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
17.2.15 09:30

Ja si ale stejne myslim a i jsem to nekde cetla, ze aby dite dobre spalo je potreba ho naucit usinat samotne. Jedine tak je totiz schopne v noci kdyz se trosku probudi zase usnout. Pokkd je zvykle na uspavani tak to proste neumi a vyzaduje zase uspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
17.2.15 09:37

U nás to taky není očkováním. Zhoršení od pul roku, kdy proběhla šestá nemoc :( a to do ty doby uměl i sam usnout v postylce a budil se jen 2× na kojení. Ted nekojime a žádná zmena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.2.15 09:43
@Kacka2 píše:
Ja si ale stejne myslim a i jsem to nekde cetla, ze aby dite dobre spalo je potreba ho naucit usinat samotne. Jedine tak je totiz schopne v noci kdyz se trosku probudi zase usnout. Pokkd je zvykle na uspavani tak to proste neumi a vyzaduje zase uspat.

to je asi kus od kusu. Moje spí většinou od 18 do 6,30 (od narození). Jako budí se, dřív na mlíko a dudlíka). Teď na pohlazení a jednou za noc mlíko, ale stačí pohladit či předat lahev a odejít a ona si to vypije a usne. A uspávala jsem vleže v posteli a pak jsem ji přenášela do postýlky, až poslední cca 3 týdny večer usíná sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí