Je to podvod nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22796
14.2.12 16:03

A je tu někdo, kdo to fakt zkusil a naletěl? Jenom by mě zajímalo, co se děje po odeslání tý SMS, jestli se někdo ozve a dál tahá lidi za nos, nebo se nestane vůbec nic - jsem zvědavá :mrgreen: A vám to fakt někomu poslal skutečnej reálnej kamarád? Já si totiž už tejden opět lámu hlavu, kdo to jako je ten „Tom“ a jestli fakt nezazdívám nějakýho starýho známýho :lol: Nebyl to první mail, co z tý adresy přišel, ale asi první, kterej byl o práci. Celý je to nějaký podivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.2.12 16:34

Myslím,že po odeslání sms za 100,– by se nedělo vůbec nic :mrgreen: .Prostě by jsi odeslala sms,oni by šoupli peníze do kapes a pak by je už nic nezajímalo :D Možná by pak jen posílali mailem reklamy jako spam nebo by se vůbec pak už neozvali :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.2.12 16:37
krtek93 píše:
A je tu někdo, kdo to fakt zkusil a naletěl? Jenom by mě zajímalo, co se děje po odeslání tý SMS, jestli se někdo ozve a dál tahá lidi za nos, nebo se nestane vůbec nic - jsem zvědavá :mrgreen: A vám to fakt někomu poslal skutečnej reálnej kamarád? Já si totiž už tejden opět lámu hlavu, kdo to jako je ten „Tom“ a jestli fakt nezazdívám nějakýho starýho známýho :lol: Nebyl to první mail, co z tý adresy přišel, ale asi první, kterej byl o práci. Celý je to nějaký podivný.

To je spam..mě něco takového také došlo, ale hned jsem to smazala. Sestře také a to jméno neznala. Co se děje po odeslání sms? Zřejmě nic. :-) Někde jsem to četla v diskuzi, že fakt ženská poslala sms a nic. Prostě je to podvod, nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
14.2.12 17:16
krtek93 píše:

a nebylo to z téhle adresy: tomuv@e-mail.cz
je to teda hodně starý známý, no aspoň myslím, že je to teda jeho adresa. občas mi z toho meilu přijde i nějaký vtip, ale může to být i hodně podobný meil, fakt nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
14.2.12 20:32
Terezm píše:
krtek93 píše:
je to teda hodně starý známý, no aspoň myslím, že je to teda jeho adresa. občas mi z toho meilu přijde i nějaký vtip, ale může to být i hodně podobný meil, fakt nevím :roll:

Jo, to je ono! Taky mi z tý adresy nejdřív chodily jenom vtípky a tak (aspoň myslim ) - tak dva tři a teď tohle. Ne že bych neznala žádný Tomáše, ale ten mail mi neřiká vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
14.2.12 20:35

Každopádně díky za ujištění, že je to levota - docela mi to vrtalo v hlavě, jestli to neposlal fakt nějakej zapomenutej známej a „nemyslí to dobře“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
14.2.12 21:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.2.12 23:03
pikola píše:
http://protivna-blondyna.blogspot.com/…rhni-si.html
Asi takhle :-)
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Hahahah..jak si to mažou z facebooku…fakt inteligentní. JE mi z toho zle. Jsou tam stejné nabídky jako z manualni-prace.cz :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
14.2.12 23:20

je to podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 15:58

Pokud se na něco zeptáte na jejich FB stránce a jim se to nelíbí, tak to hned mažou. Směšné! :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
15.2.12 16:02

Děvčata, tak já jednou tu sms za 99 Kč odeslala. Za „odměnu“ jsem si mohla stáhnout dokument ve wordu, kde byly popsaný tyto práce (např. že třeba můžu skládat propisky, plnit obálky atd, ale víc nic) a bylo to naprosto, ale naprosto k ničemu. Jen vyhozený peníze.

• Citovat
  • Upravit
4880
15.2.12 16:09
1miss1 píše:
Děvčata, tak já jednou tu sms za 99 Kč odeslala. Za „odměnu“ jsem si mohla stáhnout dokument ve wordu, kde byly popsaný tyto práce (např. že třeba můžu skládat propisky, plnit obálky atd, ale víc nic) a bylo to naprosto, ale naprosto k ničemu. Jen vyhozený peníze.

To naštve co? A ješte když si pomyslím, že jste tím pánu podnikateli např. zaplatila zítřejší snídani. :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
15.2.12 16:17

Ráda poskytnu onen dokument s bezva nabídkou práce a zcela ZDARMA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
603
15.2.12 17:22
krtek93 píše:
Terezm píše:
krtek93 píše:
je to teda hodně starý známý, no aspoň myslím, že je to teda jeho adresa. občas mi z toho meilu přijde i nějaký vtip, ale může to být i hodně podobný meil, fakt nevím :roll:
Jo, to je ono! Taky mi z tý adresy nejdřív chodily jenom vtípky a tak (aspoň myslim ) - tak dva tři a teď tohle. Ne že bych neznala žádný Tomáše, ale ten mail mi neřiká vůbec nic :nevim:

tak to je hustý. No a já si fakt myslela, že je to jeden bývalý kolega z práce, ale asi 7 let jsem ho neviděla. Za poslední rok mi od toho meilu přišly asi 3 vtípky, tak jsem si fakt myslela, že je to on :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.12 17:37

Je to podvod,ale musela bys sehnat další lidi,co už zaplatili.Dohromady částku 5.000kč. Jinak je to jen přestupek a ne trestný čin.Takže se nic neděje a podvodník jásá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat