Je to podvod nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je to podvod nebo ne?
Ahoj, jeden známý mi před pár dny poslal tento odkaz na domácí práce:
domaci-prace.main.cz
zní to sice dobře, ale docela mě odradila na registrační sms za 100 Kč, myslím si že jde opět o další podvod, jak z lidí akorát vytřískat peníze. Nemá s touto firmou někdo nějaké zkušenosti?
(Odkaz upraven administrátory eMimino 14.2.2012 15:27)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenost nemám, ale chtějí prachy, tak v tom nic dobrého nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvod. Zač ty peníze? Už to smrdí. Navíc tam nikde není přímý kontakt. Pouze kontaktní formulář. Nebrat!!
- Citovat
- Upravit
Pokud chcou registrační sms 100,– tak bych řekla,že se určitě jedná o podvod,takže ruce od toho pryč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezm píše:
taky souhlasím, ale je to škoda, zní to zajímavě
No právě, zní to moc zajímavě
Terezm, to radši tu stovku propij nebo vsaď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vezmi to z druhý strany, kdybys byla někdo, kdo potřebuje sehnat lidi na nějakou práci, budeš po nich chtít poslat SMS za 100,–?
Já asi ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paoloska píše:Terezm píše:No právě, zní to moc zajímavě
taky souhlasím, ale je to škoda, zní to zajímavěTerezm, to radši tu stovku propij nebo vsaď.
to je jasný, je přece valentýn, tak se důvod k napití vždycky najde
jen nechápu proč mi to posílal kamarád a ještě že prý vydělal 7,5 tis. ani by mě nenapadlo někomu předem něco posílat
spíš jsem se jen chtěla podělit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně nedávno přišel mail s tímhle kontaktem - od někoho, koho vůbec neznám
A psanej stylem, že jsem fakt chvilku přemejšlela, jestli to neni nějakej zapomenutej kamarád. No vypadá to lákavě, ale radši to ignoruju, nerada bych se napálila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezm píše:Paoloska píše:to je jasný, je přece valentýn, tak se důvod k napití vždycky najdeTerezm píše:No právě, zní to moc zajímavě
taky souhlasím, ale je to škoda, zní to zajímavěTerezm, to radši tu stovku propij nebo vsaď.
jen nechápu proč mi to posílal kamarád a ještě že prý vydělal 7,5 tis. ani by mě nenapadlo někomu předem něco posílat
Hm, tak to je teda supr kámoš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezm píše:Paoloska píše:to je jasný, je přece valentýn, tak se důvod k napití vždycky najdeTerezm píše:No právě, zní to moc zajímavě
Asi nám přišel úplně stejnej mail
docela by mě zajímalo, jestli i adres abyla stejná - protože já toho člověka fakt neznám (sice se křestním jmenuje jako můj manžel, ale to je tak všechno
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou opět stránky jako ostatní, co se tu řešily. Je to na 100% od toho samého člověka. Má více web stránek, kde nabízí stejné práce, ale je to podvod!!!!
Už jen po přečtení nabídek vám musí být jasné, že to je blbost. Kdo by ČR šil medvídky za takovou cenu, když se dají vyrobit levněji v Číně? Stejné jako skládání kuličkových per, šití brydáků a natírání balícího papíru potravinářskou barvou?
![]()
Víš proč stojí sms 99,– kč? Protože nikdo nebude podávat trestní oznámení kvůli stovce a oni si tak nahrabou a budou v klidu.
- Citovat
- Upravit