Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MickyG Před pár lety jsem to hlídala neteři
Asi každé tři hodiny to chtělo jíst a čůrat…i v noci. No přežilo TO. A já taky ![]()
@wladka73
no to je pro zakladatelku ideální řešení
místo dalšího dítěte
@Antonie Bolavá píše:
No… My se brali po roce a hned po tom jsem otěhotněla. Takže taky docela rychle. Manžel mě tedy neskutečně štve a kolikrát si říkám, že já jsem si nevzala Pištu Hufnágla. Ale dobře vím, že by mě po pár letech štval i Hufnágl. Já mám holt takovou povahuTakže za mě je to jedno, kterého Hufnágla si člověk vezme
Akorát je třeba, aby tě nebil a tak…
A jinak holky mají pravdu v tom, že bych si taky nejdřív užila to zamilování. S dětma už si člověk tolik soukromí neužije
@misacek00 píše:
Myslíte že je předčasné se snažit o mimi po 3 měsíčním vztahu kdy oba si ho velmi přejí? Dopadnul někomu takový vztah dobře?
Já můžu říct jen to, že my jsme se o miminko začali snažit po 7 měsících známosti, z toho jsme teprve 3 měsíce spolu bydleli. Šli jsme na to všechno docela rychle, ale nelituji toho, mám báječného chlapa, je to džentlmen a v současné době ohrožený druh ![]()
Takže moje rada zní, sundat růžový brejle, zvážit situaci racionálně a pak se rozhodnout… ![]()
@misacek00 píše:
Tak jako kdo by tě jiný napadl když se to stalo zrovna když jsem s ním (po měsíci vztahu)a je často i u mě?
právě proto bych si s ním nepořizovala mimčo
Já bych asi třeba ještě 1/4 roku počkala, až se ještě víc poznáte. Jinak když ho chcete oba tak je to super ![]()
@wildcherry píše:
Stacilo mu vider nick a uz jsem se tlemila
Jaký být řeč of tvůj kmen?
![]()
@Lesina píše:
Jaký být řeč of tvůj kmen?![]()
![]()
![]()
jujky
.Rychlopis na tel no
… ![]()
@misacek00 Jak tak koukám na tvou fotku, tu osobu na ní s malou znám… A teď jestli jsi to ty, tak proč tu říkáš věci, co nejsou pravda?
Jestli máš jen její fotku, tak by mě zajímalo kdo jsi…
@Anonymní píše:
@misacek00 Jak tak koukám na tvou fotku, tu osobu na ní s malou znám… A teď jestli jsi to ty, tak proč tu říkáš věci, co nejsou pravda?Jestli máš jen její fotku, tak by mě zajímalo kdo jsi…
Takže, ono je nakonec všechno úplně jinak…?
@Levandulina Pokud je ta dotyčná stejná osoba co na fotce, tak je ale úplně všechno jinak…