Je předčasné snažit se po 3. měsíčním vztahu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2170
20.10.13 14:33

@MickyG Před pár lety jsem to hlídala neteři :zed: Asi každé tři hodiny to chtělo jíst a čůrat…i v noci. No přežilo TO. A já taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.10.13 14:37

@wladka73 :mrgreen: no to je pro zakladatelku ideální řešení :potlesk: místo dalšího dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
20.10.13 14:43
@Antonie Bolavá píše:
No… My se brali po roce a hned po tom jsem otěhotněla. Takže taky docela rychle. Manžel mě tedy neskutečně štve a kolikrát si říkám, že já jsem si nevzala Pištu Hufnágla. Ale dobře vím, že by mě po pár letech štval i Hufnágl. Já mám holt takovou povahu :zed: Takže za mě je to jedno, kterého Hufnágla si člověk vezme :lol: Akorát je třeba, aby tě nebil a tak…
A jinak holky mají pravdu v tom, že bych si taky nejdřív užila to zamilování. S dětma už si člověk tolik soukromí neužije
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tvl Hufnágl mě dostal
jinak souhlas mám to stejně. první dítě po roce a půl - z toho byl Hufnágl sedm měsíců na vojenské misi. ale fakt je, že jsem si mohla to zamilování a vztah bez dětí užít víc :oops:
  • Citovat
  • Upravit
6160
20.10.13 15:10
@misacek00 píše:
Myslíte že je předčasné se snažit o mimi po 3 měsíčním vztahu kdy oba si ho velmi přejí? Dopadnul někomu takový vztah dobře?

Já můžu říct jen to, že my jsme se o miminko začali snažit po 7 měsících známosti, z toho jsme teprve 3 měsíce spolu bydleli. Šli jsme na to všechno docela rychle, ale nelituji toho, mám báječného chlapa, je to džentlmen a v současné době ohrožený druh :*
Takže moje rada zní, sundat růžový brejle, zvážit situaci racionálně a pak se rozhodnout… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
20.10.13 15:40
@misacek00 píše:
Tak jako kdo by tě jiný napadl když se to stalo zrovna když jsem s ním (po měsíci vztahu)a je často i u mě?

právě proto bych si s ním nepořizovala mimčo

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
20.10.13 16:34

Já bych asi třeba ještě 1/4 roku počkala, až se ještě víc poznáte. Jinak když ho chcete oba tak je to super :))

• Citovat
  • Upravit
24379
20.10.13 18:38

Stacilo mu vider nick a uz jsem se tlemila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.10.13 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.10.13 18:50
@wildcherry píše:

Jaký být řeč of tvůj kmen? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.10.13 19:47
@Lesina píše:
Jaký být řeč of tvůj kmen? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mavam:

jujky :oops: :lol:.Rychlopis na tel no :mrgreen::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.13 13:11

@misacek00 Jak tak koukám na tvou fotku, tu osobu na ní s malou znám… A teď jestli jsi to ty, tak proč tu říkáš věci, co nejsou pravda? :think: Jestli máš jen její fotku, tak by mě zajímalo kdo jsi…

• Citovat
  • Upravit
8148
26.10.13 13:16
@Anonymní píše:
@misacek00 Jak tak koukám na tvou fotku, tu osobu na ní s malou znám… A teď jestli jsi to ty, tak proč tu říkáš věci, co nejsou pravda? :think: Jestli máš jen její fotku, tak by mě zajímalo kdo jsi…

Takže, ono je nakonec všechno úplně jinak…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
26.10.13 13:19

@Levandulina Pokud je ta dotyčná stejná osoba co na fotce, tak je ale úplně všechno jinak…

• Citovat
  • Upravit
156
26.10.13 18:01

No podle mě je 3 měsíce hodně krátká doba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.10.13 21:16

Co je to tady za zvraty? 8o

• načítám...