Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, myslíte, že jsem těhotná? prosím bez blbých dotazů..o mimčo jsme se snažili, ale jsem te´d v rozpacích, mám nějaké zdr. problémy a brala jsem teď každej den ibalginy a tak mám strach, aby bylo vše v pořádku
..jinak ovulaci nepoznám, ale myslím, že se zadařilo 20. května, už přes týden mě bolí prsa jako před ms, ale ta furt nepřišla a už je to dlouho, před tím jsem si dělala test asi po 10 dnech od oplodnění a nic tam nebylo, pak jsem si dělala test v den ms a taky nic a tak jsem to brala, že se nezadařilo a brala jsem ty ibalginy, ale furt je mě tak divně, někdy i na zvracení, občas mě tak píchne v břiše, ale nic velkýho, ale to jsem brala jako vsugerovaný, měla jsem i zimnici na začátku a asi jsem i postřehla zahnízďování..no myslíte, že je normální mít takovou slabou čárku po takové době? navíc tam naskočila až po chvilce..jsem úplně rozhozená a nevím co mám dělat, mám zkusit test zítra a pak se objednat na gyndu?
@nonam Jojo, jasný duch
zkus zítra ráno
přeju ať jen a jen sílí ![]()
Je to tam. Co se týká Ibalginu - v prvních třech týdnech po oplodnění nic nevadí - je to prostě buď a nebo, ale teď už Ibalgin ani žádné jiné nesteroidní antirevmatikum neber - v prvním trimestru nejsou bezpečná a mohou způsobit vadu i potrat. Co se týká síly testu - mohla být posunutá ovulace a myslím, že pokud bys otěhotněla kolem toho 20. května, tak to odpovídá. Nemusí být hned dálnice.
Tady jsem to ještě vyfotila teď, tam je to teď vidět líp… @pavlats jé tak to jsi mě trochu uklidnila s tim ibalginem, ale stejně je to na prd
, brala jsem čtyřstovku, ale fakt každej den, buď jeden, někdy dva, ale ne dva naráz..týjo já jsem úplně v rozpacích, mimčo jsme si přáli a jestli to tam je, tak to vyšlo na druhej pokus a to nepoznám ovulaci..za jak dlouho se mám objednat na gyndu?
@nonam Neboj, ty první tři týdny po oplodnění ještě embryo není spojeno s Tvým krevním oběhem, tudíš se k němu látky z Tvé krve nedostanou. Ale pak už jo. Na gyndu bych šla tak za týden nebo dva. Držím palce a gratuluji!
@pavlats děkuju moc
!!!snad bude vše v pořádku, je to hodně vymodlený miminko skrz mé zdr. problémy, tak snad bude silný a zdraví ![]()
@nonam tak přesně takle vypadal Kubíček skoro před rokem
držíme palce ať je všechno OK
Vidět je to krásně, ibalgin na začátku nevadí, k dr bych nespěchala, až tak kolem 8.týdne, kdy už bude jasné i
držím palce ![]()
@nonam pozitivní je hodně štěstí přeji. k doktorce tak okolo 8týdne ať je už srdeční akce
Nekdy to dělá kdyz se test necha dele v moči. ale pokud to bude ok gratuluji ![]()
Je to tam?!? Jak to vidite vy?
A kdy se vam prvni duch ukazal? Ja mam jiz 12 den zpozdeni a zeprve se mi ukazal duch? To je asi pozde,ze?!?
Hrozne se bojim, ze to neni tehotenstvi,ale neco jineho. Na gynde maji dovcu a ja mam pocit, ze se picnu
.