// - je to tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
12.1.12 14:47

Moc děkuji ;-) musí to vyjít, věřím tomu a nevzdám to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
9.6.15 09:57

holky prosím je to tam?

Ahojky, myslíte, že jsem těhotná? prosím bez blbých dotazů..o mimčo jsme se snažili, ale jsem te´d v rozpacích, mám nějaké zdr. problémy a brala jsem teď každej den ibalginy a tak mám strach, aby bylo vše v pořádku :zed: :(..jinak ovulaci nepoznám, ale myslím, že se zadařilo 20. května, už přes týden mě bolí prsa jako před ms, ale ta furt nepřišla a už je to dlouho, před tím jsem si dělala test asi po 10 dnech od oplodnění a nic tam nebylo, pak jsem si dělala test v den ms a taky nic a tak jsem to brala, že se nezadařilo a brala jsem ty ibalginy, ale furt je mě tak divně, někdy i na zvracení, občas mě tak píchne v břiše, ale nic velkýho, ale to jsem brala jako vsugerovaný, měla jsem i zimnici na začátku a asi jsem i postřehla zahnízďování..no myslíte, že je normální mít takovou slabou čárku po takové době? navíc tam naskočila až po chvilce..jsem úplně rozhozená a nevím co mám dělat, mám zkusit test zítra a pak se objednat na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
9.6.15 10:00

Tady jsou fotky, snad to uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
9.6.15 10:01

Tady jsou fotky, snad to uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
9.6.15 10:05

@nonam Pozitivní to určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.6.15 10:07

@nonam Jojo, jasný duch :) zkus zítra ráno :) přeju ať jen a jen sílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
9.6.15 10:08

Je to tam. Co se týká Ibalginu - v prvních třech týdnech po oplodnění nic nevadí - je to prostě buď a nebo, ale teď už Ibalgin ani žádné jiné nesteroidní antirevmatikum neber - v prvním trimestru nejsou bezpečná a mohou způsobit vadu i potrat. Co se týká síly testu - mohla být posunutá ovulace a myslím, že pokud bys otěhotněla kolem toho 20. května, tak to odpovídá. Nemusí být hned dálnice.

• Citovat
  • Upravit
1561
9.6.15 10:12

Tady jsem to ještě vyfotila teď, tam je to teď vidět líp… @pavlats jé tak to jsi mě trochu uklidnila s tim ibalginem, ale stejně je to na prd :(, brala jsem čtyřstovku, ale fakt každej den, buď jeden, někdy dva, ale ne dva naráz..týjo já jsem úplně v rozpacích, mimčo jsme si přáli a jestli to tam je, tak to vyšlo na druhej pokus a to nepoznám ovulaci..za jak dlouho se mám objednat na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
9.6.15 10:22

@nonam Neboj, ty první tři týdny po oplodnění ještě embryo není spojeno s Tvým krevním oběhem, tudíš se k němu látky z Tvé krve nedostanou. Ale pak už jo. Na gyndu bych šla tak za týden nebo dva. Držím palce a gratuluji!

• Citovat
  • Upravit
1561
9.6.15 10:26

@pavlats děkuju moc :)!!!snad bude vše v pořádku, je to hodně vymodlený miminko skrz mé zdr. problémy, tak snad bude silný a zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.6.15 10:33

@nonam tak přesně takle vypadal Kubíček skoro před rokem :-) držíme palce ať je všechno OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
9.6.15 10:40

Vidět je to krásně, ibalgin na začátku nevadí, k dr bych nespěchala, až tak kolem 8.týdne, kdy už bude jasné i :srdce: držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.6.15 10:48

@nonam pozitivní je hodně štěstí přeji. k doktorce tak okolo 8týdne ať je už srdeční akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.15 12:49

Nekdy to dělá kdyz se test necha dele v moči. ale pokud to bude ok gratuluji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
3.8.18 07:23

Je to tam?!? Jak to vidite vy?
A kdy se vam prvni duch ukazal? Ja mam jiz 12 den zpozdeni a zeprve se mi ukazal duch? To je asi pozde,ze?!? :,( Hrozne se bojim, ze to neni tehotenstvi,ale neco jineho. Na gynde maji dovcu a ja mam pocit, ze se picnu :( .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex