Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mohla být posunutá ovulace (sleduješ cca kdy by mohla být?) Mně vyšla podobná nebo ještě slabší čárka kolem 40. dne cyklu (pár dní před tím byl test úplně negativní). Dcera už chodí do školky, těhotenství bylo v pořádku, jen o cca týden posunutá ovulace, takže nám celou dobu neseděl termín porodu podle ms a podle uzv.
Jo, je to tam. Těhotenství to je. A nebudu tě děsit. Testuj zase zítra, jestli sílí. Třeba byla ovulce opožděná.
@Štrample obecná
Ovulaci jsem nesledovala. Kolem 8.7 jsem zacla malinko spinit cca 2 dny. Proto si myslim, ze by se mi ty // ukazali uz driv. ![]()
@Soňa Zacharová dekuju, jen jsem najednou zacala mit hrozny strach. Snazime se uz rok a nic. A sotva se zaciname stehovat do sveho, rekonstruujeme, poridili si stene tak jsou tu //?
Priznavam, ze mi hodne lidi rikalo, ze az na to prestanu myslet, ze treba otehotnim, ale ze to bude takhle rychle
. Musim říct, ze prvotne to byl pro mě hrozný šok.
Uvidíme jestli bude zesilovat. ![]()
@Lendie To je normální když se změní myšlenky tak to jde hned. Já to tak u prvního měla taky tak.
@Lendie píše:
@Štrample obecná
Ovulaci jsem nesledovala. Kolem 8.7 jsem zacla malinko spinit cca 2 dny. Proto si myslim, ze by se mi ty // ukazali uz driv.
Držím palce,aby to byla posunutá ovulace, až bude gynekolog mít po dovolené, tak tam zajdi na kontrolu.
@Soňa Zacharová píše:
@Lendie To je normální když se změní myšlenky tak to jde hned. Já to tak u prvního měla taky tak.
Je též,dokonce u všech tří těhotenství ![]()
@Danulinka16 tak snad to bude tehotenstvi a ne nejaka cysta
nejak mi ty dny cyklu a to ze se mi teprve duch ukazal 40 den cyklu nesedi. ![]()
Ahoj holky, prosim o vas názor. Mam 6 dni zpozdeni a slaného ducha, myslíte ze jsem těhu? Je to prvni těhotenství, tak se radsi porad se zkusenejsimi. ????
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim o vas názor. Mam 6 dni zpozdeni a slaného ducha, myslíte ze jsem těhu? Je to prvni těhotenství, tak se radsi porad se zkusenejsimi. ????
Tak koukam, ze nejsem sama. Mam 40 den cyklu a o malinko vyraznejsiho ducha a taky nevim ![]()
@Lendie píše:
Tak koukam, ze nejsem sama. Mam 40 den cyklu a o malinko vyraznejsiho ducha a taky nevim
A jsi objednaná k lékaři? Ja teď nevim, abych nevypadala jako blaznivka, ze chci potvrdit těhotenství a přitom to treba byt nemusí ![]()
@světluška204 ted jsem akorat volala. Meli dovcu a objednali me hned na pondeli. Rikala ze to muze byt tehotenstvi, ale i cysta, mimodelzni tehotenstvi proste ze trch moznsoti je vic. Ze jsme kazda jina a bud uvidime na krvi nebo ultrazvuku co a jak. Drzim palce at je to u vas tehu, ja mam divny pocit, ze se mi duch ukazal dost pozde a mam furt pocit jako bych to mela dostat. Takze nechci nic privolavat ale bojim se ze problem bude nekde jinde nez v tehotenstvi.
![]()
Je to tam?!? Jak to vidite vy?
Hrozne se bojim, ze to neni tehotenstvi,ale neco jineho. Na gynde maji dovcu a ja mam pocit, ze se picnu
.
A kdy se vam prvni duch ukazal? Ja mam jiz 12 den zpozdeni a zeprve se mi ukazal duch? To je asi pozde,ze?!?