Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@betulinka123 Mě to vyšlo minulý měsíc taky a bylo to jen biochemické těhu. ![]()
@Sona73 aha tak to mne mrzi,ale mne nedorazila menstruace a a dve carky se mi ukazali I na papirkovich testech..Tak nevim teda
@tlustyhrosik tak jsem dopadla tak, ze z bolesti jako pred ms se vyklubali krece. Pritel me odvezl.na pohotovost a od te doby jsou minimalni jeste driv nez mi neco dali. Kazdopadne si me v nemocnici skutecne nechali s tim ze hcg mam zatim nizke a v pondeli mi budou delat dalsi odber a hledat zdali se vajicko dostalo tam kam melo ci kde pripadne je… Neprala bych to ani nejvetsimu nepriteli. Vidim tu spousty holek, co jsou uz po operaci mimodelotniho tehotenstvi a bojim se, ze ty krece byly jasny signal, ze v tom jedu taky. ![]()
@Lendie tak to je mi lito. Ale jeste nic neni jiste, treba to jeste dopadne.
Tak mimodelozni tehotenstvi bylo v nemocnici vyvráceno, jelikoz se hodnota hcg zdvojnasobovala (nekdy i vice - i na testu je videt velka zmena) a uz našli na utz gestacni vacek v deloze. Jsem stastna jako blecha, po takove dobe snazeni. Jeste abych si to nezakrikla
. Vsem ostatni preji moc štěstí pri snažení a ti co jsou na tom jako ja, tak preji, aby se vse vyvijelo tak jak má
.
@Lendie ju gratuluju to je super já pořád čekám jestli dostanu měsíčky nebo ne já tomu nevěřím že by to vyšlo ale někde tajně doufám
Ahoj, co myslite o tomto? Menstruace ma prijit v patek, sobota
@Anonymní píše:
Ja ho tam teda vidim!
@Anonymní píše:
Jj já taka je to pozitivní
@Nikolina14 tak stát se může cokoliv ale zkus znovu za dva dny a uvidíš jestli čárka zesílí ale zatím to vypadá dobře
Prosím vidíte někdo ducha? Na živo je trochu vidět, fotku jsem musela upravit.