Je to tam? Je!

98
7.5.21 20:09

Je to tam? Je!

Holky já tomu nemůžu uvěřit. 2 roky zpět jsem brala Clostilbegyt, Gynprodyl a chodila jsem na Ovitrelle - po roce různých testů a vyšetření mi doktor řekl, že mít dítě bez umělého oplodnění nebudu. Tak jsme to pak vzdali, nastoupila jsem do nové práce, kde toho máme teď moc, hodně práce a hodně stresu. Cykly mám nepravidelné, nebylo výjimkou být bez menstruace i čtvrt roku. Včera jsem si uvědomila. Že mám zase 19 dní “zpoždění” a zbyl mi jeden těhu test, tak jsem ho ze srandy vyzkoušela, počítala jsem s tím, že bude zase negativní, což už jsem brala v podstatě jako samozřejmost a pak se podívám a ono // 8o
Takže jsem jela do lékárny a odpoledne jsem si udělala test znovu. Dnes dopoledne jsem si udělala Clearblue a pořád // :srdce:
Zpětně si uvědomuji, že i když ms nepřišla, tak mě bolí prsa čím dál víc a taky je mi často z ničeho nic do pláče a jsem hodně unavená, ale to jsem přisuzovala stresu v práci…
Na kontrolu jdu 14.5. tak uvidíme:) Poslední ms 27.3., tak už by mělo být viděl něco i na utz.
Já jsem se prostě musela někam vypsat, protože i když se fyzicky cítím jinak, tak mi to pořad hlava nebere a nějak se mi tomu nechce věřit. A navíc se docela bojím radovat - mám PCOS, co když to bude mimoděložní atd.
Prosím, řekněte mi, že nejsem sama, kdo tomu nevěřil a kdo se vlastně bál radovat se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20906
7.5.21 20:10

Není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.21 20:12

Mi se toto stalo po 8 letech upřímně jsem si oddechla až po porodu.. Ale jo.. Stát se fakt může
Taky mám v dokladech u dr info, že přirozeně to nepůjde :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.5.21 20:16

Gratuluju a přeju pohodové těhotenství bez komplikací :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
7.5.21 20:22

Gratuluji! Jestli chceš, přidej se do prosinčátek nebo ledňátek. Ať už je všechno jenom v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
7.5.21 20:32

Blahopřeji :srdce: jen tedy pokud by náhodou nebylo srdíčko, tak se nenech vystresovat ;) při PCOS jsi otěhotnět mohla kdykoliv a pravděpodobně ti nebude odpovídat datum porodu s datumem podle MS. Já jsem to měla podobné. Lékařka tvrdila, že bez ivf neotehotnim, domluvili jsme se, že to nechci nejbližší minimálně půlrok řešit. No a pak taky takový krásný test, podle MS to bylo 12 týdnů (moje MS i jednou za 4 měsíce), ale srdíčko vidět nebylo, vzala mi krev, za 2 dny další, a nasledujicí den bylo srdíčko a hcg krásně stoupalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.5.21 20:59

Úplně tě chápu a gratuluji :potlesk:… Držím palce ať je vše ok… A jo, je to tam!!! :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
7.5.21 21:15

Testy jsou pozitivní, přeji ti, ať máš v lednu miminko v náručí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
7.5.21 21:52
@Marti.eM píše:
Holky já tomu nemůžu uvěřit. 2 roky zpět jsem brala Clostilbegyt, Gynprodyl a chodila jsem na Ovitrelle - po roce různých testů a vyšetření mi doktor řekl, že mít dítě bez umělého oplodnění nebudu. Tak jsme to pak vzdali, nastoupila jsem do nové práce, kde toho máme teď moc, hodně práce a hodně stresu. Cykly mám nepravidelné, nebylo výjimkou být bez menstruace i čtvrt roku. Včera jsem si uvědomila. Že mám zase 19 dní “zpoždění” a zbyl mi jeden těhu test, tak jsem ho ze srandy vyzkoušela, počítala jsem s tím, že bude zase negativní, což už jsem brala v podstatě jako samozřejmost a pak se podívám a ono // 8o
Takže jsem jela do lékárny a odpoledne jsem si udělala test znovu. Dnes dopoledne jsem si udělala Clearblue a pořád // :srdce:
Zpětně si uvědomuji, že i když ms nepřišla, tak mě bolí prsa čím dál víc a taky je mi často z ničeho nic do pláče a jsem hodně unavená, ale to jsem přisuzovala stresu v práci…
Na kontrolu jdu 14.5. tak uvidíme:) Poslední ms 27.3., tak už by mělo být viděl něco i na utz.
Já jsem se prostě musela někam vypsat, protože i když se fyzicky cítím jinak, tak mi to pořad hlava nebere a nějak se mi tomu nechce věřit. A navíc se docela bojím radovat - mám PCOS, co když to bude mimoděložní atd.
Prosím, řekněte mi, že nejsem sama, kdo tomu nevěřil a kdo se vlastně bál radovat se :nevim:

Gratuluji 😊 Preji at se dari a je tehotenstvi uspesne 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.21 23:56

@Marti.eM gratuluji :srdce: :srdce: nám taky nešlo přes 3 a půl roku několikrát iui různé prášky doplňky a bla bla loni v dubnu jsme plánovali začít ivf nakonec díky covidu odloženo a 2.7 zpožděná ms přesně jsem počítala s negativním testem a nádherné // musela jsem si udělat 6 testů ano blázen co tomu nevěřil :lol: a maličkej má právě 2mesice :srdce: zázraky se dějí :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex